• Cintia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Aznap kerestem telefonon, de nem értem el. Kevéssel később viszont visszacsörgetett, akkor már én is el tudtam érni. Az általam javasolt időpontot minden további nélkül el tudta fogadni, aznap délutánra.
  Kellemes, mély hangja volt.
 • Megközelítés:

  Hungária körúti ház a Thököly út és a Stadion között. Telefonban pontos címet kaptam, könnyű megtalálni. Szerintem a parkolás sem okozhat gondot.
 • Helyszín:

  Tömbház, kívül vezetett körfolyosóval, innen nyílik a lakás. Én csak egy részét láthattam, előszoba, fürdő, és a találkozó helyszíne.
  Fürdőszoba zuhanykabinnal, nemrég lehetett felújítva, hőfokkijelzős zuhanyrózsával, de régebbi típusú vízmelegítővel. Minden kikészítve, ami kell, a kispoharat nehezebben találtam meg, bár az is ott volt.
  A szobában ágy, tükrök, kisasztal, kisszék, félhomály. FAlon két helyen is óra, az idő jól követhető.
 • Lány külseje:

  Cintia egy vonzó, helyes nő. Keskenyebb arcát hosszú barna haj keretezte. Kora nagyjából egyezhet a megadottakkal.
  Alkatát a képek jól adják vissza, bár a fotók talán régebben készültek. Talán már nem annyira törékeny, mint amit a képek sugallnak, de teljesen arányos, jó alakja van. Méretéhez képest a cicik nagyobbak, természetes esésűek, gyönyörűek!
  Finom, barna bőrét néhány (talán 3 db) tetoválás díszíti, de ezek nem zavaróak.
  Intelligens, jó beszélgetőpartner, kifejezetten kellemes társaság lehet az ágyon kívül is!
  Ruházata köntöse alatt egy pink, egybefüggő melltartó-bugyi szett volt, nem tudom, ennek mi a neve, de a ciciket nagyon szépen kiemelte.
 • Action:

  A fürdésből visszaérkezve kicsit zavarban voltam. Leültem az ágyra, és finoman elkezdtük egymást símogatni, csókolgatni.
  Nagyon finom csókja van, száját, nyelvét is használja. Barátnős, érzéki, izgalmas.
  A találkozón kérésemre ez a barátnős vonal uralkodott, sok kényesztetésben volt részem. Kaptam csókokat a fülemre, nyakamra, mellkasomra, majd egy nagyon finom, és esetenként mély francia következett. A tükrök kétoldalt sokat segítenek, hogy mindent láthassak, és egyszer-egyszer így nézett a szemembe. VAdító volt.
  Kölcsönösséget kértem, majd szinte egyszerre hoztuk szóba a gumihúzást.
  Itt kiderült, hogy a gumi nekem valószínűleg kicsi lesz, csak a másodikat sikerült feltenni. Ez itt még annyira nem zökkentett ki minket, lusta pasi pózban kezdtünk neki a szeretkezésnek. (Ez tényleg az volt) Én alul, ős felettem, szorosan összefonódva mozogtunk együtt, miközben átölelt, finom tempót diktálva folyamatosan csókolta a nyakam, és cirógatott. Bár előre máshogy gondoltam, de ez így annyira tetszett, hogy nem változtattam, csak annyiban, hogy a végén átvettem az irányítást, felgyorsítottam, és alulról dugva őt élveztem el.
  Szeretkezésünket követően masszázst ajánlott, amit elfogadtam.
  Masszázsa a simogatós, és az átgyúrós között van kb félúton, de jólesett. Közben beszélgettünk, és érzésem szerint az általam, és általa is átéltek miatt az átlagosnál jobban megnyílt nekem. Olyanokat is elmondott, amit valószínűleg másnak nem nagyon szokott.
  Nem csak a hátamat, hanem a fenekemet, lábaimat is átgyúrta.
  Utána kérdezte, hogy készen állok-e a folytatásra.
  Megint a már megismert francia következett, majd gumit próbáltunk húzni. Bár valamennyire sikerült , de itt már nem maradtam a szűk gumiban olyan fitt, hogy be is tudjak hatolni. Kicsit szerencsétlenkedtünk, majd felajánlotta, hogy szájjal segít másodszor is orgazmushoz jutni.
  Itt már sokkal több kézhasználatra is szükség volt, és bár érzésem kicsit kapkodni kezdett, attól tartva, hogy nem sikerül időre végeznem.
  De keze, és szája ismát meghozta a várt eredményt, és a szájába élveztem, majd itt is nyugodtam le.
  Az utódokkal nem tudom, pontosan mi történt.
  Felajánlotta még egy tusolás lehetőségét, majd kikísért, és puszival búcsúztunk.
 • Elszámolás:

  Az alap óra egy szép kerek csokor, extra a csók, de anélkül az élmény feleolyan jó sem lenne szerintem.
 • Összkép:

  Cintia egy kedves, okos, barátnős érzést nyújtó nő, akivel érzésem szerint jól sikerült egymásra hangolódni.
  Ha nem lettek volna a kisméretű gumi miatti nehézségek, akkor teljes elégedettséggel távoztam volna, így maradt bennem némi hiányérzet, attól függetlenül, hogy összességében jól éreztem magam.
Happy Massage