• Szyszyke

  • Beküldte:
  • Szyszyke reagálása

    Kedvesem !
    Köszönöm az istennői beszámolót és köszönöm hogy újra meglatogattál !
    Mindig örülök mikor meglátom az uzenetet amikor bejelentkezel :)
    Talán azért mert annyira összhangban tudunk együtt eltölteni másfél órát ( ami néha kevésnek bizonyul) !
    Minden tökéletesen működik , bár az igazságot megvallva kissé csalafinta vagy :) mert a masszázs időt nem igazán bírod ki és olyan poziturat veszel fel amiben lehetetlen a masszirozas :) nyilván ez amiatt van mert alig varod az erotikus tartalmat :)
    Köszönöm hogy vagy és köszönöm Neked az erotikus pillanatokat hisz mesterien tudsz bánni egy nővel !
    Ezért is könnyű veled szárnyalni :)
    Sokszor Puszillak és várlak vissza egy újabb kis játékra !
    ❤️😘

  • Egyeztetés:

    Még előző este egyeztettem VTR-en, szerencsém volt, Szyszynek is megfelelt  az általam javasolt időpont. Másfél órás programra neveztem be.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Mondanám, hogy a Corvin metróállomástól néhány perc séta, de a metrófelújítás miatt a Corvinnál most nem állt meg a metró, de mivel nem voltam késésben, így az is belefért, hogy egy állomással előbb, a Kálvin téren szálltam le, szűk 20 perces séta után így is ott voltam. A parkolás fizetős, és bizony szerencse kell hozzá, hogy találj a közelben szabad helyet. Bár nem először voltam Szyszynél, de a kapukódot már elfelejtettem, így a bejárat előtt telóztam az infóért.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű társasházban van a lakás. A háztömbre talán ráférne egy kis "csinosítás", Szyszy kuckója viszont hangulatos. A tetthely ágyas, sok-sok gyertya, a fürdőszoba kádas többféle tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Mivel visszajáró vendége vagyok Szyszynek, így meglepetés nem érhetett. Mivel szerencsére semmit sem változott, most is csak ugyanazt tudom mondani. Gyönyörű kék szemek, eredeti cicik, és elképesztően formás, markolászni való popsi! Kétrészes szexi fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A viszontlátás örömére beszélgettünk a közeli múltról, majd irány a fürdő, onnan visszatérve hasra feküdtem, hogy kezdetét vegye az olajos masszázs. A lábfejemtől indult fölfelé, kellemes érintései voltak, nagyon jólesett, bár végig beszélgettünk, így nem emlékszem minden mozzanatra, az biztos, hogy amikor a hátsómhoz ért és finoman "benyúlkált", kicsit kitekert pozícióba kerültem, így abban állapodtunk meg, hogy deréktól fölfelé már nem fontos a masszázs, szóval megfordulhattam... :-)
  • Levezetés:

    ...és máris kezdetét vette Szyszy csodás csúszkája: beolajozta a farkincámat, és nekiállt a melleivel kényeztetni, de hirtelen eszébe jutott, hogy én valamit nagyon szeretek... Igen, kitalálta, egy kis szerepcsere jó lenne, mint a múltkor, szeretném egy kicsit én is masszírozni. :-) Először hasra feküdt, hogy hátulról is megcsodálhassam, most én kezdtem el kenegetni lábfejtől fölfelé, nem tudom miért, de gyorsan eljutottam a formás combikához és csodás popsihoz, jó alapos "gyúrást" végeztem, majd jött az én csúszkám: az olajos popóján csúszkáltam egészen a háta közepéig, az érzés most is leírhatatlan volt. Eztán Szyszy megfordult, hogy a masszázs-csúszka munkát szemből is folytathassam, néhány csók kíséretébena farkam a combján csúszkált, a cicik sem maradtak ki, finom csókokkal árasztottam el őket, az sem érdekelt, hogy olajosak voltak az ikrek. :-) Utána folytattam a csúszkát, nem is tudom mennyi időn keresztül kényeztettem a farkincámmal Szyszy melleit, az idő mindenesetre rohant, így most már Szyszy is aktivizálni szerette volna magát, de én még kértem pár percet, hiszen eszembe jutott, a csupasz puncival ezúttal még semmit sem foglalkoztam. Nem mertem ígérni, hogy pár perc alatt sokra viszem, de Szyszy bízott bennem, így megkaptam az engedélyt, rövid csikló-simi után intenzív nyelvmunkába kezdtem, aminek gyorsan meg is lett az eredménye, ha jól éreztem, sikerült a csúcsra juttatnom. Rövid hálálkodás után eljött az idő, hogy Szyszy is érvényesítse tehetségét, hanyatt feküdtem, majd finom puszikkal kényeztette a velem egykorút, aztán a nyelve hegyével ingerelt, végül becuppantotta, perceken keresztül élvezhettem csodás francia-tudását, utólag kérdezte is Szyszy, hányszor voltam csúcsközeli állapotban, nos, megszámlálhatatlanul. :-) És én még fokoztam a fokozhatatlant, megkértem, egy kicsit a zacsimat is kényeztesse, nem kellett könyörögnöm, azonnal becuppantotta golyóstól, majd nyalogatta, csókolgatta, végül ismét a farkamat vette a szájába, és most aztán tényleg nem volt megállás, hatalmasat élveztem, az utódok a szájába érkeztek, majd egy részét a visszacsorgatta, igazi happy finish volt.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra helyezve, pesti átlag.
  • Összkép:

    Nem véletlenül mentem vissza Szyszyhez, a korábbi alkalmak is szuperül sikerültek, és most is fantasztikusan éreztem magam AZ OTT TÖLTÖTT IDŐ ALATT. Most is a jól bevált koreográfiánál maradtam: a másfél óra ellenére csak egyszeri élvezés, extra NFVSZ befejezéssel.
Happy Massage