• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon csörögtem, de nem értem el, és teljes meglepetésemre visszahívott, ami azért elég ritkán fordul elő. Ebből adódóan lebeszéltük a részleteket, nem volt sok kérdésem, megbeszéltük az időpontot, a lényeget. Annyi volt a kérése, hogy az időpont előtt X idővel írjak egy sms-t hogy megerősítsem a találkát. Ez meg is történt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolni tudtam a ház előtt szinte, fizetős, ezt Edina külön mondja is. Ha valaki BKV-t venné igénybe, akkor nem messze van a 75-ös troli megállója és onnan minimális gyalogtávra van a ház, nem nehéz felismerni.
  • Helyszín:

    Modern társasház, a pontos útbaigazítás miatt nem volt nehéz odatalálni, vannak kis segítők is az ajtó előtt, de lényegében a lifttel szemben megtalálja az ember. A lakás tiszta volt, a cipők számából egyértelmű, hogy nem egyedül van, de ennek semmi jelét, hangját nem vettem észre, diszkrét volt a lakás teljesen. A fürdőben a kád, tusfürdők, biztos mindenki megtalálja azt amit szeretne. Ami jó pont a szájvíz, hozzá kispohár, továbbá kis kosár, hogy hova dobd. Apróságok, de segítik a kezdeti logisztikai kérdéseket.
  • Lány külseje:

    Alacsony sexbomba Edina. A képek között mindent látni, arcot, alakját, így nem igazán érheti az embert meglepetés, valós képek vannak, nem kell meglepődni, nagyon csinos. Bombasztikus feneke van, izmos hasa és szép arca. Persze ez mindenkinek szubjektív, de nekem nagyon tetszett. Szilikon cicik, pici bimbókkal. Én szeretem a szilikont, mert nem szokott csalódás érni, így történt most is. A feneke fenomenális, nem csak izmos, de formás is, jó volt fogni és szó szerint bámulni. Arca nekem tetszett, vadító vadmacska benyomása volt, aki egészbe megesz. Egy egyrészes hálós/tépett fekete ruhában volt, alatta meg semmi, a ruha nagyon szépen kiemelte a kerek fenekét, nehéz volt levegőt venni.
  • Action:

    Beértem a lakásba és megkérdezte, hogy szeretnék-e maradni. Ezt mintha olvastam volna máshol, hogy megkérdezi, de meglepett, mert hogyacsudába ne! Amikor bementünk a szobába a feneke teljesen elvarázsolt, gyorsan elmentem fürödni és siettem vissza. Előtte is utána röviden beszélgettünk, leheveredtünk az ágyra, csodáltam izmos testét, majd a lényegre terelte a figyelmem, kicsomagolta a melleit és a szájamba tessékelte őket, hogy finoman nyaljam őket. Alig bírtam betelni velük meg lábaival, fenekével, puncijával, így próbált a francia irányába kanyarodni, de szó szerint bevadultam annyira, hogy én akartam az első lenni, és ezt látta is, hogy nem bírok magammal. Így nekiestem. Csiklandós odalent, így óvatosan, de kicsit elidőztünk, majd gumit húztunk és szemből indítottunk is. Mindvégig hangok kísérték a tevékenységemet, ami adott az élményhez, de akartam egy másik pózt, ami azt az Isteni feneket ellátva, csakis a kutyus lehetett. És hát nem csalódtam, formás fenekét markoltam, miközben nem bírtam magammal és itt is ért el a vég a gumiban. Nem lehetett bírni a látványt, sem az élvezeteket. A csók elv volt az étlapon, és azért oda is vagyok, de valahogy nem jött ez most elő, én sem és ő sem erőltette, majd talán legközelebb.

    A szünetben beszélgettünk, szerintem jót, voltak érdekes témák, szabad stílusa volt, ami nem biztos mindenkinek bejön, de nekem szimpatikus volt, nem volt kényszer a beszélgetés. Kérdezte, hogy 2. menet indulhat-e esetleg, ami zsákbamacska, hogy sikerül-e, de persze belevágtunk. Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni. Nem cseréltem le a jól bevált kutyust, így abban a pózban indítottunk, az elsőhöz képest hevesebben és ilyenkor valahogy nem nézem az időt, hogy mennyi van, és azt gondolom sietni kell, pedig nem kellett volna még, így nem is akartam más pózt, ebben nyomtuk végig az etapot. De hát, ami jó, azon ne változtass, ez pedig igencsak jó volt. El is ért a 2. vég, meglepetésemre. Majd ha adódik másik alkalom, akkor mást is megnézünk, valamit hagyni kell másik alkalomra is.

    Utána már elköszöntünk egymástól és elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Megláttam és teljesen elfelejtettem, hogyan mit is szoktam, kiment teljesen a fejemből. Általában mindig előre lerakom, az gondolom alap, de teljesen kiment a fejemből, Edina meg nem említette meg egyszer sem, még a végén sem. Öltözésnél vettem észre, hogy valamit elfelejtettem, így diszkréten az asztalra raktam, annyit amennyit a telefonban beszéltünk, csomagár van, így nem kellett mindenféle extrákkal össze vissza matekozni.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Edinával, így nekem teljesen megérte, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Tudtunk beszélgetni, partner volt, és összességében jó benyomást keltett, jól telt a vele töltött időm.
Happy Massage