• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Bali!

    Szeretném megköszönni kis élménybeszámolódat.

    Nem gondolnám, hogy „beszóltam” volna, a „szürke szamár a ködben” csak egy hasonlat volt, hogy régen láttalak, találkoztunk, illetve a hangnem is tükrözhette, hogy jó újra hallani a hangod a telefonban, én ezt egyáltalán nem venném nehezményezésnek, a visszajáró vendégeim örömmel veszik ha hiányolják őket, mert tudják, hogy kedvesek számomra, ahogy Te is :)

    Örülök, hogy maga a masszázs alatt jól elvoltunk, mint a befőtt, jó érzés volt a régi szép emlékeket felidézni és emellett simán élvezni egymás társaságát, bár tény és való, hogy egyikünk se volt topp formában de részemről mindent megtettem, hogy a feszültséget oldjam Benned, legalább fizikailag összejött szerintem :)

    Az élvezkedő résznél említést tettél, hogy megugrottam néhányszor amikor „toltad befele az ujjad”.
    Idáig ez nem volt jellemző Rád, mert olyan ügyesen használtad a kis ujjacskáidat, hogy mindig kellemes örömöket tudtál vele okozni és azokat a finom mozdulatokat bármikor szívesen veszem tőled ennyire már igazán megismerhettél volna hisz semmi jónak nem vagyok az elrontója :)

    Amikor ezt telefonon megbeszéltük, bocsánatot kértél emiatt a nagyközönség felé is legyünk korrektek azért húztam el magam, mert fájdalom volt a „kis barlangban” amit nem tudok elviselni ahogy sok érzékeny nő sem akkor lett volna kerek a történet ha ezt is megírod a beszámolóhoz való hozzászólásokban, mert így csak az érem egyik oldalát látták-olvasták az urak.

    Lehet nem volt mindenki a legjobb formájában illetve nem voltál költői hangulatodban, pedig szeretem az írásaidat de sajnos most nem voltál hiteles írói hangulatban néha megesik az ilyen még a legjobbakkal is :)

    Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk ezeket a kisebb malőröket kölcsönösen kiküszöbölni addig is sok puszit küldök Neked :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, bár egy enyhe odaszólással köszöntött a telefonban. Nem szólt be, de egy kicsit nehezményezte, hogy elhanyagoltam őt a közelmúltban. Kicsit hosszasan és lépésről lépésre egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    A kitérő egy forgalmas csomópont, mert sok villamos és busz is megáll itt. Legutóbb is itt találkoztunk. Parkolás megoldható, mert lehet találni szabad helyet.
  • Helyszín:

    Ugyanaz a lakás mint legutóbb. 2 szoba és a nappali amerikai konyhával. A fürdőben egy ultramodern zuhanykanin, amit nem szabad kihasználni. A kabin mellett egy mini dm, mert kb. 20 fajta tusfürdő van ott és a mosdó feletti polcon 4 féle szájvíz kis poharakkal. A szobában ágy van, ami elég kényelmes és a higiénia is magas szinten van.
  • Lány külseje:

    Alexa a legmagasabb lány az oldalon és mivel nálam is magasabb egy kicsivel, ezért minden találka igazán különleges vele. Kisebb méretű cicik lapos has és feszes popsi jellemzi őt. Néhány merészebb képet is látni róla, amiket én nagyon kedvelek. Ha jól emlékszem akkor feketeneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem, akkor gyorsan üdvözöltük egymást és bevezetett a szobába. Itt elkezdtem vetkőzni és csevegtünk az elmúlt időről s felelevenítettünk néhány emléket. Elvonultam fürdeni és miután ez megtörtént, akkor Alexa egy félpercre kiugrott a fürdőbe (meztelenül) egy kis fertőtlenítés erejéig.Miután visszatért hozzákezdtünk a masszázshoz. Igazából már nem rémlik, hogy melyik típusú masszázs szert használta, mert csak rá tudtam figyelni. Talpmasszázs volt az első rész. Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem. A bal karommal folytatta és a jobb karom átdolgozásával fejeződött be a masszázs első része.
    Jött a csúszka ami igazából, nem tartott túl sokáig de én élveztem ezt a részt. Először fordultam a hátamra és utána Alexa bekente a felsőtestem majd a sajátját is. Csúszkált egy picit velem szembe majd lecsúszott a velem egykorúhoz. Jött a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Egyik lábát átvetette a testem felett és így kialakult a 69-es pozíció. Így kezdtük elegymása kényeztetését. Lassú majd egy tempósabb franciát alkalmazott és én közbe nyalakodtam és próbáltam ujjazni, de valami nagyon nem klappolt, mert amikor az ujjaim toltam befelé akkor mindig megugrott, ezért pár próbálkozás után felhagytam a további próbálkozásokkal. Maradt a nyelvem és a szeméremdomb körüli simítások. Egy idő után pozíciót váltottunk és ő mellém fekve folytatta franciát és néha megsimogattam az arcát. Egyre magasabb kéj érzetet keltettem bennem és az előre megbeszéltek alapján lenyelte az utódokat. Megtörölgetett egy picit és csevegtünk majd jöhetett egy újabb tusolás.
    Még csevegtünk pár szakmai dologról és elkezdtem öltözködni. mikor minden ruhám megvolt akkor rendeztem a csokrot a cipőmet visszahúztam és mivel a csók nála nem engedélyezett, ezért egy-két búcsúpuszi után a maszkomon keresztüli szájrapuszi aszolválható volt végül tipli.
  • Elszámolás:

    Az új átlag feletti a csokor. Sokaknak meggondolandó, hogy meglátogatják-e Alexát vagy sem. Az extrák kedvezőek, mert egy Bethlen egyenlő egy extrával. Nekem megérte, mert maga Alexa személye nekem sokkal többet ér.
  • Összkép:

    Nagyon jó élmény volt ismét találkozni Alexával, de az is igaz, hogy nem ez volt a legjobb randink, de én nem vagyok elégedetlen. Most így sikerült.
Happy Massage