• Roxi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt kedden hívtam. Hamar felvette, de sem aznapra, sem másnapra nem tudott időpontot adni. Végül csütörtökben maradtunk. Kérte, hogy csütörtökön még beszéljünk, hogy mindenkinek okés-e. Csütörtök délelőtt hívtam és mondtam, részemről áll a dolog, ő is mondta, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható a cím és a parkolással sem volt gond. BKK-t is láttam a környéken, biztosan van megállója a közelben.
  • Helyszín:

    A lakáson látszik, hogy célirányosan rendezték be. Van minden ami kell, de semmivel sem több. Amerre láttam, tisztaság volt. A fürdő is rendben. Panel lakás.
  • Lány külseje:

    Teljesen bejött a lány külseje. Kellemes idomok és formák. Kicsit teltebb, mint a képeken, de pont jó így!
  • Action:

    Mint írtam, a lány bejött. Alig vártam, hogy megcsodálhassam testének minden kis részletét és megszeretgethessem. Jól indult a dolog. Fürdés után ágyon várt. Mellé telepedtem és apró mozdulatokkal ismerkedtem a testével. Pár perce mehetett a simogatás, amikor megszólalt a telefonja. Elnézést kért és felvette! Pár percig beszélgetett valakivel (szerintem kolléga lehetett), majd visszajött. Újra kezdtük az ismerkedést. Rövid simi után kezelésbe is vette a farkamat először a kezével, majd a szájával is. Nagyon jól szopizott, de megint megszólalt a telefon. Most nem vette fel, de mivel kitartóan és hangosan csengett, mégis kiengedte a már kemény farkamat a szájából és a telefonért nyúlt. Felvette. Percekig beszélt valakivel, de mire visszajött elszállt az erekcióm. Kértem, hogy halkítsa le a telefonját, de a legjobb lenne, ha kivinné a szobából. Azt nem teheti meg, ezen keresik. De azt megtette, hogy lenémította. Elkezdett újra szopni, miközben én a kezemmel fedeztem fel a testét. Hamar felállított, de kértem, hogy forduljunk 69.be, mert én is szeretném nyalni. Befordultunk. Nagyon finom volt! Amíg meg nem szólalt a telefon. Igaz, hogy csak rezgőn, de akkor is... És harmadjára is felvette. Mikorra letette, természetesen megint elvesztette férfias bájamat. Ő ismét állóvá tett, de már nem volt kedven egy újabb telefonbeszélgetést végigasszisztálni, így gumit kértem, és hátulról betoltam neki. Nagyon finom puncija van, de nem tudtam teljesen élvezni, mert az volt bennem, mikor szólal meg az a fránya telefon. Minél hamarabb végezni akartam, mert sejtettem, hogy negyedjére sem kedvem, sem türelmem nem lesz egy újabb kezdéshez. Mondhatni mákom volt, mert pont akkor kezdett rezegni a telefonja, amikor kihúztam belőle az élvezésem után ernyedő farkamat. Lehet saccolni, felvette-e...
  • Elszámolás:

    Előre, és a kaland utólagos ismeretében nem érte meg. Ha nincs a telefon, minden rendben lett volna.De volt!
  • Összkép:

    Akár jó is lehetett volna az együttlét, de neki fontosabb volt, hogy mindenkivel beszéljen, aki hívja és ne azzal törődjön, aki éppen nála, ill. benne van. Sajnálom, hogy így alakult. Ajánlás? Nem tudom. Mindenki döntse el.
Happy Massage