• Bettsy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen vettem fel a kapcsolatot Bettsy-vel, de aznap nem értem el, másnap válaszolt, onnantól kezdve pedig minden teljesen gördülékeny és sima volt. Elmondtam, hogy miket szeretnék kérni, ő készséges és igen nyitott volt, a kérdéseimre egyenesen és egyértelműen válaszolt. Programjaim miatt késő estére egyeztettünk időpontot (bár ő nyitott lett volna másra is), emiatt kicsit tartottam attól, hogy talán fáradt lesz - de nem volt. :D Összességében könnyen lehet vele egyeztetni, egyértelmű és informatív - mindezek tetejébe kedves és (sajnos xD) csábító is.
  • Megközelítés:

    Én szinte mindig BKV-val (vagy most már BKK-val? :D) vagy taxival szoktam menni, mivel közel van hozzám a kuckója, ezért most az előbbit választottam. Viszonylag könnyen megközelíthető, a belvárosi és a kertvárosi részek határán található a hely a Városliget szélén. Parkoltam már arrafelé (de ez alkalommal nem), és ha nem is ideális, de bőven megoldható arrafelé. Azt mondanám, hogy a környék elég frekventált - nappal a liget és néhány kocsma, este pedig a szórakozóhelyek miatt, de szerintem egyáltalán nem vészes, félni nem kell, ha elég diszkrét vagy és nem ordibálsz a telefonba hülyeségeket. :)
  • Helyszín:

    Úgy vélem, hogy ez a rész az, ahol a legtöbb fogást lehet találni Bettsy-n. Kétség nem fér hozzá, hogy ez a nő ennél a helynél jobbat érdemel. Egyáltalán nem lepődnék meg, hogy ha munka céljából hamarosan lecserélné ezt a lakást. Igazából semmi extra, de nála sokkal kevésbé tehetséges lányok sokkal jobb helyeken elérhetők. Nem tudom, hogy ez a tapasztalatlanságnak vagy a lehetőségek hiányának tudható be - de nem is az én dolgom. Biztos vagyok benne (mert Bettsy személyiségéből erre következtetek), hogy ha huzamosabb ideig marad közöttünk, ebben is profibb lesz a szolgáltatás. Maga a tetthely egy kicsi, némiképp zsúfolt, galériás hálószoba, hatalmas tévével (gondolom, a közös filmnézéshez ez ideális lehet xD). Nem tökéletes, de a célnak abszolút megfelel. Nincs meg benne a masszázsszalonok sterilsége, mivel otthonos (vagy inkább otthonszerű?), de valóban zsúfolt. A fürdővel volt a leginkább probléma - én ezt magamban azzal kompenzáltam, hogy Bettsy idomait idéztem magam elé. A fürdőn van mit fejleszteni, no!
    A lakás maga amúgy egy bérház földszintjén található, igazából semmi extra, attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtek beszélgetni, soha többé nem gondolsz arra, hogy a Ritz-ben vagy Balaton partján vagytok-e... Úgy is máshol fognak járni a gondolataid... :)
  • Lány külseje:

    Aki a fashion modellek típusát kedveli, nem ide fog jönni, aki inkább a "pornósabb", "playboy-osabb" lányokat kedveli, azoknak azonban bátram merem ajánlani. Átlagos közeli magasságú nőről beszélünk, aki tökélesen gömbölyű popsival és szép nagy, sebészileg megnövelt méretű cicikkel rendelkezik. Az ajkai is kaptak optikai tuningot. (Jelenleg ezek az adatlapján nem látszanak, de az egyeztetés során rákérdeztem, és akkor is elmondta, majd a valóságban láttam, éreztem is.) Hullámos szőke haja és igéző barna szemei vannak. Az oldalon lévő képek - sem a retusáltak, sem az amatőrök - nem rejtegetnek semmit, nem zsákbamacskát kapsz, szóval ha felnőtt férfi vagy, akkor reálisan el tudod dönteni a képei alapján, hogy a zsánered-e vagy sem. Nem írok igazat, mert a képek az arcát rejtegetik, ettől azonban nem kell megijedni, mert kifejezetten helyes, szép arca van, nekem nagyon tetszett. Csinos - ilyen célokra készített - fehérneműben fogadott. Kértem, hogy vegyen fel magassarkút, és meg is tette. Bár van mit fogni rajta, nem mondanám, hogy lennének feleslegei, módfelett csinos és dekoratív lány, ami a testét illeti. És olyan feszes, selymes bőre van, hogy azt egy 18 éves is simán megirigyelhetné. Emellett még illatos is - tudjátok, nem az a tolakodó parfümáradat, hanem az a kellemes lágyság, ami belekúszik az orrodba - Bettsy több érzékszerved ellen indít sikeres támadást. :D
    Ami a higiéniát illeti, maximálisan teljesíti a legfelsőbb elvárásokat. Igazából erről nincs is mit mondani többet. Pont.
    Összefoglalva Bettsy egy nagyon csinos, kifejezetten szép arcú, illatos és bájos, szilikonkedvelő nő, akivel büszkén mennél ki a strandra.
  • Action:

