• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr en ment az egyeztetés gyorsan válaszolt és már meg is volt az időpontom.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem Lurdy parkoló vettem igénybe ahogy ő is javasolta.
  • Helyszín:

    A lakás éppen csak emeleti új építésű házban. A lakás kicsi de ez semmiben nem akadályoz senkit sem. Tusfürdő ő kettővolt, nekem egy is elég.
  • Lány külseje:

    Oké. Kezdjük azzal hogy az én ideálom az a vékony nagy cicis alacsony lányok. Ő nem ebbe a kategóriába tartozik e ezzel tökéletesen tisztában voltam. Mikor először láttam meg az ajtó mögül előlépni teljesen megnyugodtam. Olyan csinos és olyan cuki arca van olyan erotikus kisugárzása és kozvetlenséggel hogy azonnal felhúzott csak azzal hogy ajtót nyitott.
  • Action:

    Kicsit leültünk az ágyra beszélgetni de csak röviden aztán irány a fürdő és mire vissza értem ő már abban a csipkés szettben várt amit kértem. Nagy gömbölyű cicik és szuper szexi tekintet. Majd simogatás, és csókolózás az ágy mellett állva. Fantasztikusan csókol igazi barátnős nyelves izgazó fülledt erotikus, őrjítő. Majd kihámoztam a ciciket a. Melltartóból amire azt mondta hogy szerinte 3 kapcsos de mire kimondta én már levettem róla😊 jajj nagyon szerettem a melleit nekem abszolúte természetesnek hatott. Aztán a bugyi is lekerült majd egy kis izgazó csőkolózás után elkezdett lefelé is csókolni, na hát én majdnem megőrültem tőle és mikor leért oda ahol a legjobban vártam az valami fantasztikus volt. Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké vagy ilyesmit mert az ágyon hanyatt fekve folytatta ugyan ezt a mélytorkos szuperfranciát. Kis idő múlva valahogy megkértem hogy forduljunk kölcsönösbe hogy meghálálhassam a jóságát. Nagyon szerettem a punciját remélem ő is mert voltak hangok, szóval remélem tetszett neki a munkásságom. Ez után gumi húzás és szemből rám ült hogy láthassam a ciciket és hogy csókolhassam a finom száját. Na nem is kellett sok és ki is végzett. Eszméletlen jó volt. Letisztogatott és beszélgettünk aztán megmasszírozott amit nagyon jól csinált! Nagyon értelmes nő imádtam a társaságát. Úgy eldumáltuk az időt hogy kB 3 percem. Maradt szóval gyors öltözés és távozás. Nem akartam húzni az időt a zuhannyal úgyis nemsokára megyek haza. Demíg le nem tudtam zuhanyozni a bőre illata és a parfüm a kezemen még sokáig érezhető volt. Már ez felizgatott újra.
  • Elszámolás:

    Amennyit megbeszéltünk a mélytorok nem extra, pedig nagyon extra
  • Összkép:

    Nagyon nagyon aranyos szexi nő gyönyörű ajkakkal.
Happy Massage