• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Drága Szilasom!:) A nyári programjaim,szabadságom miatt kicsit késve reagálok...ezért elnézésedet kérem.
    Pár nagyon kellemes találkozásunk után túlzás nélkül mondhatom,hogy abszolút a kedvenceim vendelégeim között vagy.Ez köszönhető a mérhetetlen pozitív kisugárzásodnak,kiváló humorérzékednek és mindig kifogásolhatatlan úriember viselkedésednek.:) Megtisztelő,hogy születésnapod alkalmából kényeztethettelek és ,hogy Te magad is ilyen kellemesen érezted magad nálam örömmel tölt el. :) Rengeteg bókot kaptam mind a külsőm és a belső tulajdonságaimra vonatkozóan...Ami hát a szívemnek és a női mivoltomnak is nagyon jól esett.:) Köszönöm,hogy ismét engem választottál és,hogy energiát nem kímélve megírtad rólam ezt a beszit.:)
    MILLIÓ CSÓKOM NEKED..
    Remélem hamarosan újra feltöltjük egymást pozitív erotikus és lelki energiákkal. :)
    Xoxo Tia

  • Egyeztetés:

    Először egy kis előszó: Az én szüli- és névnapom alig több, mint két hétre van egymástól és elterveztem, hogy mindkét alkalmat valamelyik kedvencemmel szeretném megünnepelni... Így esett, hogy a szülinapomat Tiával sikerült megünnepelnem!
    Egyeztetésünk Tiával nem most kezdődött már... Igazából most voltam harmadjára Nála és első alkalommal, kis üzenetváltás és egy telefon után rövid úton sikerült összehoznunk a randit. Ezután többször próbálkoztam sikertelenül, valamilyen véletlenség mindig közénk állt így nem tudtunk találkozni, de Tia mindig korrekt módon tájékoztat, ha valami probléma merült volna fel.
    Az utóbbi alkalmakkor személyes üzenetekben egyeztettünk, majd VTR-en fixáltuk az időpontot ami mindkettőnknek megfelelt. Egyébként könnyen sikerült minden formában elérnem, telefonját Ő kezeli, hirdetését itt az oldalon láttam meg, már igen régóta a kedvenceim között van.
  • Megközelítés:

    Tia, a nem túl távoli múltban új helyre költözött, de csak pár száz méterrel arrébb, szintén a III. kerületben az Árpád-hídtól nem túl messze. Ennek megfelelően, a megközelítés nem jelenthet gondot, a tömegközlekedéssel érkezők villamossal és busszal egészen biztosan a közelben szállhatnak le. Alföldiként nekem nem a legkönnyebb elérhetőségű ez a kerület, de a Budai rakparton autózva, kényelmesen értem negyedórával a megbeszélt időpont előtt a háztömbhöz, ahol több szabad parkolóhely is várt. Nem figyeltem, hogy egyébként fizetős-e a környéken a parkolás, a vírushelyzetre való tekintettel még ezúttal ingyenesen parkoltam. A cím pontos, az egyirányú utcák ellenére a házat nagyon egyszerű megtalálni és a GPS is könnyedén navigál a házhoz.
  • Helyszín:

    A Tia által bérelt előző lakásnak is volt egy kellemes hangulata, de ez az új helyszín teljesen ámulatba ejtett. Tulajdonképp ez egy garzon lakás, de a lakótér, amelyben a szeánsz is zajlik igen nagy méretű. Ebben a szobában található egy konyhasarok étkező asztallal (szemben vele nagy tükörrel), a helyiség közepe felé haladva a jól ismert stabil masszázspad, valamint bőr sarok ülő garnitúra, illetve egy térelhatárolóval leválasztott személyes élettér nagy franciággyal. Mindezek előtt, a közlekedőből jobbra nyílik a mosdó és a WC, valamint külön, egy épített zuhanykabin beltéri folyókával és egy nagyon igényes termosztátos csapteleppel ellátott kézi- és fix zuhannyal. Na most, ha ezt végig gondoltátok, az igényesség szintjét szorozzátok meg minimum kettővel... -pl. minden helyiség között takart függesztésű tolóajtó, mintha egy szállodában jártam volna.
    A lakásban makulátlan tisztaság, tusolóban többféle tusfürdő, mindkét tisztálkodáshoz nagy méretű, jó nedvszívó képességű törülközőt kaptam, szava nem lehet az ide betérő vándornak...
    Egy kis segítség a hozzám hasonlóan az elején megilletődött társaknak: a szájvíz a külön helyiségben lévő mosdónál van, illik nem megfeledkezni róla!
  • Lány külseje:

