• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pannával ezúttal nem volt alkalmam személyesen megbeszélni a találkozót ,mint ezelőtt, egy telefonos barátnőjével fixáltam le az időpontot .
  • Megközelítés:

    Jelen esetben a 9-es busszal érkeztem a belváros felől, a megállója közel a megadott címhez as ősrégi Római Katonai Amfiteátrumnál található,onnan kb. 5 perc séta a helyszínig. Autóval is roppant egyszerű megtalálni a helyszínt,perkolást kell fizetni.
  • Helyszín:

    A lákás egy látszólag nem túl régi épület első emeletén található,egyszerűen felgyalogolsz. Belépéskor már az előszobában ragyog minden,több masszázsszoba van,gyönyörűen berendezve, ízléses süppedős szőnyeggel. A fürdőszobában full tisztaság, tusfürdők sokasága,tiszta törölközők várnak.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel Panna ,persze a retusálás megváltoztat néhány apró részletet, de ez nem jelenthet semmilyen gondot, Ő így néz ki..,csinos,ízléses,mosolygós.
  • Erotikus masszázs:

    Panna fekete bikiniben - ami csipkés bugyiból és melltartóból állt- fogadott . Ismét lenyűgöző látványt nyújtott,a bugyi feszült formás kívánatos popsiján, telt mellecskéi büszkén domborították melltartóját.Bekísért a tetthelyre-nem ez volt az első együttlétünk-leöblítettem testem a zuhany alatt, kezdetét vette a a szakértett masszázs.Ahogy lehullt róla az "összes cucc "én már félmerev állapotban feküdtem a masszázságyon, a hátamnál indult,alaposan megnyomogatta a nem odavaló csomókat,gócokat,fájt is ,de nem említettem,aztán lábaim,talpam következtek,csábítóan siklottak gyengéd kezecskéi combjaim belső felén már akkor beindítva erotikus vágyaimat. A szuper kiadós masszírozás után hátamra fordultam,de előtte megcsókolgattam édes mellbimbóit és simogattam kívánatos popsiját,ő combjaimat és férfiasságomat kezdte kényeztetni,majd ajkai is beszálltak az erotikus játékba bőséges nedvekkel.percek alatt kellő izgalommal lettem felfűtve,kértem Pannát,hogy most Ő feküdjön föl hasra . Így premier plánban tárult elém csodálatos csípője,dereka, popsikája. Gyengéd forró csókokkal borítottam el nyakát,selymes bőrét,hátán végigsiklott nyelvem,majd lábain egészen le és vissza,érzékien széttártam combjait,nyelvem egyre mélyebben kóborolt hamvas puncikája körül,ekkor Ő megfordult és teljes szemkontaktussal átadta nekem,hogy immáron előlről folytassam kívánatos teste becézgetését.Combját gyengéden megemelveátkulcsoltam fejem fölött,lába a hátamon landolt.Fáradhatatlan nyelvem izgatta minden egyes idegszálát,porcikáját,szeméremteste egyre ontotta csodálatos nedveit,teste összerezzenése jelezte számomra , hogy a kezdődő öröm útjára lépett,csókjaim egyre közelebb parancolták Pannát a beteljesendülő gyönyörig. Egyre-csak begyorsítottunk mindketten,szeméremajkait végérvényesen nekem ajándékozta,nem bírtam betelni kényeztetésével,nyelvem átadta magát az önzetlen beteljesülés szigorú parancsénak,teljesen eggyé véltam kitörő testnedveivel,már semmit sem láttam,egyre intenzívebb csókok vezették el Őt egész "énje" remegéséhez,boldog odaadással szorította fejem bele, izzó puncikája legközepébe ,és Ő ekkor megtalálta az édes élvezet zenitjét ! Kezeimet kemény mellbimbóimra helyezte,úgy simogattam percekig még..
    Majd én feküdtem föl,megkezdődött jóállású cerkám őszinte dédelgetése,panna ajkai,a végtelenségig törődő kis keze,sőt mindkét keze ritmusosan munkálkodott,miközben férfiasságom aranyos ajkai között izgatottan várta a csodás kitörést,már majdnem a fellegekben repültem ,kértem még még ,csinálja így egy kicsit, Ő megértett,megemeltem fejem,egymásra néztünk,és egy kedves pillantásból megértettük együttlétünk ízét,csak néztünk egymás szemébe szinte elvarázsolva,........és abban a boldog pillanatban elöntöttem ajkait perzselő nedűimmel,édesen mosolyogtunk egymásra,azt sugallva,mennyire szédületes volt mindkettőnknek, megköszöntük egymásnak a nem csupán fizikai,de egyben lélekből megérintő egymás iránti törődést,még tudtára adtam,hogy mennyire ellenállhatatlanul káprázatos isteni Nő !
    Még maradt is némi időnk beszélgetni--azt mindig szoktunk-- .
    Kéédezte,miért ellenéllhatatlan ? ..háááát ,mert az a "deep inside" pillantása,bársonyos testecskéje,formás kívánnivaló mellecskéi,selymes tündérszép puncikája teszi Őt egyenesen káprázatossá!
    Panna csókolózásba nem megy bele, de nagyszerű Vele az örömszerzés,kényeztetnivaló Nő Ő !!!
    Ajánlom férfitársaim figyelmébe Őt ,ne szalaszzanak el ilyen alkalmat,Panna nagyszerű Nő !
    Köszönöm Panna ! gyengéden ölellek ! Attila
  • Levezetés:

    Leírhatatlanul jó Vele, imádnivaló !
  • Elszámolás:

    nem kellet extra,minden,amit megbeszéltünk ,korrektul történt.
  • Összkép:

    Szuper ,visszatérek Hozzá ,ahogy csak lehet !!!
Happy Massage