• Maja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Köszönöm szépen! Puszi

  • Egyeztetés:

    Először az oldalon keresztül küldtem neki üzenetet, hogy meg szeretném látogatni. Végül biztosra mentem és VTR-en keresztül konkrét időpontot javasoltam amit elfogadott.
  • Megközelítés:

    A VTR pontosan megadja a címet. Jól megközelíthető terület tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt. A parkolás kicsit macerás, több időt kell rá szánni.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb. A lakásba belépve egy apró fogadórész vár, ahol leteheted a kabátodat és a cipődet. Ha jól emlékszem balra van egy helyiség függönnyel leválasztva, gondolom ez szolgál Maja pihenőjéül. A fürdőszoba egy ember számára elég tágas, káddal felszerelt zuhanyfüggönnyel. Sokféle tusfürdőből lehet válogatni. A szoba tatamival ellátott, az oldalsó falon tükörrel, ami nagyon emlékezetes vizuális élményt nyújt.
  • Lány külseje:

    Maja hirdetésére kb. 3 hete figyeltem fel. Már akkor elhatároztam, hogy mindenképp meg akarom látogatni. A fekete fehér fotói fogtak meg leginkább. Retusáltak a fotói, de csak egy kevéske eltérést tapasztaltam. Maja külseje észvesztő, szép arca van, igéző barna szempárral, bájos mosollyal. Testalkata körte formájú, vagyis vékonyabb váll és annál kicsit szélesebb csípő. Mellei kicsik, feneke feszes, bőre tapintása finom pihe puha. fogadóruci tangabugyiból és harisnyából állt ha jól emlékszem mert kellett egy kis idő hogy észbekapjak mert annyira zavarba hozott a szépségével.
  • Action:

    Egy órás randira érkeztem. A lakásba belépve, mivel első alkalom, bemutatkozás, puszi majd cipő le, és irány a szoba. Előttem riszálva séta közben, már akkor a fenekéhez tapasztottam volna kezem. Szobában levetkőztem, és elkísért a fürdőbe. Amilyen gyorsan csak lehetett lezuhanyoztam. Visszatérve lefeküdtem háttal a tatamira, majd bekente hasát és a melleit valami krémmel, és elkezdett oldalról a tükör felé pucsítva a falloszomon csúszkálni, közben az oldalsó tükörben a formás fenekében gyönyörködtem. Annyira jól csinálta, ahogy a csúszka közben a falloszomat a krémes kezével masszírozza, és a vizuális látvány a tükörből, hogy le kellett állítanom, mert menten elélvezek. Beöltöztetésem után nyeregbe pattant , aztán váltottunk misszionárius pózra, itt már a hangja is megjött közben szenvedélyesen csókolóztunk, végül az egyik kedvencemre a kutya pózra váltottunk. A vég itt ért, még kis ideig összecsatlakozva maradtunk az utórengések levezetéseképp. Mivel maradt még időnk, ezért örömet akartam okozni Maja számára. Csókváltás után a melleit kezdtem kényeztetni, finoman a mellbimbóit nyelvvel körkörös mozdulatokkal kényeztettem, kis idő múlva délnek vettem az irányt, először finoman a nagyajkait nyelveltem, aztán rátértem a csiklóra, először lassú majd egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal elrepült a drága. Végül felöltöztem és fájó búcsú puszival az utamra engedett
  • Elszámolás:

    Az óra végén adtam a picit az átlag feletti a virágcsokort, de nagyon megérte.
  • Összkép:

    Én még tutira felkeresem. Felejthetetlen élménnyel távoztam. Barátnő feelinget nagyon hozza.
Happy Massage