• Dóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikierült elsőre elérnem telefonon, de aztán egy második hívás alkalmával sikerült megbeszélni a találka konkrét időpontját.
    Telefonban kicsit "jégkirálynő" érzésem támadt először, de aztán ezt ellőben megcáfolta.
  • Megközelítés:

    Én még Pécsett látogattam meg a hétvége folyamán. Kertvárosban, tőlem pár percnyi autóútra rendelt, szóval ott voltam pikk-pakk. PArkolás az egész környéken ingyenes, amikor odaértem hely is volt bőven annak ellenére, hogy szombat volt a kora esti órákban....
    Így sikerült közvetlen a ház előtt parkolnom.
  • Helyszín:

    Egy 10 emeletes panel egyik 2 szobás, apartmanként üzemelő lakása.
    A lakásban rend és tisztaság mindenhol.
    A kisebbik szobában voltunk, de ott is kényelmnesen el lehetett férni. A franciaágy előtt egy üres szobainas várja a vendég ruháit.
    Az ágy nagy és kényelmes, nem nyekerek-nyikorog és jó tartása is van.

    A fürdő elég kicsi, de a célnak tökéletesen megfele. A zuhanykabinban volt pár fajta tusfürdő, szóval abból sem volt hiány.
  • Lány külseje:

    A képek teljes mértékben tükrözik a valóságot. Nincs felesleges photoshop, sem egyébb trükk.
    Szép nagy természetes mellei vannak, amit érkezésemkor semmi nem is takart, egyből meg lehetett csodálni őket.... és hát, enyhén szólva sem okoztak csalódást :)
    Aki szereti adúskeblű hölgyeket, az Dórit imádni fogja :)
    arca is szép, nem kell tartani a kitakarástól, valami ilyesmit is képzeltem el.

    Hosszú fekete haja, szép barna szemei, formás ajka és szexi hangja van.

    Teste is formás, bőre finom tapintású, szolibarna, szép kerek fenékkel, amit egy fekete tanga "takart" csak.
  • Action:

    A fürdőből kilépve az ajtó mellett várt és együtt mentünk be a szobába. Megbeszéltük, hogy mennyit6 szeretnék maradni, illetve, hogy szeretnék-e valami extrával éni és el is heveredtem az ágyon, amíg ő elindította a zenét, aztán jött utánam.
    A bugyit lepakva magáról megkérdezte, hogy a franciát gumival vagy anélkül szeretném... Mivel úgy gondoltam, hogy annak a gumihúzásnak még egyáltalán nincs itt az ideje, ezért kértem, hogy gumi nbélkül kezdjen hozzá.
    Franciája eleinte kicsit óüvatosnak tűnt, de utána kifejezetten kellemes volt, néha kis kézi rásegítéssel is. Ahogy múltak a percek, egyre jobban élveztem a dolgot, ahog a lábaim között térdelve kényeztet, de mivel csak fél órára mentem, így nem akartam, hogy ilyen módon legyen vége, ezért pár perc után megkértem, hogy húzzon gumit.
    Miután ezt gyors meg is tette, megkérdezte, hogy milyen pózba szeretném, amire azt válaszoltam, hogy akkor mennék szemból, misszionáriusba, ha lehetséges... és mivel az volt, így is lett :)
    Az ember elé táruló látvány ilyenkor egészen fantasztikus, az érzésekről nem is beszélve :)
    Néha halk sóhajok hagyták el a száját, szerencsére nem játszotta túl a szerepét.
    Idővel felajánlotta a póz cserét, Én pedig örömmel helyeseltem. Egyrészt már kezdtek fáradni a csuklóim, másrészt szerettem már volna látni azokat a gyönyörű kebleket lovagélás közben is :)
    Ígyí hát jött is felülre, és olyan fergeteges tempót kezdett elo diktálni idővel, hogy csak pislogtam. A látvány és a bőre tapintása még mindig valami fantasztikus volt.
    Jó érzés volt közben simogatni a puha bőrét,illetve egy idő után a mellei felé is kezdek kalandozni a kezeim, de ez már nem bírtam tovább anélkül, hogy ne durrantsam el a patront, így hát vége is lett a kis légyottnak :)
    De szerencsére nem azonnal, nem pattant le rögtön, hagyott kicsit lenyugodni.
    Aztán léeszállt, és megtámogatott egy adak nedves törlőkendővel :)
    Miután megtisztítottam a kis kópét klért pár percet és kiment a szobából, ezt az időt kihasználva gyors felkapkodtam a ruháimat. Mire végeztem, nagyjából vissza is ért. Beszélgettünk pár szót, aztán egy elköszönés után útnak indultam....
  • Elszámolás:

    Zuhanyzás előtt tettem le a tiszteletdíjat a szekrényre... és hogy hozzam a formámat, a félhomályban, ami a szobában uralkodott elnéztem a dolgokat és egy Mátyás bizony lemaradt. A fürdőbe bekopogva Dóri felhívta erre a tényre a figyelmem, abban a pillanatban, ahogy nekem is leesett a dolog.
    Korrigáltam a hibámat, elnézést kérve.

    Amúgy a vidéki átlag magasabb fele, de nekem minden fillért megért, még így extrák nélkül is.
  • Összkép:

    Dórival kapcsolatban egyetlen egy dolgot bántam meg. Mégpedig azt, hogy csak félórára mentem.
    De mivel most jártam nála először és volt, amikor már póruljártam mással, így nem mertem megkockáztatni az egy órát.
    Pedig most kellett volna.... vele.
    Remélem máskopr is jár még erre és akkor már hosszabb ideig élvezhetem a társaságát.

    Eleinte tényleg kicsit ridegnek és tartózkodónak tűnt a telefonba.

    De élőben erre minden téren rácáfolt. Közvetlen és úgy oldja a hangulatot, hopgy az ember észre sem veszi és már fel is oldódott.
    Nekem külsőre is nagyon bejön és a szex is nagyon jó volt vele.

    Szóval, járjon bármerre is az országban, aki szereti az ilyen típusú lányokat és tud normálisan viselkedni, az egészen biztosan nem fogja megbánni, ha ellátogat hozzá.
    Remélem nekem is lesz még rá alkalmam....
Happy Massage