• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos korlátok között könnyű elérni. Rendelési időben hívtam, elsőre nem vett fel (nyilván más dolga volt), másodjára eldiskuráltunk a lehetőségekről és helyszínről, majd rövid egyeztetés során megállapodtunk egy mindkettőnknek tökéletes, elég közeli, ebédszünetes időpontban.
  • Megközelítés:

    Odatalálni sima liba, amúgy is arrafelé volt dolgom. Mivel nagyon belváros, meg sem próbáltam jelen helyzetben a saját gépjárműves közlekedést, de mind e-rollerrel, mind BKV-al könnyen megközelíthető a tetthely. Hamarabb is odaértem, mint terveztem, ezért még előtte elintéztem a dolgomat. Láttam, hogy a szomszéd utcában halomra állnak a parkolóhelyek, így akár kényelmesen is jöhettem volna. Na mindegy, talán legközelebb.
  • Helyszín:

    A tetthely egy belvárosi régi bérház, lifttel is megközelíthető emeleti lakása. Nem egy modern épület, de maga a lakás rendben van, tiszta. Fürdő konkrétan a hálóból nyílik, nem akarom ragozni, minden van a zuhanyzó környékén, amire szükség lehet. Nem kellett keresgélnem semmit.
    A szobában egy kinyitható franciaágy méretű heverő a konkrét tetthely, de van egy kanapé is, gondlom az is igénybe vehető, ha valaki nagyon arra vágyik. (Nekem nem volt szükségem rá.) A háttérmuzsikát zeneTV szolgáltatta, nem zavaró hangerővel, tényleg csak alapzajnak. A lepedő tiszta, és miután végeztünk le is került az ágyról. Mindenféle bútorokon el lehet helyezni az ember motyóját, amit lehajigált magáról. Pár tükör esetleg még elférne, de ezen kívül teljesen szeretőhöz ebédszünetben felugrós élményt nyújtott ez a kis kéjlak.
  • Lány külseje:

    Luna egy kellemes hangtónusú, cserfes fiatal nő. Ez már telefonban is lejött, de élőben sem bizonyult másmilyennek. Egy, szemlátomást legkisebb felnőtt méretű, hófehér csipke bodyban fogadott, amiben az ajtón betoppanva azonnal el is ámulhattam, hogy mennyire vékony ez a lány. Egyik gyengém az a fajta vékony láb, amin azért izom van, nem a csont lóg ki, mégis alkaromnál nem vastagabb. Jó-jó, (itt jön a dicsekvés helye) nem apró az alkarom, de Luna combjai pont ennek a nyamvadt fétisembe illőek. Míg én elmentem kezet mosni, Ő megszabadult pirinyó ruhadarabjától és hívogatóan elfeküdt az ágyon. Hát! Iparkodtam a mosakodással, mitagadás.
    Ahogy elém tárult a csodaszép, szuperkarcsú alakja, amihez kifejezetten formás popsi jár, és az ehhez mérten még kifejezetten nagy, természetes mellei, a maga fantasztikus esésével… Nnna! Ez egy látvány, kérem szépen! Mindehhez egy jólesően elnézegethető arc, tiszta szemek és kellemesen elcsókolható ajkak társulnak.
  • Action:

    Érkezés. Puszi, kézmosás. Erre Ő anyaszült meztelen. Hát én sem teketóriáztam lecsupaszítottam tenmagamat és kis híjján fejest ugrottam a zuhanyzóba.
    Alapos és gyors higiéniai kitérőt követően smalltalk-os ismerkedésbe és egymás testének felfedezésébe kezdtünk. Nem lehetett ellenállni mellei hívogató sugallatainak, muszáj volt kezembe, majd számba vennem ezeket a csodákat. Ilyen méretű, ennyire kellemes fogású, esésű, tapintású, természetes mellekhez eddigi pályafutásom során még nem volt szerencsém, ezért igyekeztem kiélvezni a lehetőséget. A cickók nagyon jól reagáltak, amitől mitagadás, rendesen meg is fickósodtam.
    Kérdeztem, hogy viszonyul a combja a szakállamhoz, és miután megkaptam az engedélyt a lefetyelésre, kellemes csókcsata kezdődött közöttünk, mely alkalmi kedvesem kedvét is hasonlóan meghozta. Mire odaértem kelyhének ízleléséhez, már kisebb csermely fogadott, ami azért valahol jól is esett. Kedvemre kiélveztem pillangószárnyai ízét, és ujjaimmal is besegítettem kicsit, miközben kezem el-elkalandozott a has-mellek-popsi-combok-szeméremdomb pentagon vonalán. Kedvesem éreztette, hogy jól esik a kedvességem, és nagyjából egyszerre gondoltunk arra, hogy talán nekem is lehet ez még ennél is jobb.
    Ezért aztán cseréltünk és nagyon kellemes francialecke vette kezdetét. Olyan, mint amit barátnőtől szeretne az ember, a kezét csak arra használja, hogy megtartsa irányban a cerkát. A technikája nagyon finom és letisztult, hamar sziklakemény lettem. Mint régi szeretők, tudta, mire gondolok, bontotta a csomagot és már fel is pattintotta a gumit.
    Aztán a következő pillanatban azon kaptam magam, hogy beleült és már csak arra tudtam koncentrálni, miközben a popsiját ritmusra emelgettem, és csodás kebleit gyömöszöltem, hogy legalább pár percet kibírjak Vele. Végül nem is nagyon lett több, az összhatás mondhatni, lehengerlő volt. Persze Luna mindent megtett, hogy késleltesse a dolgokat és minél tovább kedvemben tudjon járni, de hát van ez így néha. Van Akivel, ha értitek, mire gondolok…
    Finom elengedést követő tisztálkodás, aztán egymás mellett fekvés, simogatás és csacsogás az élet dolgairól. Ahogy mondtam, kedvesem egy cserfes leányzó, nem is mindig volt könnyű szóhoz jutnom, de minden rezdülésemet pontosan érzékelte. Ezért külön köszönet!
    Amint késznek éreztem magam, már fordult is kistesómra, hogy újból keményre édesgesse. Markoltam, ahogy csak értem, és ha lehet, még finomabb pippantás következett. Erősen gondolkoztam is rajta, hogy nem biztos, hogy „fájna”, ha ez így menne végig. De aztán végül is győzött az a bizonyos, kevésbé lusta hedonizmus, Ő pedig már nyúlt is a felszerelésért. Csúszós ujjacskák, úgyhogy én bontottam csomagot, ami aztán a következő pillanatban mintegy varázsütésre, fel is pattant a helyére.
    Fordultunk misszibe, kicsit felhúzott lábakkal várta, hogy behatoljak. Nem kellett várnia, annyit mondhatok. Egyik kezemben a feneke, másikban a melle(i), én meg kedvemre járok ki-be, míg Ő egyre jobban harapja ajkait és vágyfokozó nyögésekkel bíztat, hogy ne a szememnek higgyek, nem olyan törékeny lány Ő, lehet Neki tolni rendesen. Előbb még gondolkoztam egy hátulról megpakolós pózban is, de végül is ezt elengedtem, úgy volt jó, ahogy volt. Másodszor is hatalmasat durrantam punciban, gumiba. Elheverés, beszélgetés és érzésre le is járt az óránk. Zuhany, tipli, búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Elszámolás korrekt, fix a tiszteletdíj. Felkerekített összeggel érkeztem, tökéletes volt így.
  • Összkép:

    Megérte?! Naná!! Megyek még. Mit akartok még tudni? :) No, de komolyra fordítva, Luna nagyon kellemes szerető, tudja mit akarok, mikor akarom, és hogyan akarom. Emellett kellemes beszélgetőtárs és két menet közben sem hagy simogatás, kedves szó nélkül. Nekem nagyon bejött. Ajánlom.
Happy Massage