• Mira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel és a bájos hangja teljesen elvarázsolt. Két órával későbbre találtunk is egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, ismerem azt a környéket, abszolút nem jelentett gondot az odatalálás. Az esti órákban érkeztem, de szerencsém volt könnyen találtam parkolót. A bejutáshoz az instrukciót írásban is megkaptam:)
  • Helyszín:

    Egy régi bérház, nagy szobával. A fürdő célnak megfelelő, tudtam választani a tusfürdőből is, kaptam egy nagy törülközőt is. Az ágy szép nagy és kényelmes, bőven eltértünk rajta.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, egy picurka tündér fogadott. Hosszú, popsiig érő szőke hajával és a zöld szemével egyből elvarázsolt. Ha jól emlékszem harisnyában fogadott egy kis tüll szoknyában és egy rózsaszín bodyban. A vérkeringésem egy bizonyos helyre kezdett koncentrálódni.
  • Action:

    Belépésemkor bemutatkoztunk és üdvözöltük egymást puszikkal. Jó vendéglátó módjára, kérdezte hogy kérek-e valamit. Folyton vagy kérdezett vagy pedig beszélt valamiről, persze nekem a gondolataim már máshol voltak. Megmutatta a fürdőt és a kezembe adott egy törülközőt, majd a keze eltévedt és hmmm mosollyal az arcán becsukta az ajtót. Mondanom sem kell, h amilyen gyorsan csak tudtam lefürödtem és rohantam hozzá. Ő az ágyon várt, majd gyengéd simogatások után kibontotta törülközőt. Elkezdett franciázni úgy, mintha mohón nyalna egy fagyit. Először a makkal játszott, majd szívta ahogy csak tudta, rohadt jó érzés volt. Meg sem szólaltam, de érezte hogy jó lesz lejjebb is, a zacsival is elnyalakodott... Én közben próbáltam kihámozni a bodyból, de szerencsére segített. Végig csókolgattam a tenyérbe illő melleit majd lassan elkezdtem falni a punciját, ahogy egyre nagyobb intenzitással nyaltam a hangja is megjött. Majd nem sokkal később egyszerre felpattantunk gumiért. Annyira jó volt látni a kezében magamat, mert valami hatalmasnak tűntem:)
    Elsőként misszit választottam, óvatosan hatoltam belé, mert valóban szűk volt. Közben a nyakát csókolgattam és egyre hevesebbre vettem a tempót. A picike lábai a vállamra kerültek, majd az ujjammal a csiklóját ingereltem. A hangokból ítélve reménykedtem, h el fog élvezni, de sajnos nem. Kértem egy pózcserét és kutyusban folytattuk. Egyre intenzívebben és hangosabban, isteni alakja van hátulról is. Majd egy kicsit megdöntve, hason feküdt és a popsiját kitolni, pazar látvány volt. Sajnos közben kezdtem fáradni, szóval Ő kerekedett felülre, Én meg élveztem azokat a gyönyörű melleket. Ebben a pózban lett is végem egy hatalmas orgazmussal. Majd hagyott le nyugodni és elmentem zuhanyozni, sajnos kezdtünk nagyon kifutni az időből és neki mennie kellett. Így hát öltözés és elvittem egy darabon.
  • Elszámolás:

    Nem kérte, a végén tettem le egy kicsit megtoldva.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, egy igazi cserfes, vad kis tündérke. Biztosan meglátogatom még
Happy Massage