    Mielőtt rátérnék az akcióra, szeretnék szólni Bettsy személyiségéről, ami nagyban szerepet játszik az élményben. Végtelenül nyitott, kedves, mosolygós, vidám emberről beszélünk. Ha vannak is személyiségbeli hibái (kinek nincsenek???), azok ezen a randin nem jöttek elő. Ha mondasz valamit, veszi a lapot, könnyen lehet vele beszélgetni, és akár kezdeményez is - így valami hihetetlenül könnyű volt megtörni a kezdeti ismerkedés jegét. Régen, nagyon régen voltam olyan lánynál, akinél ez ennyire könnyen ment volna. Nyilván kell egy összecsengés is, a nem ismert közös pontok, stb., de azt éreztem, hogy szándékosan is azt az utat keresi, ahol neked (mint vendégnek) a legkönnyebb kényelmesen érezni magadat. Aztán ez a kedvesség és báj (amihez azért határozottság is társul) a későbbiekben sem halványult el. Szóval le a kalappal! :)
    Szerepjátékot kértem tőle, amit maximális bedobással hozott, és bájos humorral fűszerezett meg, minden perce egy élmény volt a számomra. Összebújós hangulatú akciónk volt (a végső pár percet leszámítva :D), komolyan mondom, hogy romantikus húrokat pengettünk. :) Én nagy csókmániás vagyok, és itt mindent IS megkaptam, ami ebben a kategóriában csak lehetséges. Nagyon jó partner volt ebben is, a száját úgy használja, mint a legprofibb istennők - igen, minden téren. :D A francia is hibátlan - az egyetlen bibi benne, hogy nem bírom napok hosszán keresztül, mert akkor oda is költöznék. :D Szóval végigcsókolta a fülemtől az ágyékomig az egész testemet, és nem lehet azt mondani, hogy megkoronázása lett volna a francia ennek a csókáradatnak, mert ez egy olyan élmény, ami így egyben, egy csomagban volt tökéletes. Persze az érzékeny terület a legerogénebb, de nem éreztem azt, hogy várom, hogy eljusson a farkamig, mert tényleg minden másodperce ennek az etapnak olyan volt, ami... hű... szavak sincsenek. :) Na, de hogy ne ömlengjek tovább a személyes preferenciáim mentén, rátérek az érdekeltebb részekre. Francia közel tökéletes. A finom, meleg és puha ajkaival, a játékos nyelvével szuperül végzi a feladatát, és egy-egy mozdulatból pontosan értette, hogy éppen mit szerettem volna. Nem is azt mondanám, hogy irányítható, hanem inkább úgy fogalmaznék, hogy a másodperc tört része alatt veszi a lapot - irányítani nem is kell. Talán mindcontroll, vagy nem is tudom, varázslat. :D Párszor finoman le is ment mélyre (mondjuk én nem vagyok megugorhatatlan kihívás ezen a téren), apró finom öklendezéssel, semmi durva dolog. Amikor olyan érzésed van, hogy a barátnőd most úgy szeretne leszopni, ahogy a pornósoktól látta. Szuper élmény volt, most is beindít. Emellett a kezével is nagyon ügyes. Még rá is kérdeztem, hogy balkezes-e, mert olyan jól csinálta - mint kiderült, jobbkezes. xD A vége felé finoman rám ült, és alulról csodálhattam meg a testét, miközben lassan lovagolt rajtam, a kezeimet magára húzta, szinte kérte, hogy szorítsam meg őt. Meleg és nedves volt alul (nem láttam, hogy használt volna síkosítót), kellemesen szűknek (de nem kislányosnak) éreztem. Nem nagyon kedvelem a gumit, ezért gyorsan a kedvenc pózomba, kutyusba váltottunk, ahol intenzívebb lett a dolog, akkor már elfelejtettük a romantikát és a becéző szavakat, jóval ösztönszerűbbé (de nem durvává) vált az aktus. Majd gumi le, kicsit még dolgozott rajta a csodálatos szájával, majd csókolózva, a szavaival is izgatva, kéz által ért a vég a selymes pocijára.
    Fenomenális élményt élhettem át a bő egy óra során, szinte már bűn, hogy nem kértem több időt és több dolgot. :) Erotikus, romantikus, játékos, elemi, pornós élmények közel ideális keverékét kaptam - persze kinek mi az ideális...
    Lényegében tehát volt egy igen kellemes randim egy gyönyörű nővel, akivel rohadtul jól esett szexelni, aki érezte, hogy mit szeretek, és tudta, hogy mit akar. 10/10.
  • Elszámolás:

    Még az egyeztetés folyamán tisztáztuk a lényeget. Mint kiderült, amiket én szeretnék, azok nem extrák, így az alapban maradtam. Lucky me. :D Az előre megbeszélt ajándékot az elején letettem, többé szó sem esett róla. Maximálisan korrekt volt minden. Egy pacsi és egy Deák, teljesen rendben volt. Tekintve, hogy többet kaptam, mint adtam, szerintem simán megérte. Ajánlós. :D
  • Összkép:

    Nézzétek, amiért mentem, megkaptam, sőt talán többet is, mint amit első alkalommal el lehet várni. Nagyon jól éreztem magamat, és vissza szeretnék menni, mert van még bennünk, úgy érzem. :) Már többször is megköszöntem, de ez is egy fórum rá, szóval még egyszer örök hála a kifogástalan estéért! És az a durva, hogy szerintem lesz ez még jobb is, ha lesz akkora szerencsénk, hogy Bettsy velünk marad. :) Bátran látogassa meg az, aki szereti ezt a típusú alakot, mert a belbecs itt kifogástalan. :) (Csak ne akkor, amikor én szeretnék menni! :)))))
Happy Massage