• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Mindig örülök, amikor emigrálsz LizzieLand-re! :))

    Köszönöm szépen ezt az írást, mint ahogy említettem már, tényleg az eddigi legjobb hangulatú, de az is lehet, hogy a randik közül is ez volt az eddigi legjobb. :)

    A masszázsod pedig isteni! ;D

  • Egyeztetés:

    Üzenetben történt, gyorsan megkaptam azt az időpontot, amit szerettem volna. Lizzievel ez eléggé olajozottan működik.
  • Megközelítés:

    13. kerület frekventált része. Cím egyértelmű, könnyen megtalálható, bejárat fölött jól látható táblán a ház szám. Nem először voltam ott, könnyen oda találtam. Parkolás ezen a környéken még megoldható szerintem. Motorral meglehetősen egyszerű a parkolás. A tömegközlekedés is jó a környéken.
  • Helyszín:

    A helyszín makulátlan és hangulatos. Tompított fények és tisztaság. Többször jártam már erre, nem sikerült belekötnöm semmibe. Fürdőszoba most is tiszta, sokféle szappan, szájvíz, porcelán pohár. A szobát nagy és kényelmes franciaágy uralja. Ezen kívül van még hely lepakolni, másra meg nincs szükség.
  • Lány külseje:

    Azt gondolom képei elég beszédesek, zsákbamacska nincs. Mindene szép. Formás lábak, kezén vékony hosszú ujjacskák, gömbölyű, formás popsi, nagyon helyes arcocska fehér fogakkal, gyönyörű színű szemekkel. Ha találkozok vele, mindig lehengerel. Van hogy egy bodyban fogad, most egy köntös volt rajta. Nekem mind a kettő jó móka. A bodyban nagyon csinos, de tudom az kényelmetlen neki. A köntöst meg egy pillanat alatt dobja le magáról, de úgy hogy kijön a nehéz légzésem.:)
  • Action:

    Az ajtó mögül libbent elő az említett köntösben. Mosolyt és puszit kaptam üdvözlésül. Kicsit megcsúszhatott idővel, mert a fürdőből ugrasztottam ki. Nem mondtam, de rá várni is megéri. Mindazonáltal most sem kellett. Már itt elkezdtünk dumálni, mert szereti tudni melyik közlekedési eszközömet használtam az út során. Cipő le, leszerszámozás, irány a szoba. Vetkőzés után mentem volna fürcsizni, de nem egyszerű elszakadni tőle. Már valami haverság szerű kialakult közöttünk és kicsit úgy érzem bármennyit tudnék vele dumálni. Imádom, hogy hagyja, hogy haverkodjak vele. Mindenre kiterjedő fürcsi, aztán vissza a szobába. Fürdésem alatt adminisztrálhatott még. de miután kijöttem rögtön belibbent a szobába egy szál semmiben. Na, ilyenkor szokott leállni a légzésem, mint amikor az ember beugrik a hideg vízbe, csak ez kellemesebb érzés. De Lizzie ráérezvén megszorult állapotomra, szájból-szájba lélegeztetéssel azonnal visszahozott az élők közé. Csókja az egyik fő műsorszáma számomra. Ölelés és az ágyra dőltünk. Megbeszéltük kivel, mi történt, de közben hasra fordítottam, hogy dögönyözhessem kicsit, plusz ilyenkor hozzáférek imádni való hátsójához és egybéként is mindenfelé garázdálkodhatok gyönyörű testén. Vicces számomra, hogy ő sosem mondja, hogy itt maszírozz, erőssebben, gyengédebben vagy most a jó. Lizzie csak beszédes lesz a masszírozástól, így én ezt úgy könyvelem el magamban, hogy jól esik neki, amit csinálok. Közben persze mindenhová bekalandozok, amit volt hogy kacagással honorált. Hátára fordítottam, mert már nem bírtam tovább a feszültséget és szájon csókoltam, aztán lejjebb is. Bírom, hogy Lizziet nem lehet büntetlenül, csak úgy puncin csókolni, vele közben tenyérrel is szeretkezn kell, mind két kézzel. Dulakodásunknak megfeszülő comb izmai vetettek véget. Miközben levegőért kapkodott, felmásztam fincsi testén, hogy szoros emberfogásban részesítsem. Szeretek vele összetekeredni is. Sose tudom, hogy ő tekeredik rám vagy én rá, de mindegy is. Egyszerűen csak jó. Utána misszit akartam, mert akkor csókolhatom még, ő meg visszacsókolt és ölelt kézzel. lábbal. Hosszan gyűrtük egymást így is, aztán kutyus. Kértem még egy kézi levezetést és így ért véget az események fő sodra. Utána még kis beszélgetés, aztán rákérdeztem az időre és kiderült, hogy túl csúsztunk a 90 percen. Gyors fürcsi, ölelés, tipli. Remélem semmi fontosat nem hagytam ki.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt történt a dolog, mert fürcsi előtt elfelejtettem, utána meg már nem akartam pénzhez nyúlni. Általában előre szoktam intézni nehogy elfelejtődjön. Ha utólag szólna a vendéglátóm, akkor az nekem nagyon kínos lenne. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Összkép: Hát. nekem Lizzie nagyon cukor. Mindig jól érzem magamat vele, akár mi a program. Tisztára olyan, mintha a titkos barátnőmhöz mennék fel. Nehéz számomra szétválasztani mi ebből az illúzió és mi nem. De lehet, hogy nem is kell. A lényeg, hogy működik a varázslat. Köszönöm neki az élményt és puszi.
Happy Massage