• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és részben az oldalon keresztül, üzenetekben történt. Először 11-re voltunk megbeszélve, de sajnos az SMS-ben átkerült 13h-ra (lekéste a vonatot), majd onnan még kb. 13:15-re, mert Amy is csak akkor érkezett (akkor én már negyed órája vártam ugyebár).
  • Megközelítés:

    Autóval, GPS-szel könnyű és a parkolás is ingyenes. Bár a ház előtt vonat megy el, azért a tömegközlekedést nem mondanám jónak vagy ajánlottnak ebben az esetben.
  • Helyszín:

    Ez egy olyan hely, ahol órákra lehet szobát bérelni. Egy családi ház, több szobával az emeleten. Az alsó szinten szerintem komoly rendetlenség ill. a rendezetlenség érzetét keltő zsúfoltság van.
    A fürdő tulajdonképpen tiszta, de beletelt pár percbe, amíg feljött a meleg víz. Aki emeletes családi házban lakik és a földszinten a kazán, az ismeri ezt a szitut.
    A baszoba tágas, de egy nem túl nagy ágy van benne. A berendezés elég egyedi és engem valamiért a korai 90-es évekbeli balatoni apartmanokra emlékeztet.

    Az egész hely feelingje eltér a megszokott panelektől vagy lakóparki helyektől, de végülis nem ingatlant venni mentem.
  • Lány külseje:

    Amy átlagos testalkatú, jó alakú lány, a képekhez képest hajszálnyit vékonyabb. A hátán van egy-két nem tolakodó tetoválás. Nagyon kedves, közvetlen teremtés. Semmi plasztika, minden eredeti, a punci borotvált és pillangós. Dohányzik, de ezt fel is tünteti az adatlapján.
  • Action:

    Mivel Amy is csak éppen megérkezett, ezért együtt mosakodtunk. Én már bent álltam a kádban és vártam a meleg vizet, amikor Amy a világ legtermészetesebbb módján pisilt egyet előttem (nem a kádba, a WC-be). Utána ő is bejött a kádba és együtt megmosakodtunk majd bemasíroztunk az 1. számú szobába (én előbb tévedésből benyitottam a 2-esbe, de szerencsére nem volt bent senki).

    Nagy smárolással indítottunk. Amy mindent belead, teljes beleéléssel, ajkakkal és nyelvvel csókolózik. Utána elkezdtem franciázni neki, amit egészen sokáig engedett, sőt, egy idő után mondta, hogy “meg is ujjazhatsz, ha akarsz”, amit persze teljesítettem is. Igyekeztem a kedvére tenni, de hát persze sose tudjuk meg, hogy mennyire sikerült (csak úgy tett vagy valóban elment?), mindenesetre nagyon dicsérte a franciatudásomat, amitől persze hízott a májam.

    Ezek után ő kezdett nekem franciázni. Ez egyértelműen Amy legerősebb fegyvere. Lehetetlen leírni, hogy hányféle módon, milyen pajzánsággal szopott. Gyorsan, lassan, nyelvmunka, többféle oldalról, szembe nézve, szájában kidudorodva, nyalogatva, nyögdécselve, viccelődve, mélytorkozva, zacsit nyalva, tényleg minden megvolt, többször is. Amit kérsz, azt azonnal megcsinálja és nem tudsz olyat kérni, amit ne csinálna meg.

    A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből. (A fejlelógatós pozit is többször ajánlgatta, de az nem zsánerem.) Meg se kottyan neki, közben a szemedbe néz pajzánul, mosolyog és szeme se rebben, ha a faszt az arcához simogatod, sőt, magától elkezdi nyalni a zacsit. Egészen elképesztő teremtés.

    Felkerült a gumi is és misszionáriusban kezdtem megdolgozni. Nagyon odaadja magát, húz be magába, jobbnál-jobb szövegekkel bíztat, egészen együtt él a vendéggel. Amikor hátulról csináltam, saját magát húzta fel a farkamra, mindenhogyan mozgott és hangoskodott hozzá. Többször majdnem elmentem, mindig az utolsó pillanatban húztam ki. Pont ezzel elértem, hogy átestem a holtponton és félő volt, hogy nem is fogok tudni elmenni egyáltalán és görögdinnyére nőtt golyókkal kell hazamennem. Úgyhogy visszaraktam a szájába és míg Amy az ágyon feküdt oldalt fekve, én nagy erővel toltam a száját, majd az arcára élveztem és totálisan beterítettem az arcocskáját. Össze-vissza folyt mindenhol a cucc.

    Még kaptam időt egy gyors zuhanyra és aztán valahogy kitaláltam a házból és remegő lábakkal beültem a kocsiba és a szokottnál sokkal lassabban hazavezettem.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam, nem volt semmi meglepetés. Nem olcsó, viszont egészen egyedi élmény. Nekem végülis megérte.
  • Összkép:

    Igyekszem majd még összefutni Amyvel, mert nekem nagyon tetszik a jó értelemben vett egyszerűsége, normálissága (értsd: nem játssza meg magát, nem beképzelt, nem kezeli le a vendéget), közvetlensége és hogy nagyon az ügyfél kedvére akar tenni és teljesen beleveti magát a szexbe. Az étlap is egészen erős, szinte mindent lehet, amit csak el tud képzelni az ember. Egyelőre csak heti két napot van Pesten, de remélem, hogy majd többet lesz és akkor én is többször élvezhetem a társaságát.
Happy Massage