• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága! Köszönöm szépen soraidat, igen sajnos a lakás még nem design-os de rajta vagyok, hisz most költöztem, kell még pár bútor darab:)
    Az hogy 7.-8- at csörgött a telo mire felvettem sorry frissen fürödtem, és húztam magamra a szexi rucit:)
    Mikor a szobába visszatérnek a vendégeim a fürdés után én nem tisztálkodni megyek ki ,hanem a fürdőt lefertőtleníteni, és felmosni:)!! Mert van hogy úszni lehet a padlon;)
    A derekam drága azt mondtam is hogy a nagy csomó miatt fáj ,nem a ventilátor miatt.!:)
    Várlak szeretettel máskor is!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, reggel... villogott Nála, hogy most felveszi, és úgy is lett. Itt láttam a hirdetését. Teljesen rugalmas volt, ahogyan azt illik.
  • Megközelítés:

    A cím pontos volt, parkolás szellős, a ház előtt csak annyit vártam, ameddig fel nem vette a telót. Kapu kódot előre nem mondott (gondolom elővigyázatosságból), így azt ott a bejáratnál kellett elkérnem Tőle. Ott a kapunál volt bennem egy kis para.... mert csak kb. a 7-8. kicsengésnél vette fel... de minden rendben ment én voltam túlzottan parás. A házat könnyű megtalálni... nincs eldugott helyen. A lépcsőházat a tervező kicsit túlgondolta, de ez nem tartozik ide.
  • Helyszín:

    Nancy tisztaságmániás... ezt vedd figyelembe.
    A helyszín egy új építésű társasház... csendes, nyugis ingerszegény környék, a közlekedési csomóponttól pár percre.
    A lakás teljesen új, de nem design lakás.
    Amúgy belülről totál higiénikus, tusfürdő, listerine óriási választék. A fürdő korrekt, tiszta.
    A baszoba (vagyis inkább az ágy) fiatalos... jelenleg egy 1 személyes matracos (18 évesen feküdtem utoljára ilyenen, nosztalgikus hangulatba jöttem tőle :) ).
    Nagy teljesítményű ventilátor ment oldalról a baszobában. (Nancy említette, hogy néha beáll a dereka... hááát, ha egy hosszabb menet alatt ezt a huzatot kapja a hátsója... akkor nem csoda).
    Kicsit megijedtem a matractól, mert rohadt kényelmes ember vagyok, de jó volt nosztalgiázni.
  • Lány külseje:

    Soha életemben nem szexeltem még ilyen testalkatú lánnyal. Magasabb az átlagnál (szóval nem egy 155-160 centis lány.)
    Buja külsejű Nancy, a popsija izgató... nem lehet egy simítással elintézni a popót ha fel akarod térképezni kézzel. Keblei nem átlagosak, szóval ha szereted a nagy cicit, jó választás.
    Ami jól állt volna Neki az egy alul nyitott neccharisnya. Az nem volt rajta sajnos.
    Cserébe egy izgi kis fekete erotikus fehérnemű. Felette lila köntös.
    Összességében erotikus volt, pajzánkodásra ingerelt.
  • Action:

    Megérkeztem...az ajtóban a szokásos ajtó mögé bújós fogadtatás. Puszi... bemutatkozott, én sajnos nem tettem ezt meg. Kicsit izgultam. Cipót le kellett venni.
    Bekísért a baszobába, és mivel először voltam Nála a rózsákat zavaromban először a kezébe akartam adni, de kiigazított, és a rózsák az asztalon kerültek elhelyezésre.
    Aztán egy székre kellett helyeznem a ruháimat, kaptam türcsit és a 2 lépésre lévő fürdőben landoltam. Izgultam kicsit. A fürdőben eligazított és mielőtt kiment megkérdezte, hogy mit iszom.
    A kérdése hallatán (ezt viccnek írom) valami nyugtató teára gondoltam , de kóla lett belőle. Amúgy sokféle ücsit kínált. Volt választék.
    A gyors fürcsikézés után vissza a baszobába, majd Ő el. Vélhetően tisztálkodni ment Ő is. Hamar visszajött, már csak az említett fekete fehérneműben.
    Kérdezte, hogy mi legyen a program? Elsőre masszázs majd ezt követően szexben maradtunk.
    Le kellett hasra feküdnöm a matracra, és elkezdett valami krémmel masszírozni. Nem volt zsíros a krém, ennek nagyon megörültem.
    Simogatta a hátamat, a lábaimat, a fenekemen hosszan elidőzött. Úgy éreztem, hogy tetszett Neki a hátshowm.
    Közben dumcsiztunk... privát életünkről. Jó volt hallgatni, elég nagy élettapasztalata van, szerintem. Kb. 10 percet masszírozva dumcsiztunk.
    Aztán kicsit hátranyúltam, hogy megérintsem, és akkor kezdődött a szex rész.
    Kértem, hogy Ő is feküdjön a hasára. Az elhelyezkedése után a popsijának estem neki. Finom volt, eszméletlen önkívületben fürdettem benne az arcomat, számat, nyelvemet.
    Az új ízek, az új élmény, az új lány izgalomba hozott. Az arcom elfért a popsi labdái között (nincs nagy arcom). Önkívületben nyaltam Neki.
    Adott ki érzéki hangokat, de nyilván... kb. 15 perces ismeretség után ha valaki nekiesik a popsidnak Te milyen hangokat adsz ki ha nő vagy?
    Egész életemre maradtam volna ebben a pózban, mert Isteni volt. Markolásztam (van mit), harapdáltam gyengéden és az ánuszát kényeztettem nyelvvel.
    Ezután megfordult, a hátára feküdt. Soha nem láttam még ilyen puncit!! Nem az a punci, amit csak úgy bekapsz és csócsálgatsz...
    Ha valaki végig akarja nyalni az egészet, akkor rá kell szánni az időt. Húsis nagyajkak, jóízű hüvelynyílás... fimom csikló. Finom volt nagyon. Közben ellenőriztem a mellbimbóját, de sajna a bimbik ernyedtek maradtak. Jöttek azért hangok, de szerintem a nyalásomat nem élvezte. Nekem viszont egy életre szóló gyönyörű élmény volt. Köszi Nancy a puncit.
    Utána én kerültem sorra... én feküdtem a hátámra... Nancy mellém térdelt és elkezdett szopni. Ennél a pontnál is ellenőriztem a bimbókat... és igen, erre a szitura megkeményedtek!!
    Arra jutottam, hogy szopást nagyon élvezi... viszont ebben nem én leszek a legjobb partnere, mert ettől gyorsan végem van. Azt meg nem akartam. B*szni akartam.
    Így kértem Tőle gumit, amit ketten felküzdöttünk. Szerencsére nem lankasztott le gumis küzdelem. Ez szokott nálam a legkényesebb pont lenni.
    Misszionárius pózt kértem Tőle.. és igen... szép lassan betoltam Neki. És mintha megszűnt volna minden körülöttem. Eddig életemben csak kifejezetten vékony lányokkal volt dolgom, de Nancy a csontiknál sokkal kényelmesebb volt. Nem egy csonthoz verődtem minden lökés után, hanem fini puha husihoz. A végén ebben a pózban egy kb 1 perceset élveztem, még úgy is, hogy a megelőző napokban azért használatban volt az ezredes gazdagon.
    Az élvezésem után megkérdezte: Ennyi? Hááát, sajna nem vagyok pornósztár. Ezt nem mondtam, de élvezkedtem volna még benne... bennem is maradt hiányérzet...majd legközelebb tovább fogom bírni.
    Aztán felkeltünk, Nancy azonnal ment a zuhanyzóba tusolni, én meg addig felöltöztem. Amikor visszajött, kicsit meglepődött, hogy ilyen gyorsan felöltöztem.
    Látta, hogy még meg sem kóstoltam a kólát, így azt lassan elfogyasztva még beszélgettünk. De egyrészt nem vagyok valami nagy dumás, másrészt nem akartam megismerni Nancyt. Nem azért mert nem érdekel, hanem mert akkor elmúlik a varázslat. Ó nagyon kommunikatív, kedves, aranyos, drága és SZEXI no meg GYÖNYÖRŰ.
    Amikor elindultam kaptam cipőkanalat és két puszit (non plus ultra).
  • Elszámolás:

    Szerintem nem vettem igénybe extrát. Korrekt volt.
    Minden okés volt, pont olyan volt, amilyennek én akartam.
    Nem hisztérikus típus.
  • Összkép:

    Nem jöttem el rossz szájízzel, az biztos. :) Egy buja Istennővel szexelhettem. Ez jó.
    Ha valaki kedveli a rendkívül izgató lányokat, az biztos nem csalódik.
    Nancy nagyon kedves és őszinte lány... mindenkinek ilyet kívánok.
    Csodás, hogy délelőtt is rendel.
Happy Massage