• ANNA❤

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem a kolléganőjével, ( őt is ismerem már személyesen :), nagyon közelről ). Így ismertem a házirendet, meglepetés kizárva
    Kihasználtam a legelső lehetséges szabad időpontot.
  • Megközelítés:

    A bkv-t nem tudom, de kocsival egyértelmű a cím, parkoló hely pedig van bőven , az előző házzal ellentétben, itt még válogatni is lehet, de az utasításokra kell figyelni a megközelítést illetően.
  • Helyszín:

    Kódos a beengedés , de ez is zökkenőmentes, mivel a telefonos útmutatás után egyértelmű hova kell menni.. Szépen felújított lakás. A célnak tökéletesen megfelel. Ugyan 2-3 rendelnek a lakásban, de most csak én voltam az egyedüli vendég.
    Fürdő rendben, lakás is szuper, de nem igazán ez érdekelt :)
  • Lány külseje:

    Nekem a jelenlegi budapesti kinálatból a legtökéletesebb. Ha nem lennék már ilyen éltes korú simán felvenném a titkárnőnek, de félek, hogy így már nem bírnám az iramot. :) : minden ott gömbölyű és kerek ahol pont kell. és ott karcsú ahol kell.
    Van rajta tetkó , nem kevés, de ez engem abszolutt nem zavar, sőt. Testalkat és kora az adatlapnak megfelelő, nekem bejött úgy ahogy van. Az arca is csinos, csak a diszkréció miatt van kitakarva.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve kaptam két üdvözlő puszit meg egy kis letolást, hogy már rég nem voltam.
    Ebben gaza is volt , hiszen valóba már több hónapja nem voltam nála. De elfogadta a mentegetőzésemet, így beosonhattam a szentélyébe. A szoba hangulata nagyon hasonlított az előző tetthelyhez, úgy látszik ez illik a legjobban az Ő személyíségéhez.
    Kaptam egy jó kis comb és lábmasszázst. Látszik és érződik rajta, hogy tanulta a mozdulatokat és már jó ideje műveli a szakmát.
    Az erősség fokát nem kellett megbeszélni mivel ez már a sokadik randink volt, ezek után kellemesen végig vett a talpamtól egészen a tarkómig. Mivel idő volt nem kellet kapkodni, közbe elég sokat beszélgettünk is. Ő az a személyíség , legalábbis nekem, akinek meg lehet nyílni bizonyos kereteken belül. Jeleztem, hogy a combjaim igényelnek most több törődést, így itt időzött többet.
  • Levezetés:

    Mivel hosszított programra mentem, ( Annánál vétek sietni ), volt lehetőségem a fel és levezetésre egyaránt. Fontos itt megjegyeznem, hogy Ő azon kevesek közt van aki a 1,5 óra alatt kétszer is sikert tud elérni nálam, mert sajnos már nem vagyok egy sorozatlövő :).
    Na de vissza a lényegre. A combmasszázs vége felé, sürüsödtek az általam már nagyon nagyon várt benyúlások, míg egyszer csak éreztem ahogy kezd kényeztetni a puha nyelvével , miközben a kezével a cerkát izgatta. Hát igen ez az az élmény amiért én eddig is hozzá mentem, és ezután is vissza fogok járni. Minden önuralmamat megpróbáltam összekaparni , hogy az élmény minél tovább tartson és nehogy túl gyorsan eldurranjak. Hát mit mondjak , olyan frenetikus érzés volt hogy nem sokáig birtam . Ő csak mosolygva nyugtázta, hogy megint és mint mindig simán nyert felettem :) Ez után kis dumcsi , majd még egy kis hát és váll masszírozás jött, majd a második felvonás. Ekkor én már alaptalanul magabiztos voltam , hogy ilyen rövid idő eltelte miatt, majd jó sokáig fogom birni, hát nem, pont annyi időt bírtam, és pont akkor jött a torok lövészet amikor és ahogy Ő akarta. A natur franciája annyira jól kivitelezett és annyira tudja az embert ingerelni illetve visszafogni amikor kell , hogy nincs mentség férfi ember számára, meg hát a látvány sem mindennapi, hiszen egy gyönyörű Nő kényezteti az embert.
  • Elszámolás:

    Budai átlag körül van , nem igazán szoktam vele foglalkozni és általában szoktam kerekíteni, ha jól érzem magam, most is ezt tettem
  • Összkép:

    Ugyan ez a randi nem a napokba volt , de a szabik miatt most értem gép közelébe, viszont az élmény az a mai napig nagyon nagyon belém éget. A beszámolom kényeztetés részében leírtakkal ellentétben olyan érzéssel mentem el , mintha a nagyon tűzes szeretőmtől távoztam volna, nem egy masszázs szalonból.
    Aki nem a futószalagot és gyors megoldásokat szereti, az ( ki ) elégülten fog innen távozni.
Happy Massage