• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Whip!

    Először is köszönöm szépen az írásod amiről tudni kell, hogy több mint egy hét után engedték ki mivel hárman jó barátok ugyanazt az eszközt használtatok erre a célra, így nem dupla tripla regisztrációs vagy. Levelezésben megbeszéltük, hogy 5-6 éve fent vagy az oldalon ezt tudnod kellett volna. Remélem a jövőben jobban oda fogsz figyelni, hogy ne feleslegesen írjál meg beszámolót ami miatt ki sem fog kerülni. Ezáltal te is feleslegesen veszed az időt és az adott lányt sem tudod kellőképpen reklámozni a nagyérdemű közönségnek.

    Többször átolvastam az beszámolódat, egyrészt örülök annak, hogy jól érezted magad, másrészt viszont szomorúsággal és értetlenséggel töltött el miszerint a képeim alapján én nem jöttem be neked de ehhez képest mégis dicsértél. Számomra egyik szavaddal ütötted a másikat, mert ha nekem valaki nem jön be a fényképek alapján hiába zengnek róla ódákat akkor sem fogok elmenni és utána ebben a formában tudtára adni mindenkinek.

    Ami mégis legjobban felbosszantott, hogy magát a szakmát, erotikus masszázst húztad le, miszerint ez kevés. Bár mikor eljöttél hozzám tisztában voltál a fogalommal és a végkifejletnél hol van a határ. Ez most olyan számomra, mintha elmennék a mc donald’sba rendelek egy menüt, és utána reklamálok kínait ettem volna. :D
    Kikérem mindannyiunk nevében (masszázs lányok), hogy ez a szakma keveset nyújtana, mert igyekszünk arra, hogy mind testileg, lelkileg feltöltődve távozzatok.
    Maga a masszázs elég kemény fizikai munkát és hozzáértést igényel, erotikus részről szintén nem beszélve, mert ugye nálunk az a cél, hogy minél tovább élvezzétek az erotikát annak hullámvasútját és nem pedig a gyorstüzelést; pár szexpartneres hölggyel ellentétben.

    Még egy állításodat megvétóznék miszerint a NFVSZ az nálam NEM! extra.
    Akkor még egyszer a tudtodra adnám, hogy az alapnak számít szimpátia esetén ezért is van nálam bejelölve bővebben telefonon és maga a lenyelés az ami extra lehet az is szimpátia alapján lehetséges ha meg van a megfelelő higiénia.
    Különbséget kellene tudni tenni a két fogalom között és nem megtévesztő állítást leírni amivel akár a hitelemet is ronthatod.

    Írtad, hogy ezeket magadban tartottad, mert úriember vagy, nos el kell, hogy keserítselek, egy igazi úriember tényleg magában tartotta volna és nem utólag teszi nyilvánosan szóvá, erről ennyit….
    Ha tényleg az lettél volna aminek tartod magadat akkor ez privát levélben osztod meg velem és megköszönöd a találkozást, lehetőséget, további sok sikert kívánva.

    Köszönöm, hogy első és egyben utolsó masszőz hölgy lehettem számodra és javaslom ha elmész más hölgyekhez látogatóba ha bármiféle probléma van ne tartsd magadba, beszéld meg az adott hölggyel vagy hallgass örökre :), akkor fog rád illeni az úriember jelző.

    Üdvözlettel
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Egy kezdőd-leges üzenetküldéssel kezdődött a mi kis ‘ kalandunk “ meg kérdeztem, hogy szabad e a délutánja mert, a heti stressz fáradalmait vele szeretném elfeledtetni. Pont a környéken voltam, mikor jött az üzenet, hogy igen persze szabad, azonnal fogtam a telefont és egyeztettem vele, amiről majd a következő lehetőségnél olvashattok. Itt a beszamolok oldalon találtam rá, gyorsan, rugalmasan megtaláltuk a közös nevezőt
  • Megközelítés:

    Na ez érdekes lehet aki nem ismerős a környéken vagy vidékről érkezik. M0-ást felejtsétek el vagy! Induljatok el 2 órával hamarább. Dugó, káosz tömkelege és még kb 40 fok nyomja az agyadat. Én kerültem és a Népligetnél, Ládmányosin át a Fehérvári útra vezetve az Építész utcában parkoltam. Szerintem a leg jobb, bárkinek ajánlhatom, tudsz fa alatt, hűvösben parkolni és! még fizetni sem kell érte. Séta ma. 3-4 perc. Összefoglalva: közel van, ingyenes, hűvösben tudsz parkolni esetleg várakozni, nem kell keresni mert , azonnal le tudsz parkolni és max 3 percet kell sétálni. Vagy! Még egy jó lehetőség a Kondorosi végén a cba parkoló mintha ‘ vásárolnál “ onnan is max 5 perc sétálva. Tömegközlekedés maximálisan oda visz, sőt a villamos, bkv a ház előtt tesz le.
  • Helyszín:

