• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Oh, hát nagyon örülök, hogy ezek szerint megérte "vadászni rám". :)) Köszönöm szépen a kékséget! :)

  • Egyeztetés:

    Már jó ideje "vadásztam" Lizziere, eddig párszor elkerültük egymást, de most szerencsére sikerült összehozni egy randit. Dél körül hívhattam, délután 4re egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    A címet megkaptam amikor hívtam, Róbert Károly körút / Lehel út kereszteződéstől pár perc sétára található a lakás. Nekem rögtön beugrott az utca amikor kimondta, már jártam az utcában korábban egy másik lánynál.
  • Helyszín:

    Teljesen elégedett voltam a helyszínnel, újépítésű panel egyik emeleti lakása. Belülről tisztaság és igényesség sugárzott, nemtudnék kivetnivalót mondani. A fürdőszobában minden megtalálható, millió fajta tusfürdő, szájvíz és hozzá kis kerámia poharak. A szobában a méretes ágy dominált ami kényelmes és kellő keménységű. Párnákból is volt bőven, ami hasznosnak bizonyult, gyönyörű látvány volt, amikor játszott a műszerrel, de ezt majd az action résznél leírom.
  • Lány külseje:

    A fotók hitelesek, az a lány fogadott egy piros egyberészesben akit a fotók alapján elképzeltem. Nagyon kedves mosolygós arca van, megfogott rögtön amint beléptem. Cicik szépek és ami tetszett, hogy szilikonmentesek, nagyon szépen beleillettek a kezeimbe :) Popsi is nagyon formás, feszes, ami pedig a puncit illeti nagyon tetszett a leszállópálya formájú frizura, olyan kedvesen cirógatta az arcom amig nyaltam, szinte még most is érzem. Lizzie, le ne borotváld :))
  • Action:

    Megérkeztem, nagyon kedvesen fogadott, majd bekísért a szobába. Elkezdtem levetkőzni Ő pedig elugrott hozott egy pohár vizet. Megkaptam a törölközőmet, majd pedig bekísért a fürdőszobába, ahol letusoltam. Innen vissza a szobába, ahol kedvesen felkínált egy masszázst, de eléggé beindított a látványa, ezért a masszázst későbbre tettük. Lekerült a piros, egyik fotón is látható ruha, majd pedig mesztelenül álltunk egymás mellett és csókolóztunk, illetve simogattuk egymást. Csókja barátnős, mély, nagyon jól esett. Elkezdtünk az ágy felé orientálódni, gyakrolati oka is volt, nagy volt a hőség és arrafele volt belőve a ventilátor. Elterültünk egymás mellett az ágyon, hosszasan csókolóztunk, majd elindultam és finoman felfedeztem a ciciket, majd pedig a puncust is. Ahogy írtam korábban nyalás közben a leszállópályára nyírt frizura cirógatta az arcom, imádtam. Szerintem tetszett neki is amit műveltem, legalább is erre a következtetésre jutottam a reakciókból. Ezután helyet cseréltünk és megmutatta franciatudását. Bőven volt párna, így kedvemre mozizhattam. Francia előtt "beszorult" a velem egykorú a cicik közé és keményedni kezdett. Sokat foglalkozott a golyókkal is, illetve végig a szemembe nézett a szép szemeivel. Gyorsan betonkeményre nőtt a műszer, javasoltam a gumit. Így is történt, majd pedig nyeregbe pattant. Szuperul lovagolt, nem túl gyorsan, közben csókolóztunk és simogattuk egymást. Csere és jött a misszi. Itt már nem sokáig bírtam magammal, pikk pakk megtelt a gumi.
    Az első kör után már szívesen elfogadtam a masszázst, jól esett pihenés közben. Beszélgettünk mindenféléről, közvetlen és intelligens lány Lizzie. Olyan jól esett a masszázs, hogy viszonzásképp én is megmasszíroztam. Ő hason előttem, a látvány még mindig a szemem előtt van. Lassan éreztem, hogy a műszer kezd visszatöltődni a második körhöz. Elkezdtem hozzá bujni, simogattam a testét, puszilgattam a nyakát, arcát. Lizzie sem volt rest, úgy elkezdte mozgatni a csípőjét és a popsit, hogy én is meglepődtem milyen gyorsan varázsolja puhából betonkeményre a farkam. Ez ahogy hozzádörzsölte a popót a farkamhoz, eszméletlen. Nem is kellett francia, jöhetett a gumi. Kutyusban kezdtünk dugni, gyönyörű látvány volt ahogy ki-be járok a punciban, fogom a csípőjét, Ő pedig magasra emeli a popsit, feje pedig lent a párnákon. Kicsit összébb tettem a lábait, hogy jobban odaférjek, hát a látvány és a puncó szorítása megtette a magáét, belerobbantam a gumiba.
    Kis tisztálkodás után még pár percig megpihentünk egymás mellett az ágyon, csókolóztunk, majd pedig ujra el tusolni. Innen már várható mi történik, felöltöztem, kaptam pár búcsú csókot, majd elindultam haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb info gombot megnyomva egyszerű tájékozódni az ajándékról. Mértéke átlagos, egyetlen cimlettel elintézhető. Az elején mikor vetkőztem a szekrényre tettem.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élményt kaptam ezen a csütörtök délután. Nagyon közvetlen, barátnős hangulat volt végig, szuperül éreztem magam. Végig aktív volt mindenben, ahogy az általam nyújtott masszázs után mozgatta a csípőjét és hozzádörzsölte a popsit a farkamhoz hihetetlen volt pár másodperc alatt úgy megkeményedett a léc, hogy szöget lehetett volna beverni a falba vele. De minden más is jól esett amit csinált, szinte rámérzett, hogy mi esik jól. Szuper élmény.
Happy Massage