    Tius szépsége engem teljesen elvarázsolt! Ha lehet, még szebb volt, mint előző találkozásainkkor, pedig véleménye szerint az utóbbi idők korlátozásai következtében "összeszedte" magát, de ezt én csak megcáfolni tudom!
    Első találkozásunk után sokat töprengtem, ha majd beszit írok, hogyan fogom leírni szépségét. Az egyik legkülönlegesebb és legszebb arcú lány, akivel valaha összehozott a jó sorsom! Képei alapján azt hiszem a mindenféle színben izgalmasan pompázó ajkai és a dekoltázsa ugrik be legtöbbünknek - nem véletlenül. Közhely, de a valóságban Tia még szebb, valahogy az embernek az az érzése, hogy Ő a külsejét illetően nem tud hibázni: most egy kicsit világosabb árnyalatú a haja, nagyon kellemes összhatású sminkben, pink színű ajkakkal várt engem. Ajtónyitáskor valamilyen sötét színű - nem figyeltem - köntösben és fehér csipkés fehérneműben fogadott. Nagy élmény mindenhol feszes, selymes tapintású egységesen szoli barna színű bőrét simogatni, pont tenyerembe illő, nagyon szép formájú érzékeny cicijeit és popóját tenyereimmel végigszkennelni. Ami nem látszhat a képeken, az Tia pozitív kisugárzása, jó kedve, biztos vagyok benne, hogy mellette nem unalmas az élet...:) Esetleg mi nem tetszik rajta? Hát semmi, azaz, hogy mindene tetszik…
  • Erotikus masszázs:

    Kissé korábban sikerült megérkezésem, elintéztem még néhány telefont a kocsiban, így a megbeszélt időben pontosan hívtam Tiát a lépcsőház elől. A könnyen megközelíthető lakás bejárati ajtaja - mintha csak mozgásérzékelő működtette volna - nyílt előttem, majd mögötte megpillanthattam a kikukucskáló Tiát és lelki szemeimben vállon veregettem magamat: milyen jó, hogy ismét Őt választottam, mert ha csak néztük volna egymást 2 óra hosszat, már az is elegendő lenne...
    Cípőt az előszobában levetettem, majd felegyenesedve, szorosan és hosszan megöleltük egymást, közben nyakra, arcra, szájra puszikat lopkodva. Kibontakozva egymás karjaiból Tius a szobába invitált, majd mintegy mutatványra az étkező asztal felé mutatott: "Meglepetééés!" Igaz, napokkal előtte üzenetváltásaink közben elszóltam magam, hogy szülinapom lesz, de akkor is nagyon jól esett, hogy nem felejtette el! Egy szép gondolat kíséretében elfújtam a gyertyát, majd ismét magamhoz húztam kis kedvencemet, ezúttal már kissé szenvedélyesebben puszilgattam körbe, majd hosszú csókban forrtunk össze, melynek következtében sikerült szépen lecsókolnom rúzsát... Kisvártatva Tia kezdte kigombolni ingemet, utalva, hogy még sem lehet egy álló napot csókolózással tölteni.
    A mellettem álldogáló szobainasra fejtettem át magamról ruháimat, közben a nagy tükörben mosolyogva konstatáltam, hogy Tius rúzsa nagyrészt az én arcomra, számra kenődött. Tusolni indultam, mely előtt Tia felajánlotta, hogy addig készít egy teát, amit a masszázs előtt és után igen jól esett elkortyolgatni.
    A fürdésből visszajőve Tius természetesen makulátlan sminkben fogadott ismét, majd teázgatás közben megbeszéltük, hogy masszázzsal kezdünk, így hasra vágtam magam a masszázspadon. Ismét megtapasztaltam, milyen különleges és kellemes fogásokkal lazítja testemet... Fentről haladt lefelé válltól egészen az achillesig, minden izomcsoportnál hosszasan elidőzött, amennyiben csomót talált és gondosan fellazította azokat. Közben nagyon kellemeset beszélgettünk, Tia nagyon jó humorú, kedves teremtés és ehhez párosul, hogy nagyon jó a beszélőkéje. A masszázs előrehaladtával egyre finomabb, szinte már-már tantrikus jellegű érintésekkel jelezte, most más jellegű foglalkozás következik... letakart, magamra hagyott relaxálni pár percig.
    Visszatérte után áthelyeztük székhelyünket a szomszédos nagy méretű franciaágyra, ahol a következő fejezethez tartozó cselekmények zajlottak...:)
    A kényeztetés után azonban még visszatértünk a masszázspadra, ahol kaptam egy nagyon alapos talpmasszázst, amely olyan jól esett, hogy majd' el aludtam, valamint amivel nagyon sokat segített a sarokfájós lábamon!
  • Levezetés:

