• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm szépen a felejthetetlen beszámolót,mivel van már jó pár részletes írás rólam,így engem nem zavar, sőt picit örülök is neki hogy nem írtál le minden egyes apró részletet a találkáról.Legyen elég mindenkinek,hogy remekül éreztük magunkat,és én nagyon szívesen fogom venni ha újra megkeresel.És így a végére,ha már öreg halász és Jázmin hercegnő...aki nem hiszi járjon utána..😉😘Puszi neked 💋

  • Egyeztetés:

    Túl Korán hívtam, de amikor beért visszacsörgött és máris találtunk a randinak megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Az ismert és megénekelt marina part, parkoló hely elvétve de, van. BKV..... passz... nem tudom
  • Helyszín:

    Mint emlitettem. Marina part, tipp topp minden, egyértelmű cím és bejutás koddal
  • Lány külseje:

    A képei nagyon megfogtak, abba a fekete necc ruhába fogadott a mi a képeken is rajta van. Az kitakarás csak diszkréció miatt van,. Helyes arcú , nagyon nagyon csinos lány.
  • Erotikus masszázs:

    Nyílt az ajtó és egy gyönyörű , sudár lány nyított ajtó abba a fekete likacsos kis valamibe ami a képeken van. Ennyit láttam így vaksin amikor beléptem a félhomályba :) Gondoltam, üsse kő eddig minden rendbe. Pár lépés és beértünk a kis masszszobába, még itt sem láttam sokat, de kellemes illat és zene szólt. Na akkor még mindig minden rendben. El a fürdőbe, innen visszaérve már kezdte megszokni a szemem a félhomályt így már teljesen jól szemügyre tudtam venni a leányzot. Jeee.... csak jó helyre kerültem :)
    Hasra feküdtem , kaptam egy kis hát és láb masszázst első körbe, majd egy kis csuszkát a szeánsz középső szakaszában. Nem gyógymasszázs jellegű , inkább simogatós , erotikus simi. De végül is ezért mentem. Erről sokat nem tudok irni, mert nem ezen volt a hangsuly.
  • Levezetés:

    Ez a rész már több említést érdemel, mivel 1,5 órára mentem , volt felvezetés , pár perc masszázs után. Ez a rész kis csuszkával kezdődött , volt elölről hátulról szánkázás a cerkán. Összebujás, cirógatás és aktus imitálás ( legnagyobb sajnálatomra csak imitálás, pedig nagyon el tudtam volna képzelni..... ) Majd egy kellemes NFVSZ -el folytatodott , Erről nem tudok ódákat zengeni , mert már nagyon csőre voltam töltve, de azért elég változatos a technikája. Pár perc pihit kaptam ami alatt Ö mellém hasalt. Na ezt nem lehet kihagyni, most én kezdtem el cirogatni, simogatni majd amikor már meg meg emelte a popóját , akkor kértem hogy most Ő forduljon, a borostás pofám ellenére intenziv munkába kezdtem én is, és ahogy láttam a nyelvmunkámat siker koronázta . Újabb pihi, kis beszélgetés majd volt még egy próbálkozás a levezetésre, de minden ténykedése ellenére már nem jött össze nekem, mivel nem vagyok egy sorozatlövő :)
    Összeségében véve kellemes hangulatú találka volt, nagyjából olyan mintha nem is szalonba, hanem egy elcsábított fiatal kolléganőmnél lettem volna.
  • Elszámolás:

    Marina part megszokott díjszabása, kicsit megfejelve . elégedettségem kifejezésére.
  • Összkép:

    Nagyon formás NŐ, lehet vele beszélgetni is. Erotikus kisugárzása leveszi az embert a lábáról. Én is igéretet tettem, hogy visszajáró leszek.
Happy Massage