• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr SMS és a végén telefon.
  • Megközelítés:

    Én a BKV választom minden találkozásra.ez tökéletes volt most is. Buszt tudom ajánlani a címtől kb 1 perc gyalog .parkolásra volt bőven hely azt sajna nem láttam, hogy fizetős-e de amég mászkáltam nem találkoztam jegykiadóval, de még olyannal sem aki ellenőriznék.
  • Helyszín:

    Egy kis szuterén szoba, egy matrac minimális bútorzat és iszonyatos mellet ha megdolgoztok érte.rend és tisztaság van a fürdő felszerelt.
  • Lány külseje:

    Itt sajnos nincs fent fénykép de egy szép átlagos arcú intelligens jó humorral megáldott és tetovált lánnyal fogsz találkozni.
  • Action:

    Megérkezés puszi és irány a szoba. Közben rövid beszélgetés fürdés és mindent bele.Először is a nagy kedvencem a kényszer francia.Hihetetlen lelkesen és sok nyállal csinálja nem kíméli magát sem pedig az eszközt, hamar ki figyeli, hogy mire vagy igazán érzékeny, nincs harag ha irányítod szóban vagy kézzel!én mind a két dolgot véghez is vittem először csak feküdtem és néztem hagytam, játszadozni velem. Majd letérdepeltettem az “ágyra” és indult a móka. Csak annyit mondot ne feled az arcra élvezés és már a torkán is voltam!Iszonyatos technikával és kitartással rendelkezik keresi a szemkontaktus nincs probléma ha a golyók-l kell is játszani és végig mosolyog az arcával, szemeivel.először azt hittem, hogy kicsi vagyok a feladathoz azért csinálja de nem ilyen a természete.az első kör átlagos volt ami a koreográfiát illeti.a végére sikerült az összhang és hatalmasat élveztem az arcára.Le a kalappal mert a meleg miatt szakadt rólam a víz.biztos nem lehetem egy csodás látvány főleg alulról .Pár pohár víz és egy fürdés után indult ismét újra a rendszer, nem tudom kifogott meg benne ennyire de szinte ránéztem és már kész is voltam teljesen.Nos gondoltam itt nincs játék oda kell te nem magam rendesen.Kértem, hogy 69 legyen a kezdés először én voltam felül de olyan vehemenciával toltam a torkára magam ahogyan csak bírtam közben játszottam a puncival hol nyelvel hol pedig a kezemmel ez utóbbi tetszet neki jobban.amikor ügyére ütem, hogy engedek neki egy kis levegőt is azonnal a golyókra vagy a popsimra koncentrált.mondanom sem kell, hogy alig bírtam vissza tartani magam.Annyira szemérmetlen volt, hogy el is határoztam ott rögtön, hogy megnézem a tükörben miközben a nyelvével kényeztet. Négykézlábra dobtam magam nem is kellet semmit mondanom olyan isteni érzés volt főleg, hogy a kereste a szemkontaktus a tükörbe a kezével pedig masszírozta a farfiaságom. Teljesen átadtam magam az élvezeteknek. Azért gondoltam megpróbálok neki is örömet okozni kértem a gumit és hátulról neki futottunk .Fantasztikus élmény amilyen átéléssel mozog és reagál. Váltakozó tempót diktáltam és talán sikerrel is jártam nála. De ugye már az elején kérte, hogy a megbeszéltek szerint az arcára élvezek.a hátamra feküdtem és most kertem legyen ő felül.ami csak kifér még belőlem beleadtam és toltam le vagyis fel a torkán.nem kell félteni de azért óvatosan hiszen nem mindenki szereti a már már fulladásig tartó kényszer franciát. Ismét meg győztek arról, hogy Budapesten számtalan fantasztikus hölgy rendel!!végén kértem, hogy vegye szájába a golyókat.Fantasztikus ahogyan a szemedbe néz és az a technika leírhatatlan! Hatalmasat élveztem ismét az arcába. Nem gyakran van ilyen de bántam, hogy kezdésnek nem mertem a 1,5ó kérni!!ajánlani tudom mindenkinek aki nem pont az átlagos hölgyeket és nem az átlagos szolgáltatást keresi.
  • Elszámolás:

    Két menet közt készítettem ki a meglepetés csokival együtt szoba sem került végig ott volt.nem tudom de szerintem az átlag feletti az ár és a szolgáltatás is!
  • Összkép:

    Csak is jót tudok írni: közvetlen, kedves jó a humora, elégé talpraesett is!Az adatlapot böngészve amit ott ír azt 1000% hogy jól, minőségben megkapod!
Happy Massage