• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Áprilisban a szülinapomat is vele képzeltem el, de azóta nem is tudom mennyi randit mondtam le nála. Mint aki el van átkozva, de végre júliusban összejött a randink! Telefonon beszéltük le azt az előző héten, szinte első pár csörgés után felvette. Örültem neki, hogy érezhetem őt végre.
  • Megközelítés:

    Kocsival bő két órás út nekem. Hétvége lévén a parkolásért nem kellett fizetni, és a lakással szemben sikerült is üres helyett találni. Tömegközlekedéssel is gond nélkül megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Már sokadjára voltam nála, igy most a lakásról kevesebbet írok. Patyolattisztaság és pedáns rend fogad mindenhol. Modern elrendezésű, hálóban tükrök a szekrényen, amelyet Rami mindig nagyon jól használ a légyott során.:) Tökéletes lakás számomra.
  • Lány külseje:

    Lila színű melltartóban bugyiban fogadott. Él bennem a gyanú, hogy nem véletlenül!:) Igaz Fere?:) Fradistaként ez a szín nem a szívünk csücske, sokáig nem is tűrtem meg rajta.:) Elmondhatom, hogy Rami gyönyörű teste a gyengém. Lényétől, szép arcától, mosolyától, fekete hosszú hajától, vékony, tökéletes gazella testétől, már idejekorán merevedésem szokott lenni, olyan hatással van rám. Már az ajtóban felkínálja mindig kívánatos testét, de erről majd lejjebb írnék. Formás mellei, kemény kerek popsija, fazonírozott puncija, mindig hibátlan esztétikai élmény számomra. Szeretem személyiségét, mert nagyon őszinte kedves lányt ismertem meg benne a találkozóink alatt.
  • Action:

    A megbeszélt időben már kívűlről tudva a bejutáshoz szükséges infót, repített is a lift karjaiba. Forró csókkal fogadott amint bezárult mögöttem az ajtó. Élvezettel végig simítottam gyönyörű popsiját, melleire is csókot adtam a textilen keresztül. Nappaliba invitált, picit beszélgettünk, folyamatosan incselkedett velem, lehajolt szándékosan, vagy a konyhapultra támaszkodva, popsiját kinyomva állította be a zenét. Egyből mögé mentem simogattam őt mindenhol. Körkörösen mozgott a farkamon a nadrágon keresztül. Nem tudtam megállni, hogy punciját ne cirógassam meg a bugyiján keresztül. Örülten felhúzott, ledobva a textilt gyors zuhanyt vettem.

    Visszatérve a nappaliba Rami a szoba ajtajánál várt, mint egy cica úgy nyújtózkodott az ajtófélfánál. Egyből forró csókot váltottunk simogattam, csókoltam őt mindenhol. Levettem melltartóját, gyönyörű melleit vettem kezelésbe. Kis idő múlva egyik kezemmel már bugyijába benyúlva punciját izgattam. Tangáját levéve, letérdeltem és lábai közé bújtam, finom punciját kezdtem nyalni. Ez már rég álmaim közt szerepelt, hogy igy fogom őt egyszer kényeztetni.
    Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába. Rami imádja igy kényeztetni az embert, végig szemkontaktus. Centiről centire tüntet el a szájába, s kezeivel is nagyon jól bánik közben. A környékével is bőven foglalkozott, hatalmas élmény ahogyan csinálja. A tükröt is profi módon használta, mindig úgy helyezkedett,hogy totálban lássam őt hátulról, isteni látvány volt!

    Negyedóra múlva bontotta a gumit, hogy most már érezni akarja a farkamat belülről. Szájjal húzta fel nagyon profin kőkemény farkamra. Felülre helyezkedett, pillanatok alatt elnyelt teljesen. Isteni látvány volt ahogy ütemesen mozog, vonaglik rajtam, próbáltam alá dolgozni, de megkért, hogy most csak ő mozogna. Teljesen kiakarja a farkamat élvezni! Csókolóztunk, melleit simogattam, bimbói teljesen megkeményedtek közben. Rami egyre vadabbul mozgott felettem, szinte megerőszakolt, azt hiszem én is extázisban simogattam melleit. Imádta igy, s percek múlva ismét elélvezett. Mondta, hogy már 2-0 javára, ez még boldogabbá tett.

