• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyedén utól lehet érni, legalább is nekem egyből felvette úgy, hogy még nem jártam nála.Kellemes érzéki, vendég-centrikus női hang volt a vonal másik végén.
  • Megközelítés:

    Ha a Szél Kálmán tér a kiindulási pont, akkor onnantól 10 perces séta, tömeg közlekedni onnantól már nem szükséges. Autóval fizetős parkolóhelyek rendelkezésre állnak.
  • Helyszín:

    Szép, frissen átadott társasházi lakás. Porta, lift, nagyon modern épület. A lakás egy praktius garzon, egyszemélyes találka hely. A hölgy egyedül, diszkréten fogad. A lakás egy nappalis amerikai konyhás garzon. Fürdésre is modern körülmények között volt szerencsém, nem panaszkodhatok.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képek ia sugallják, egy igen vonzó 30-as hölgy. Arca karakteres, ízlés kérdése, hogy kinek jön be. Nekem tetszett. Alakja karcsú, fenék formás, cicik is rendben vannak.
  • Action:

    Bemutatkozás után egy rövid beszélgetés arról, hogy mit szeretnék. Gyorsan a tárgyra tért. Fürdés után egy izgató piros ruciban várt, melyet le is vettem azonnal. Kis testcsókok után gumit kértem, és mélytorkos fraciával kezdtünk. Eleinte lassabban, érzékien, nem sietve szopta a farkam, majd egyre mélyebbre vette, és meg-megállva torkig eresztve hagyott élvezkedni ebben a fantasztikus érzésebn és látványban. Igazi mélytorok, nem kétséges! Minden öklendezés nélkül ment neki, és igen kitartóan ment neki, úgy 15 percig. Aztán kértem, hogy hátulról kezdhessem. Azt mondta, hogy remek választás, és már tolta is rám a feszes fenekét. Hmmm.... Szintén fantasztikus érzés volt. Toltam neki, a hangok alapján élvezte, és bíztatott, hogy mehet még keményebben, közben perverz dolgokat is mondogatot. 10 percigígy ment, majd misszi. A keblek látványa és a vonaglása frenetikus volt, kész csoda, hogy kibírtam orgazmus nélkül. Lassítanom kellett, hogy a holtponton túljutva megint fokozzam a tempót, és a Drágát a csúcsra juttatva, kis szopó szünetet tartva ismét hátulról tehessem magamévá. Ezt viszont már ténykeg nem tudtam sokáig tartani, a befejezést megint orálisan kértem, amit nagyon készségesen teljesített. Tövig bevéve, torokkal ráerősítve és egyben vákuumot csinálva ért el a vég. 48 perc telt el pontosan, így gyors tusolás, öltözés, és elszámolás. Az 1 óra szinte percre pintosan eltelt, mire kínt voltam a házból.
  • Elszámolás:

    Extra nem volt, alap 1 óra, teljesen korrekt árazás mellett. A régi pesti átlagot egy hajszállal múlja felül, az élményért cserébe nagyon megéri.
  • Összkép:

    Egy profi, nagyon vendég orientált, érzéki, ésnegyben perverz érett hölgy, aki maradandó élményt nyújtott nekem. Az udvariasságot úgy vettem észre, hogy extra figyelemmel honorálta.
Happy Massage