• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm. Örülök hogy jól érezted magad.

  • Egyeztetés:

    Lolita nem ma kezdte a hírdetést itt az oldalon, és nem túl gyakori endégeként mindig nehéz volt elérnem. Ez talán a korábbiakhoz képest valamelyest javult, de koránt sem mindható sima ügynek. Én telefonon szokatm keresni, és ezúttal sikerült utolérnem. Ritkán beállítja a Most hívható állapotot, ha sikerül ilyet elkapni érdemes azonnal hívni.
  • Megközelítés:

    Autóval szoktam menni, de BKV is jár arra Kelenföld irányából. Parkoló mindig van, ingyenes.
  • Helyszín:

    Lakótelep, Szomszédok sorozatban helyszíne, szerintem mindenki olvasta már itt korábbi beszikben. A lakás átlagos panel, mégis otthonosnak mondanám. Egyedül dolgozik, nincs zavaró hatás, maximum talán a meleg.
  • Lány külseje:

    Lolitta még mindig nagyon szép leányzó. Akik régebben már meglátogatták, azok tapasztalhatták a különbséget kinézet szempontjából. Ezt viszont abszolút nem kritikának írom. Lolitta egy huszonpáréves, nekem nagyon vékony, filigrán kislányos alkatból egy ízig vérig továbbra is fiatalos, de érettebb leányzóvá avanzsált a szememben. Alkata igaz teltebb, mint korábban, de így lett számomra pont jó testalkatú. Nem molett, nem teltkarcsú, szép formás kis alakja lett. Képein kivehető, hogy mely képek a frissek, és melyek régebbiek.
  • Action:

    Egy óra hosszat mentem, megérkezésemkor lejött értem. Felfele a liftben nyitottan csacsogott, olyan érzésem volt, mintha egy régi barátnőmmel taliztam volna egy jó szexre. Fent adott puha türcsit, és irány a zuhany. Gyors tisztálkodást követően a szobában huncut mosollyal várt, és elkezdtem a nyakát csókolgatni. Felizgatott a fogadó készsége, és a gyors ellazulása, nem igen volt feszengés. Állva simogattam, melleit csókoltam, a vállait, majd a lábát is. Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el. Közben az édes kis punciját simigattam, ami nedvesedett szépen. Az aktushoz nem volt szükség síkosítóra. Hátulról kezdtem, a popó látványa nagyon bejött. Aktus közben jöttek a hanghatások, innen még nem tudtam megítélni, hogy valósak-e. Viszont mikor váltottunk, és felülre kerültem, akkor már kevesebb kétségem volt e-téren. Sikerült kitartó és ütemes mozgásom hatására orgazmust elérnie, melyre rásegített sikló izgatással is. Nem volt ellenemre. A lábait ide-oda pakolva dugtam, közben csókoltam mindenét, amit csak elértem a testén (szájat mondjuk nem). A befejezés orálisan történt, és gumiban. Állva kértem meg, hogy elégítsen ki engem is, ami már nagyon érett. Kitartóan, és izgatóan, változatos technikával tett ennek eleget, akár csak az elején, kitartott a figylme. Telement a gumi, és az óra is letelt. Tusolás, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, az élményért nekem megérte.
  • Összkép:

    Lolitta maradt ugynaza a kedves lány, aki eddig is volt, én nem tapasztalatam semmi változást ezen a téren. Igazi egyéniség!
Happy Massage