    Pici, ám de a célnak tökéletes. Ha akarnék sem tudnék negatívumot írni. Talán amire mindenki kíváncsi, nem kupis, lelakott. Van gazdája a lakásnak és ez érezhető is. Fürdőben tusoló található, kétoldarra szét húzható kabinnal. Pár helyen megfordultam már de, még ennyi tusfürdőt soha nem láttam. Tescóban a polcokon nincs ennyi mint amennyi itt volt. Minta egy gyűjteménybe csöppentem bele. Hasra ütés szerűen kb 40-50 db biztos. Szájvízből is legalább 8-9 db, egyszer használatos fogkefe, abból is vagy 40 db kikészítve. Ami mindenképp említést és figyelmet érdemel az a kézfertőtlenítő. Az hiszem a jelen helyzetben ez igazán fontos. Törölköző szép, vendégfogadtató desinbe össze volt hajtva, frissen mosva, érezhető volt az illatán, tapintásán. Francia ágy volt amin az esemény zajlott. Fürdőből kilépve egyből jobbra volt a szoba és az ajtón belépve, szembe található az ágy. Rajta egy friss lepedő. Tutira az volt mert éreztem és mikor vége lett a programunknak, Alexa már húzta is le, hogy a következő vendég frisset kapjon. Ezek apró dolgok de figyelemre, igényességre és kimagasló higiéniára utalnak.
  • Lány külseje:

    Egy picit nyers leszek de nem Alexa javára vagy sérelmeire. A képeken arctakarás nélkül hirdet. 100%- ban azt fogod kapni amit látsz. Nincs mellé nyúlás, csalódás, vagy érezhetően eltérő nagy különbségek. Valóban magas, hosszú comb, fenékig érő haj. Testalkata teljesen megfelel a képeknek. Erős, nőies alakkal rendelkezik. Teljesen összhangban a külseje, mellei szépek, formásak, ‘picike” duzzadó bimbókkal. Bőre ápolt, tetoválás mentesek. Nincsenek bőrhibák. Az elején írtam, hogy, picit nyers leszek. Képek alapján nekem Alexe külseje annyira nem jött be ( ezek ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák) viszont! A beszamolók mennyisége és minőségei, illetve a beszámolók igényesen megfogalmazott válaszai, teljesen elvarázsolt és kompenzálta azt, ami részemről egy picit vissza tartott.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs....kérdezte, hogy lágyabban vagy keményebben. Én inkább az erősebb verziót kértem. Egy falat kék tangában, melleit kitárulkozva kezdett neki, testem kényeztetésének. A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas. Alexa masszázsát én inkább stressz levezető masszázsnak nevezném. Nagyon jól sikerült ellazulnom, nemmis nagyon foglalkoztam vele, hogy mit csinál. Inkább élveztem a nyugtató zenét a jó, hűss levegőt, nyugalmat és Alexa társaságát. Ha valaki beállítottsága olyan, hogy nem szeret beszélni, vagy picit konzervatív akkor neki Alexa a leg jobb ‘ gyógyszer” beszél..... folyamatosan szóban tartja a vendégét így észre sem veszed, hogy el röppen az az egy óra. Igen nálunk is olyan gyorsan el telt, hogy arra lettem figyelmes, hogy most ‘ megfordulhatsz”
  • Levezetés:

    A várva várt stressz elfelejtése. Egy órára mentem és a végére egy NFVSZ kértem. Először ‘csak” simogatja, felméri a terepet, mint egy gyerek aki megkapja első csillagszóróját. Pici puszik a farkamra. Néha néha érzem a nyelve hegyét is. Mindig máshol de finoman ismerkedik a farkammal. Mellém kuporodva, a farkamra rá markolva, picit függőlegesen tartva, megfeszítve kezdi ell a francia levezetést. Nagyon vártam már ezt a részt. Volt hogy poci lassításra kellet kérjem mert, nem akartam egy perc alatt búcsút inteni. Tisztába voltam az idő el és így nem halogathattam sokáig. Remegve, fel sóhajtozva, megkönnyebbülve fejeztük be és végeztünk a levezetéssel. Csodás látvány volt a francia közben a folyamatos szem kontaktus.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam amibe egy extra volt nfvsz kértem. Az első ám de az utolsó masszázs kalandom volt. Alexa hibátlan, lelkes, beszédes, maximális poziztív kisigárzása elvarázsolja az embert viszont!!!! Bennem van a hiba. Számomra kevés a csak masszás és a levezetés. Most voltam elösször és most éreztem hogy ez miröl
    Is szól. Mindvégig úriember voltam, és semmien megjegyzést nem tettem, magamba zártam az, amit nem lehet. Előre rendeztem, a rádió mellé raktam le a szekrényre. Extrával együtt nem sokallom, átlag kategóriába sorolnám.
  • Összkép:

    Fellegekben jártam, megkönnyebbülve. Kb 10 évet fiatalodtam. Viszont nekem ez a kategória kevés ezért a továbbiakban másik csoportban fogok keresgélni és élményeket gyűjteni. Telefonon írtam a beszámolót ezt vannak, lesznek benne hiányosságok. Nehezebben át tekinthető.
Happy Massage