• Lènus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon láttam a kiirást az oldalán, "Most hívj, felveszem a telefont" hívtam egy pár csörgés után fel is vette. Meg is beszéltünk egy fél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem munka után. Parkolás könnyen ment és vasárnap lévén díjmentes is volt. Így ezzel nem kellett bajlódnom. A cím pontos és ismerős volt a ház is a GPS is odanavigál akinek szüksége van rá. BKV-val is könnyen negközelíthető busszal és metróval.
  • Helyszín:

    A lakás mint a utolsó látogatásom alkalmával most is minden rendben volt. Célnak tökéletesen megfelelt a lakás. A fürdőben több féle tusfürrdőből lehet válogatni. Szájvízzel is el volt látva kicsike műanyag pohárral együtt. Tiszta türcsit is kaptam. Az ágy francia ágy méretű kényelmes.
  • Lány külseje:

    Képei visszaadják azt a látványt, amit élőben látunk. Szép arca van, igazi van mit fogni rajta alkattal. Kedvenc testrészem a cicik és a csókos szája volt. Piros ruciban fogadott. Tökéletes látvány nyújtott.
  • Action:

    Pontosan érkeztem csörögtem és mehettem az ismert a lakásba. A lakásba érve puszikkal üdvözöltük egymást régen találkoztunk. A szobába egy puffra tudtam letenni a ruháimat, de volt egy fából készült szobainas is. Irány a fürdőszoba egy gyors tusolást követően már a szobában is voltam, majd ő is elment tusolni. Leültünk az ágyra majd csókkal kezdtünk neki ennek a tartalmasnak ígérkező egy órának. Egy kis idő múlva már vízszintes helyzetben folytattuk. Csókja mindent visz. De nem csak ezért mentem, így az ikreit is kezelésbe vettem nyelvemmel a bimbói is jelezték azzal, hogy keményedtek tetszett nekik. Ezután a punci látogatás következett, ami hamar nedvesedett és el is élvezett, amit éreztem is. Újabb cicik nyalókázás következett majd ismét csókolózással folytattuk. Átadtam neki a terepet és egy kellemes franciát kaptam elég sokáig bírtam tartani és élvezni a francia leckét. Kértem a gumit, amit kézzel majd szájjal helyezett fel a helyére. Mivel nem csak ezért mentem így megegyeztünk, hogy szemből ül bele barátomba így is történt egy hatalmas vágta vette kezdetét, de a csók nem maradhatott el itt se. A végén már nem bírtam és kiengedtem az utódokat a gumiba. Megtörölgetett és beszélgettünk is még egy kicsit. Az idő viszont lejárt lassan így felöltöztem és puszikkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás baráti rózsaszállal extrák nélkül nála mindent megkaphat a hozzálátogató.
  • Összkép:

    Köszönöm szépen a fogadtatást, remekül éreztem magam mint mindig abszolút csalódás mentes randi volt. Teljesen odateszi magát mindentéren. Nagyon kedves beszélgetni is lehet vele és szeret is beszélgetni. Üdítővel is megkínált, ami figyelmességre vall. A szokásos egy órát töltöttem el kellemes társaságában. Mindenkinek ajánlom akik nőként kezelik és szeretik ha van mit fogni egy nőn. Csókollak.
Happy Massage