• Fetish Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap többször hívtam , de szerencsére felvette. A hangja megfogott , érzéki határozott . Miután megbeszéltük az időpontot, közölte hogy cimet majd a találka előtt pontosítsuk . A találka előtt smsben pontosítottuk a címet .
  • Megközelítés:

    Pécs , belváros . Szerencsére többször elmegyek a megadott cím előtt . Gyalogosan közelítettem meg . A házban is könnyű tájékozódni .
  • Helyszín:

    Pécs , belvárosi régi bérház . Tiszta lakás , tiszta fürdő . csendes diszkrét, klímás hely , a célnak megfelel (attól féltem hogy a sikolyaim felverik majd a lakókat :)
  • Lány külseje:

    Sosem voltam domina /fétis programon , elsőre az arisztokratikus szépsége (arc) fogott meg . A képekem a tőkéletes alakja látszik , de a melleit csak elképzelni tudtam . Élőben nagyon megkapó . Magassarkúban , és fekete egyberuhában fogadott . Nem tudtam , hogyan kell viselkedni egy dominánál , kezet nyujtott nem mertem ránézni , csak a szemem sarkából ,de amit láttam belőle a piros hangulatviláításnál az elég volt . Tökéletes vékony sportos alak . Emitettem hogy az arca mint egy istennőé ?Az foglapoztatott amint megláttam a hirdetését , bármilyen fájdalmas is lesz , de mindenképp találkonom kell vele .
  • Erotikus masszázs:

    A hirdetés szövegében :"Teljesen meztelenre vetkőzöl.Terpeszbe állsz előttem. Pucsíts!
    Közben mögötted én is levetkőzöm.Itt az idő, hogy elkezdődjön a fetish masszázsod.
    Forró tenyeremmel végigsimítom a fenekedet,egy kicsit bele is harapok.
    Az energiánktól izzik a levegő körülöttünk.
    Mögöttem lépkedsz,kemény farkadnál fogva vezetlek,most megtudod milyen
    amikor valóban kényszerítve vagy rá, hogy nyaljál......
    Ráülök a szádra,édes, illatos puncimat és popsimat masszíroznod kell a nyelveddel!" a kényszerfrancia rész mindig is az álmaimban szerepelt :)
    Szinte a leirtak szerint zajlott a találka . Zuhany után bekötötte a szemem , mögém állt , bekötötte a szemem . a ruha ekkor került le róla . A masszázsa az elsö pillanattól fogva célravezető , vágyakat felkorbácsoló kényezetető volt ...ott folytatnám a találkozó leírását .
  • Levezetés:

    A hátam mögött állt , átölelt . hol a farkam hol a mellkasom simogatta . Pucsítanom kellett, néha karmolt , a farkam símogatta, masszirozta , karmolta, hozzám simult , éreztem a kökemény melleit . Hasra fektetett a szemem még mindíg bekötve , meztelenül csuszkált a hátamon , éreztem a melleket a duzzadt szeméremajkakat . Néha megérintettem , ekkor keményen a fenekembe markolt , végig ő irányitott :) . Mikor már látta hogy remegek érte , megfordított a kendő még mindíg a szememen volt . szemdől is csuszkált rajtam , ugy játszott közben a farkammal , hogy azt hittem aktus is lesz :) .A kezemet határozottamn a testéhez huzta ,és levette a kendőt . Éreztem ,élveztem ,láthattam a kökemény hegyes melleket , a tökéletes alakját ölelhettem , és itt egyszer csak szó nélkül ráült a számra , amig el nem élvezett addig csak nyaltam nyaltam .... közben ö masszirozta , és néha karmolta a farkam ...az ottlétem egy pillanatnak tünt . éreztem ahogy a számba jött az édes nedve , biztos hogy rabja lettem . Megjegyzem ritkán kérem a kölcsönös franciát , inkább hagyom hogy engem kényeztessenek , de Lédát meglátva nem is volt kérdés hogy kényeztetni szeretném .
  • Elszámolás:

    Mikor hivtam mondott egy árat , semmi változás nem volt az ottlét alatt . Az összeget a találka végén adtam oda neki . Ennyiért lehet hogy másutt aktus is lenne , de nem izgatott , a személyisége minden pénzt megért .franciára illetve aktusra nem kérdeztem rá , igy extrákról nem tudok nyilatkozni .
  • Összkép:

    Biztos hogy megyek még hozzá , ha Pécsre jön , de lehet hogy felkeresném Bpesten is . Megbeszéltük az elején hogy nem vagyok járatos domina programban , és tényleg gyengéden , de határozottan bevezetett az "irányitó" domináns partner világába .
Happy Massage