• Szofi

  • Beküldte:
  • Szofi reagálása

    Szia Drága! Nagyon kedves töled, hogy leírtad a tapasztalatodat, remélem lesz lehetöségünk elmélyiteni az ismeretségünkek! Csókollak!

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, nem volt nehéz elérni. Egy másnapi reggel 8 órát egyeztettünk, aminek sms-ben kérte a megerosítését az adott napon a randi elött 1 órával. Egy órára neveztem be, a hangja alapján teljesen szimpatikus volt.
  • Megközelítés:

    Ismert a környék ebben körben mindenki számára: Fehérvári út Kondorosi uszoda találkozása, lakóparki oldal. Villamos, busz, kocsival én az uszodánál parkolok, ha ide jövök, ott mindig van hely.
  • Helyszín:

    Újabb lakópark, a megadott címen hívás a kaputelefon csengőjért, a bejutással nincs gond. A lakás kulturált, a mosdó tiszta, egyedül voltunk a reggeli óra miatt. A szobába francia ágy, függönnyel félhomály. A lakás szerintem teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    Szofi egy ápolt, nagyon csinos hölgy. Alakja a képeknek megfelel. Arca huncut, stílusa barátságos volt. Talán a kora reggel mintha zavarta volna egy kicsit, enyhe fáradtságot éreztem rajta. A melle és a feneke nagyon bejött.
  • Action:

    Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, igazából teljesen alap dolgokat, egy menetben. Fürdés után állva kezdtem el ismerkedni vele simogatással, nyakra puszival, mondta, hogy mehet. Mivel sok visszajelzés nem érkezett, ezért úgy éreztem, hogy jobb lesz franciára váltani. A félárbócra a gumit ügyesen feltette, és kezdetét vette egy nagyon ügyes francia. Na, ez már sokkal jobbra varázsolta a hangulatomat! Nagyon határozottan, izgató nyelmunkával, és golyó maszírozással olyan gyorsan keményre varázsolt, hogy csak pislogtam.Állva, majd fekve is kényeztetett, közben simogattam, végig tapiztam mindenhol. Szép selymes teste van, az érintésekre kezdett pozitívan reagálni. A franciát nagyon kitartóan folytatta közben, néha egészen mélyre engedve. A fejét is irányíthattam, persze nen vadultam be, tisztelettudóan fogtam csak a buksit. Amikor már szinte majdnem elélveztem, leállítottam, és hátulról kértem az aktust. A popó látványától annyira felizgultam, hogy taktikai tempóra kellett váltanom, itt jött egy pár perc lassítás. Majd újra fokoztam a tempót, ami tetszett neki, kisebb hanghatásk,, majd nagyobbak is érkeztek. Közben Szofi magát is izgatta, így ment 10 percig. Majd póz csere, én jöttem felülre, és a látvány itt is lassításra késztetette. Úgy vettem észre, hogy Szofi a tempós együttlétet kedveli, így nem maszatolhattam sokáig, megint belelendültem. A lábait V alakba kitárva dugtam, és a kelyhe eközben felém szépen kitárulkozott. Pompás látvány volt. A lábait oldalra, majd a nyakamba téve váltogattam így a pozitúrákat, elélveztetni szerintem nem sikerült, csak a közelébe hozni, mivel bírni akartam végig az 1 órát. Annyira izgató volt, hogy vagy 5-ször értem el a spriccelési küszöböt. Közben jól megizzadtam, a törcsivel próbáltam felitatni az izzadságot, de úgy vettem észre, hogy ez zavaró körülmény volt. Teljesen megértem! Váltás a finisre! Ismét francia, elfekve, élvezkedve. Habár már nagyon felhevült a szoba így 40 perc elteltével, Szofi kitartóan, nem finnyáskodva szopott, eltüntetve az ezredest. Jól megdolgozott a végére, mivel kicsit lelankadtam a sok visszatartás miatt, de a végeredmény egy bomba spricc volt a gumiba, a lüktetés eléggé elnyúlt a farkamban. Óriási élvezés volt, igazi munkás együttlét volt. Szofi türelmes, és végig vendég centrikus volt. Zuhi, majd búcsú, izomláz feeling már szinte ott volt.
  • Elszámolás:

    Egy rózsaszálat hagytam az együttlét után az asztalkán. Az élményért cserébe teljesen korrekt. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Szofiban egy nagyon kitartó, és a vendégnek minden áron örömöt okozni akaró, szimpatikus hölgyet ismertem meg. Az indulásnál tapasztalt reakciómentes viselkedés vszínüleg vagy az én hibámból eredt, vagy csak nem szereti a ráhangolódós játékokat, ezt nem tudom. A reggeli fáradtságán elég hamar túllendült, az aktus közben ezt már abszolút nem lehetett tapasztalni.
Happy Massage