• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, pár perc alatt mindent egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Egy kisebb lakótelep mellett van a XIII. kerületben. Könnyen odataláltam, ugyanis kb. 15 évig laktam a szemközti házban.
  • Helyszín:

    Új építésű ház (anno nem volt ilyen), sokat nem láttam a lakásból, de amit igen, az minden sugárzott a tisztaságtól. A fürdő is megfelelő volt, többféle tusfürdővel (Amira segített megtalálni). A kádat szegélyező műanyag kicsit zavaró volt, tapadt a bőrömhöz, ha hozzáértem. A szoba egyszerű kis szoba volt, alapból fehérre hangolva. Volt légkondi, ami nagy pozitívum ebben a melegben. Francia ágy és egy bőr pad a bútorzat.
  • Lány külseje:

    Amirának a képeinek megfelelő formás teste van. Ugyanakkor a képek retusálva vannak, pl. nem mutatják tetoválásait. Amik nekem tetszettek, bár magamtól nem tudtam megállapítani, hogy valódi vagy matrica. De kisegített, valódi, komoly alkotások.
  • Action:

    Kellemes meglepetéssel kezdődött az akciónk. Minden lány vállalásai között szerepel az együtt fürdés, de amikor rákérdezek, közlik, hogy már fürödtek, túl vannak rajta. Természetesen ő is lefürödve várt, de kérésemre nagyon kedvesen felajánlotta, hogy még egyszer fürdik velem. Ami valójában egymás fürdetését jelentette. Jó alaposan megmosta a velem egykorút, aminek meg is lett a látszata.

    A szobába beérve ismerkedni kezdtem a testével. Ez nekem fontos, mindig evvel kezdek. Amira nem szereti, ha kézzel ingerlik a punciját, de nekem nem is ez volt a szándékom. Nyelvvel próbáltam felfedezni és kényeztetni, mérsékelt sikerrel. Valahogy nem igazán fértem hozzá a kelyhéhez. Ezután cseréltünk, és ő kényeztetett. Remek a franciája. Erőteljes, mély és csak minimális kézi munkával rásegítve. A golyókat sem felejtette ki. A nyelvén van egy piercing (megmutatta), ami még intenzívebbé tette a franciázását. Egy idő után kértem, hogy 69-ben folytassuk. Éreztem ugyanis, hogy gumival felszerelve esélytelen az aktus részemről. De akkor legalább élvezzem ki jól én is a punciját. Sajnos ugyanúgy jártam, mint a kezdeteknél, megint nem fértem hozzá a kehelyhez. Vagy én vagyok ügyetlen (bár nem szokott gondot okozni), vagy Amira helyezkedett úgy, hogy ne igazán érjem el - nem tudom. Hozzáteszem, bajuszom és szakállam is van, bár nem panaszkodott rá. Lehet, hogy csak udvarias volt??

    Ezután azt kértem, hogy NFVSZ-ben fejezzük be, amihez én az ágy mellé álltam, így szeretem a legjobban. Ő ezt is készségesen teljesítette, intenzíven, semmi kézimunkával. Nem is bírtam sokáig. A vége azért arcra sikeredett, nem a szájába. Ezt hamiskás mosollyal nyugtázta. Majd jött Szilvia, rövid fürcsi (most már szólóban) és a távozás.
  • Elszámolás:

    Az úgynevezett új Bp-i árszabás van érvényben Nála is. Ebben egyeztünk meg, rendben volt. A csokrot az elején letettem, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Alapból nagyon jó volt, de azért ott voltak hiányérzeteim is. A végén még rákérdezett az életkoromra (jó sok), de megdicsért, hogy letagadhatnék min 10 évet. Ezt köszi!!!
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat. A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage