• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drgága dgab!Köszönöm szépen az ízléses sorokat,jól esett végigolvasni.En is szeretném megköszönni,hogy végig úriemberként viselkedtel velem,nagyon jól éreztem magam,tényleg jó hangulatban telt a közös idő.Az ajandekbol amit tőled nagyon finom volt.Szivesen látlak újra vendégül,nem is kérdéses.Puszi
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Jázmin a hirdetésének megjelenése óta felkeltette a figyelmemet. Kíváncsi lettem rá, nagyon meg akartam Őt ismerni, privátban levelezgettünk és szóba is került természetesen már akkor a közös találkozó lehetősége, amit, ha azonnal nem is, de most végre sikerült megvalósítanunk. Persze minden csakis rajtam múlott, de tényleg mindketten kíváncsian vártuk már a hosszas levelezéseink után a személyes találkozót. Jázmint mikor kerestem éppen a pár nap múlva esedékes szabijára készült, ezért a tervezett randi időpontjához képest viszonylag korán, egy héttel előtte egyeztettük le az időpontot, amelyre VTR-t is küldtem, Jázmin pedig rögtön visszaigazolta. Nagyon örültem a lehetőségnek, ugyanis már roppant kíváncsi voltam rá…persze a napok attól kezdődően nagyon-nagyon lassan peregtek :)
  • Megközelítés:

    VTR-en kaptam meg a pontos címet, amit már nagyon jól ismerek, nem volt gond számomra a megközelítés. Akik azonban még nem ismerik, legegyszerűbben úgy tudják megközelíteni, hogy a Plázától kell megcélozni a Duna partot és teljesen a parthoz leérve a Marinán az első utcában lesz a ház. Tehát pofon egyszerű, autóval sem bonyolult, még a környéken kevésbé ismerősök is könnyen odatalálhatnak. Az autót a ház előtt lehet hagyni, szabad parkolót mindig láttam.
  • Helyszín:

    Egy pár éve épült szép és igényes társasházban található meg Jázmin több kolléganőjével együtt. Nem kell sok emeletet „megmászni”, de azzal az üvegfalú lifttel utazni…hát az egy érdekes élmény :)
    A lakásajtón belépve egy igényes, minőségi helyre toppanunk. Úgy tudom, három szobája van, de ezekből a lányok kettőt tartanak fent a vendégek fogadására, a harmadik pedig pihenőül szolgál.
    A szobák nagyon szépek és hangulatosak. Masszázspaddal és tatamival is fel vannak szerelve, a falon tükrök a tökéletes vizuális élmény hatására, valamint kellemes zene és erotikus hangulat uralja a szobákat.
    Felfrissülés céljából két fürdő is használható, patika tisztaság mindenhol, az összes szükséges tisztálkodó eszköz a fürdőben megtalálható. Tusfürdők, dezodorok, továbbá a mosdónál szájvíz kis műanyag pohárkákkal. Tökéletes minden, semmiben nem szenvedhetünk hiányt.
  • Lány külseje:

    Jázmin adatlapján még a korábbi időkből volt szerencsém az arcos fotóit is látni, azonban a rendkívül csábító szexis alakos fotói már az elején meggyőztek, majd hozzá az arcos fotói tették fel nálam igazán az i-re a pontot. Tehát tudtam, hogy arcra körülbelül milyen Hölgyre számítsak, de mégis, mikor élőben megpillantottam, bevallom óriási pozitív meglepetés ért. Ahogy a neve is jelzi, Jázmin valóban egy Hercegnői szépség!! Magas, karcsú, picit még a fotóknál is karcsúbb, vékony alkatú, de nagyon formás szexis Hölgy fogadott óriási mosollyal az arcán. Hosszúkás izmos lábak, combok, szép kerek csípő, fantasztikus popsi és alkatához képest teljesen arányos, tenyérbe illő méretű hetyke cicijei vannak. Élőben is tetszett nekem mindene :)
    Nagyon helyes, bájos és egyben kedves arca van, szép nagy kerek barna mosolygós szemekkel…és hogy milyen csábítóan tud velük nézni… . Szépségét és szexi kisugárzását a gyönyörű dús fekete hosszú hajkoronája még inkább kiemeli. Megjelenéséhez, alkatához és a szépséges arcához nagyon-nagyon jól passzol, tetőtől talpig tényleg szívet melengető látványt nyújtott.
    Mikor élőben megpillantottam boldog voltam, hogy végre a karjai közé kerülhetek :)
  • Erotikus masszázs:

    A belépésemet követően pár másodpercig az erős fényváltozások miatt nem sokat láttam, de ahogy a szemem ezt megszokta, körvonalazódott, hogy még a fotóknál is szebb Hölgy fogad az ajtóban. Cuppanós puszikkal és egy „végre már megismerhetlek” felkiáltással üdvözöltük egymást, kellemes élmény volt.
    Cipőmet gyorsan levettem és követtem Jázmint a bal szélső szobába. Itt tudtam őt igazán szemügyre venni és meggyőződni arról, hogy életben is valóban egy szépséges Hölgy Jázmin.
    Az újabb fotóin látható szexis fekete harisnyás és fekete felsős ruciban fogadott, melltartó nélkül, a bimbók csábítóan kikandikáltak a felsőjének apró rácsai között…roppant szexi látvány volt :) Örültünk egymásnak, mialatt beszélgettünk én leöltöztem, majd a Jázmintól kapott törcsimmel a fürdőbe mentem.
    Ismerkedő masszázzsal kezdtünk, Jázmin megkért feküdjek hassal a tatamira, ő ezalatt ledobott magáról mindent, csak egy hajszálvékony fekete bugyit hagyott magán.
    Olajjal végezte a műveletet, amit a lábaimnál kezdett. Gyengéd lágy érintésekkel masszírozott, abszolút nem volt erős, nekem tökéletesen megfelelt, de gondolom ment volna erősebben is, ha úgy óhajtom. Rengeteget beszélgettünk közben, jó hangulatban teltek a masszázs percei, amit Jázmin nagyon ügyesen és érzékien tovább fokozott. A lábaimtól haladt fokozatosan egyre feljebb, kezelésbe vette a derekamat, vállaimat és a karjaimat, nagyon jól esett az érintése és ezalatt nagy terpeszben a vádlimon, combjaimon és végül a fenekemen ült és siklott gyengéden végig, hát ezek már nagyon-nagyon izgatóan hatottak rám és ekkor már egyre inkább az erotika vette át a főszerepet…
  • Levezetés:

    …Jázmin megkért, hogy forduljak, amit örömmel megtettem, mert az előző érintéseivel már határozottan felhúzta a vágyaimat.
    A hátamon feküdtem Jázmin betérdelt a lábaim közé és olajjal kezdte a combjaimat masszírozni, majd kezecskéi haladtak a mocorgó férfiasságom irányába. Gyengéden a tenyere közé fogta és hosszanti irányban simogatta, közben a szépséges kerek szemeivel tartotta velem a szemkontaktust. Rendkívül izgató volt, hatására pillanatok alatt megmerevedtem ott lent és Jázmin máris lovaglóban rám csücsült.
    Szexis már-már a másik kategóriára hajazó mozdulatokkal előre-hátra csúszkált az ágyékomon, ügyelve persze a massz.kategória szabályainak és határainak betartására.
    Közben a fülembe sóhajtozott, ölelt-simogatott, csókolgatott, egyszerűen másodpercek alatt fülledt erotikus hangulat telítette be a szobát, majd Jázmin visszacsúszott, két kézzel a lábaim mellett megtámaszkodva nagy terpeszben a popsijával végigszánkázott többször oda-vissza az egész testemen. Minden felcsúszása alkalmával, mikor a popsijával a mellkasimhoz ért, combjait nagyobbra tárta és puncija mint egy gyönyörű virág megnyílt pár centire az arcom előtt. Csodálatos látvány és érzés volt, nyelvemet rögtön be is dugtam volna, de Jázmin taktikusan tartotta azt a pár centis távolságot, majd visszacsúszott, aztán újra fel és így fokozta bennem tovább a feszültséget.
    Mikor már látta, hogy alaposan felhúzott, betérdelt a lábaim közé és kezdetét vette az ő frenetikus kényeztetése.
    Nyalogatta és mélyen bekapva szopogatta egyenként a golyóimat, majd nagyot cuppantva kiengedte a szájából és nyelvével a farkam szárát végignyalva fokozta a „kínzásomat” A makkomhoz érve gyors, de nagyon finom nyelvkörzésekkel kényeztetett, szinte beleborzongtam, olyan csodás érzés volt, aztán még pár finom makk nyalogatás után hamm be is kapott.
    Lassú, de észvesztően finom és kellemes élményű franciával indított, ajkain belül a nyelve egy pillanatra sem pihent, szinte körbefonta vele a farkamat, aztán a forró ajkával egyre erősebben és lendületesebben kezdte szívni. A kezdeti tempója rendkívül lendületessé és szenvedélyessé vált éreztem, hogy ennek már a fele sem tréfa. A csodálatos erotikus felvezetése, csúszkája és a forró ajkai megpecsételték a sorsomat, mondtam Jázminnak, hogy lassítson, mert így nem sokára „csúnya” végem lesz :), de éreztem, hogy már nagyon el akar intézni, a lendületből nem engedett én pedig megadtam magam és egy hatalmas robbanással az ajkai között elélveztem. Hosszasan szopogatott még utána, mámorító élmény volt, majd egy részét a cuccomnak visszacsorgatta rám, hogy aztán a másik része hová lett azt nem tudom :)
    Szinte kiütve éreztem magam, Jázmin pedig mosolygott és örült ennyire örömtelire sikeredett a vége, majd mellém bújt és ölelkezve pihentünk egy kicsit.

    A pihenő után mondta, ha szeretném beolajozhatom én is őt…a legnagyobb örömmel, mondtam és most Jázmin feküdt hassal a tatamira. Gyönyörű barna testét olajjal a legjobb tudásomnak megfelelően átmasszíroztam, lábakat, combokat, popsit, hátat és a vállakat, minden irányból. Éreztem, hogy Jázminnak is nagyon jól esett, ugyanis sokszor megdicsérte a kezemet és mondta, hogy nagyon jól csinálom.
    A masszásom vége felé a combjai és a popsija felé orientálódtam és egyre inkább én is az erotika felé kezdtem terelni az érintéseimet.
    Mélyen a combok közé nyúlva és Jázmin forró punciját érintve, pici jóni masszázzsal próbáltam a vágyait fokozni. Úgy éreztem határozott eredményt értem el, mert Jázmin légzése szaporábbá vált, édesen sóhajtozott a combjai jobban megnyíltak, derekát picit elemelve a tatamiról szinte táncolt a csípője az érintéseimre és puncija nagyon-nagyon benedvesedett, majd megkértem Jázmint forduljon meg, aztán mindezeket a finom dolgokat már szemből folytathattam.
    Gyengéden végigcsúsztam a testén, loptam pár csókot az ajkáról, majd a keménnyé vált peckesen álló bimbóit szívtam az ajkaim közé.
    Szopogattam, nyalogattam a cickóit, majd haladtam lefelé a combjai közé, amit Jázmin már nagyon várt, szélesre tárta a combjait én pedig a puncijába toltam az arcomat.
    A csiklóját és a bejáratot is alaposan elkényeztettem a nyelvemmel. Minden nagyon nedves volt már, külön nedvesítésre nem is volt szükség. Csípőjét forgatva Jázmin finoman igazította a számra a punciját, nagyon élveztem, a nyelvemet is próbáltam minél mélyebben becsúsztatni. Jázmin élvezetére utaló ízeket éreztem ott bent, majd lassan combjainak és csípőjének rángásai, erotikus sóhajai is egyre fokozódtak és miközben nyaltam a punciját két kezének a tenyerébe fogta az arcomat és húzta a fejemet szorosan a combjai közé, majd egy nagyobb csípőremegést követően nagyon boldog lett ő is. Lassú és gyengéd csókokkal, simogatásokkal kedveskedtem ezután Jázminnak.

    „Nagyon finom volt…” hálálkodott kedvesen és hatalmas dicséretet kaptam tőle, ami nekem is, nem tagadom nagyon jól esett, aztán mondta, hogy ezt a sok finomságot neki most aztán törlesztenie kell rajtam...
    Helyet cseréltünk a tatamin, Jázmin újra fölém csúszott és a szédítő csúszkájával kezdett ismét az őrületbe kergetni. A lovaglós csúszkája közben az egyik kezével hüvelyt formázva körbefogta a farkamat és lendületesen lovagolni kezdett rajtam. Mintha benne lettem volna, úgy éreztem magam, fantasztikus élmény volt, közben szorosan összebújtunk. Csókolgattuk, simogattuk egymást, majd amikor a szám felszabadult, akkor a cickóit szívtam az ajkaim közé. Hosszasan el voltunk ebben a csodás pózban, a farkam majd felrobbant már a vágytól, aztán Jázmin máris a lábaim közt volt és azonnal a szájába vett.
    Mámorító élményeket okozva szopta a farkamat, nem volt mese itt újra a kivégzésem volt a cél. A szopizás közben többször váltott, arcával teljesen a combjaim közé bújt és jöttek ismét a kellemes golyó nyalogatások, majd a makkom kényeztetése a nyelvével, aztán újra a frenetikus francia. Oldalt a tükörből többször követtem az eseményeket, nagyon szép látvány volt, de sajnos ennek a csodás élménynek is eljött a vége, ezt jeleztem Jázminnak, ő pedig gyorsabb ütemre váltott és újra a finom kényeztető ajkai között kapituláltam.
    Az erőt is kiszívta belőlem ez a lány, frenetikus élmény volt. Az ajkaival történő finom levezetés után kedvesen letörölgetett, majd kaptam frissítőt, ami ekkor igazán rám fért, majd a randink hátralévő idejét egymás mellett összebújva töltöttük.
  • Elszámolás:

    Üzenetben egyeztettem Jázminnal és a csokor mérete akkor nem került szóba, úgy, mint ahogy a randink alatt sem. A végén kérdeztem csak rá és a kis komódra tettem a zenegép mellé elégedettségem jeléül megtoldva az összeget. A kis ajándékom, amit Jázminnak még a randink elején adtam át, közben megbontásra került…remélem drága ízlett és finom volt :)
  • Összkép:

    Egy régen várt randim valósult most meg, ami a várakozásaimnak megfelelően tökéletesen sikerült.
    Megérte valóban várnom a szépséges Jázminra, mert benne egy kedves, bújós és igazán csinos, belevaló csajszit ismerhettem meg, akitől egy szenzációs, erotikában gazdag csodás kényeztetést kaptam. Bízom benne drága Jázmin, hogy nekem is sikerült számodra örömet szereznem és kölcsönösen jó hangulatban telt a találkozónk.
    A besorolási rendszerrel, sajnos most is bajban vagyok, de az átélt élményeim messzemenőkig felejthetetlenek voltak!!! Drága Jázmin Köszönöm a csodás élményt és amennyiben ha zöld utat kapok, szeretnék még visszatérni… ;)
Happy Massage