    Nappaliba mentünk, ott Rami a konyhapultra egyik lábát feltéve kínálta fel magát hátulról állva. Simán becsúsztam toltam ami a csövön kifér. Közben húztam a haját ami még jobban felhúzott mindkettőnket. Nem tudom meddig bírtam, de végül hatalmasat élveztem. Hagyott magában végig megnyugodni csak utána tisztogatott meg. Szünetben a nappaliban összebújva feküdtünk a garnitúrán. Nagyon jót beszélgettünk, roppant őszinte, határozott lány.


    Ismét a szobában folytattuk, előjátékként végig igazi nyelves csókok, amiben szinte páratlan. Végigcsókoltam nyakát, melleit amiket imád ha kényeztetek. Hanyatt feküdtem kértem üljön a számra, úgy nyaljam finom punciját. Kérésemre boldogan igent mondott. Szeretem őt így kényeztetni, idővel egyre jobban nyomta, dörzsölte számhoz nedves punciját. Ezt követően aranyosan el is élvezett.

    Kispárnát kaptam a fejem alá hamar szájába találtam a farkamat. Élveztem a látványt, élveztem ahogy egy gyönyörű fiatal lány szájával, kezével mit művelni. Tükörben egy tökéletes testű bombázó lány látványa köszönt vissza. Annyira érezhető, hogy mennyire imád igy kényeztetni, tényleg a paradicsomba éreztem magamat. Jó sokáig elhúztuk franciás játékunkat, majd gumihúzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt.

    Lehet, hogy elfogult vagyok vele, de ahogy feltudja kínálni magát hátulról, úgy szinte csak ő tudja. Popsiját teljesen megemelve, kapaszkodva az ágy oldalába, és a tükörben egyenesen rád néz bestia módjára! Gyere, mire vársz?!:) Mondanom sem kell, az elejétől kezdve végig szenvedélyesen a haját húzva szeretgettem őt. Azt hiszem szereti igy, nekem is egyik kedvencem ez a póz, főleg vele! Sokáig azt az iramot nem is tudtam tartani, akkor lassítottam, melleit simogattam közben. Nála ez gyilkos póz, el is élveztem. Hagyott megnyugodni magában hozzám bújt csókot adott. A tükörbe nézve mondta, milyen jól nézünk ki együtt. Viccesen mondtam: - Jah, szépség és a szörnyeteg.:)


    Frissítővel kínált és a nappali dumáltunk, tök közvetlenül gyönyörű vendéglátómmal. Pici időnk még maradt igy ismét a hálóban találtuk magunkat. Hibátlan testét most is végigcsókoltam, kérésemre 69-ben folytattuk. Jó volt ismét punciját nyalni, miközben Rami száját éreztem farkamon. Szexre már nem volt idő igy lábaim közé helyezkedett , kézzel- szájjal csak a csúcsra akart vinni. Kiélveztem minden pillanatát, de már elmenni nem tudtam. Picit szomorúan jegyezte meg, hogy mindenképpen döntetlenre akarta hozni a végeredményt. Semmi csalódottság nem volt bennem, mert bő két órát élvezhettem Istennőmet! Végül zuhany, fájó búcsú, forró csókkal.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot még a randi elején adtam át a gyümölcsök kíséretében. Extráit nem is tudom, szerintem még sohasem vettem igénybe. Számomra ő maga az extra.
  • Összkép:

    Ramival minden találkozónk emlékezetes. Nagyon magas fokon űzi a vendéglátást, tényleg mintha a barátnőmmel lennék végig. Mint már írtam, vele minden együttlét szinte lila címkés, joggal! Remélem még nagyon sokszor érezhetem őt!
Happy Massage