• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Könnyen el lehet érni. Egy fogadási időn kívüli korai időpontra kérdeztem rá és nagyon rugalmas volt, így még később SMS-ben megerősítettem jövetelem, ekkor kaptam meg a címet.
  • Megközelítés:

    Parkolás a korai időpont miatt könnyen ment. Gyakorlatilag közvetlenül a cím előtt sikerült parkolni. Telefonon csörgés után megadta a kapukódot és az emeletet.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon kellemes szép, tiszta. Kívánni sem lehetne jobbat szerintem. A fürdő maximálisan felszerelt. Két szoba közül lehetett választani, melyek franciaággyal felszereltek. Nincs átmenő forgalom, nagyon diszkrét kis kuckó.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő, nagyon szép vonzó lányt ismertem meg. Hogy pontosan miben fogadott azt már nem is igazán tudom...Az arca és a személyisége jobban lekötött. :)
  • Action:

    Miután ajtót nyitott bekísért a lakásba és megbeszéltük, hogy melyik szobát válasszuk. (kutyás vagy nem kutyás) Én inkább a kutya nélkülit szerettem volna, így a cuccok lerakása után és a részletek egyeztetését követően kaptam egy türcsit és elmentem a fürdőbe.
    Visszatérve már meztelenül várt és az ágyra heveredtünk. Csókokkal kezdtünk, mely közben kicsit a ciciket is kóstolgattam. Majd ő kezdett kenyeztetni és hamar hadrendbe állított. Mivel a popsit mindenképp szerettem volna kipróbálni, így a javaslatára ott kezdtünk. Szépen beleült a popsival és így lovagolt meg. Annyira jó volt, hogy mire lassítást kértem volna inkább gyorsítottunk és így is lett végem. Szépen letörölgetett és kis dumcsi után elmentünk együtt lefürödni. Visszatérés után javaslatára kaptam egy kellemes masszázst, mely közben beszélgettünk néhány dologról. Mikor úgy gondoltuk, hogy jöhet a következő kör akkor újra elővette finom kis franciáját és a dákó újra engedelmeskedett neki. Újabb gumi húzás után puncival beleült és nagyon jó technikával lovacskázott rajta, sokszor épp hogy a hegyét ingerelve. Egy idő után kutyusra váltottunk és így is kiélvezhettem a helyzetet. Még egy lovaglásra való visszatérés után kérdezte, hogy szájjal végezzen-e ki, és igenlő válasz után nekilátott a finish-nek. Eleinte szájjal próbálkozott, majd mivel az előzmények miatt már elég jól bírtam, így többször kézi vezérlésre váltott, mely szintén nagyon jó volt. Ezen ügyködésnek köszönhetően végül csak megindultak a barátaim és kilöveltem, melyből egy pici ment az arcára is. Letörölgetett, kaptam egy friss türcsit és elmentem zuhanyozni. Visszatérve felöltöztem, elbúcsúztunk és kellemes élménnyel gazdagodva elhagytam a helyszínt.
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszéltük és rendeztük. Az alapra néhány extra került: popó, csók. Így egy átlagos csokrot hagytam ott.
  • Összkép:

    Egy nagyon szép és kellemes társaságú lányt ismertem meg Kamilla személyében akivel akár beszélgetni is lehet. Odafigyel a vendégre és a kívánságait próbálja maximálisan kielégíteni. Kicsit tartottam a magasság különbségtől, de szerencsére ez elröppent, miután beléptem az ajtón. :)
Happy Massage