• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetésünk telefonon történt, másodjára sikerült is elérnem. Megbeszéltük a részleteket, de mivel elég korán volt még, így kérte, hogy a találkozó előtt 2 órával erősítsem meg az időpontot SMS-ben, ami meg is történt és létrejött a randink. :)
  • Megközelítés:

    Lényegében az első napja volt az új helyen, a József körúton. A házba magáról a körút járdájáról lehet bemenni, kocsival és BKV-val is könnyen megközelíthető a hely, viszont napközben parkolni szerintem elég esélytelen, max. valamelyik belső utcában.
  • Helyszín:

    Az épület maga egy régi épület, ellenben a lakás szépen fel van újítva, erre nem lehet panasz. Igyekeztek az igényeknek megfelelően berendezni, a fürdő korrekt, tusfürdőből is bő választék van, illetve tiszta törölköző is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A képeken felfedezhető egy kis retusálás, ami eltünteti a kisebb bőrhibákat Zsuzskáról, azon kívül lényegében minden stimmel, a képen látható angyal fogadja a férfiembert. :) Nekem élőben nagyon tetszett, mindig is imádtam a vörös és az érettebb nőket is, így számomra egy főnyerem volt a lehetőség. :)
  • Action:

    Érkezésem után kicsit beszélgettünk Zsuzskával, oldandó a hangulatot, majd átadásra került az ajándék és el is indultam zuhanyozni. Közben kaptam egy pohár hűtött ásványvizet, majd mire végeztem, Zsuzska már "munkaruhában" várt rám az előszobában. Bevezetett a belső szobába, ahol az események történtek. A szobában a legjobb szerintem, hogy a matrac mellett tükrök vannak a falon, amiben az ember a teljes akciót végig tudja nézni oldalnézetből, mint valami pornót. Be kell valljan, ahogy Zsuzskát szemből magamon éreztem, miközben oldalról az egész látvány megvolt vizuálisan, teljesen beindított. :) Kezdésként állva ölelkeztünk, miközben simogattam a gyönyörű, formás testét, e közben finom csókokat váltottunk, lényegében mint ha egy barátnővel bújtam volna össze olyan érzésem volt, így már megérte ott lenni. Majd szépen áttértünk a matracra vízszintes pozícióba, ahol is én kényeztettem Zsuzskát előbb apró csókokkal arctól lefelé haladva végig az egész testén, majd hosszan elkezdtem nyelvvel izgatni a punciját. Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni. Be kell valljam, hogy nálam top5-ben van a lovaglása. Finoman, érzékien, és a megfelelő mélységig csinálta, kevés Hölgy volt ilyen jó benne, pedig elég nagy a minta már. Rákérdeztem a misszionárius pózra, de azt annyira nem preferálja, így nem is erőltettem, jött a doggy, ami viszont a kedvence. Hátulról a látvány valami fenséges, egy formás nő, kerek popsival, fehér bőrrel, tetkóval, hosszú vörös hajjal markolássza a párnát, pici hangokkal jelzi, hogy mikor jó, miközben én hátulról dolgozom meg. Nem is bírtam túl sokáig, a gumiba sikerült eldurranni. Az első menetet követő tisztogatás után kis ölelkezés következett, egy kis beszélgetéssel. A második menetet én kezdeményeztem, mivel nem bírtam egyszerűen betelni Zsuzskával, így nagyon hamar azon kaptam magam, hogy megint franciásan kényeztetem, bár ekkor már fáradt voltam "nyelvileg" is, így tartott olyan sokáig. Utána megint csere, és újra ízelítőt kaptam a franciatudásából. Majd ismét következett a kedvenc póza, amit most jó sokáig csináltunk. Közben egy vibrátort tartott pluszba a csiklójához, ami még a második kör elején került elő, mivel kíváncsi voltam, hogy milyen is egy ilyen kütyü élőben akció közben. :) A végén doggyban szélesen szétnyitotta a combjait, majd levitte a csípőjét mélyre, így lényegében ő alattam volt, én meg fölé támaszkodva csípőből mozogtam rajta hátulról, ami elég érdekes érzés volt. Sajnos másodjára nem sikerült elmenni, mivel az időnk is lejárt, illetve az első körben előttem a teljes patront. A végén még kértem pár csókot és egy ölelést, majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mennyisége teljesen korrekt budapesti viszonylatban, nekem bőven megérte az árát. Extrákat nem vettem igénybe, így azokról nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Aki szereti a vörös, érettebb, szilikon cicis Nőket, akik ráadásul oda is rakják magukat, hogy tényleg jó legyen a vendégnek, azoknak Zsuzska egy felejthetetlen élmény lesz. Ha magánéleti állapotom nem változik, akkor valószínűleg még megyek hozzá, az biztos. :)
Happy Massage