    A masszázs után a franciaágy előtt teát kortyolgatva vártam Tiust, akin addigra csak egy tanga volt. Még állva magamhoz húztam és hosszú csókkal köszöntöttük egymást, miközben kezeim felderítő körúton jártak Tia testén. Persze az izgalomba hozásomhoz az is elegendő lett volna, ha csak pihentetem azokon a gyönyörű kerek popsikon... Ledőltünk az ágyra előzetesen elhelyezett lepedőre, ahol vízszintes helyzetben is folytattuk érzéki csókolózásunkat, igazából Tius irányításával, de nem bántam ezt, lehengerlő ez a lány. Egyszer csak kibontakozott ölelésemből és medencém irányába indult apró puszilgatásai közepette, majd nagyon érzéki franciaórában részesültem. Gyakori szemkontaktus mellett, először csak a makkal foglalkozott, majd végig nyalintotta mindkét oldalán cerkámat, miközben a zacsim a tenyerében pihent. Az Ő bugyija végig fent maradt, valahogy most így alakult, de közben végig simiztem popsiját, punciját, cicijeit, másik kezemmel a háta ívét. Egyre lendületesebb mozgással és izgató hanghatásokkal segített a beteljesülésem felé, ami nem is váratott sokáig magára és hatalmasat durrantam, talán az ajkai közé is, de magamra is, ha jól emlékszem, abban az önkívületi állapotban. Percekig csak vízszintesen pihegtem, miközben Tius letörölgetett, majd hozzám bújt. Nagyon kellemeset beszélgettünk, mindenféle témákról, közelebbről is elmerültem gyönyörűségében.
    A végén még egy rövid időre visszatértünk a masszázspadhoz a már említett talpmasszázs végett, majd lassacskán eljárt az idő felettünk és megindultam tisztálkodni. Öltözés után még elfogyasztottam a kapott kis ajándékomat, ami igazán finomra sikerült.
    Búcsúzáskor még egyszer szorosan megöleltük egymást, imádom, hogy ezt Ő is szereti, szinte érzem, ahogy áramlik az energia!
  • Elszámolás:

    Közhely, de Tia maga az extra! Előzetesen tudtam már a két órás randira szánt virágszálak számát, az átlagnál egy kicsit nagyobb virágcsokrot kell kötni, aki meg szeretné látogatni, természetesen ez közben sem változott. Mindig érkezésemkor helyezem el valahol, azonban a különleges fogadtatás nyomán elfelejtettem, így hazaindulás előtt csúsztattam a szépítkező helyéül szolgáló beépített szekrényébe...
  • Összkép:

    Ebben a pontban Tiáról csak áradozni tudok! Először is gyönyörű! Tele van pozitív energiákkal, tiszta vitalitás ez a lány, nagyon jó vele ölelkezni és lopni tőle egy keveset, de azt hiszem, nem kell azt lopni, adja Ő azt szívesen...:) Szerintem Ő mindig jó kedvű (legalábbis nagyon remélem), beszédes és okos, mindenről tudtam Vele beszélgetni, no nem is sokat voltunk csendben.
    Tudom, hogy Tius több kedvencének (magamat is odasorolva, ohh) most volt szülinapja, így mikor megláttam, hogy dgab kolléga már beküldte beszijét, hasonlóan szép élményeiről, az őt jellemző irodalmisággal, gondoltam egy kicsit kivárok, még a végén azt hiszitek, ugyanarról az élményről írtunk...:) Nos Uraim, közös kedvencünk tényleg ilyen figyelmes és kedves az Ő vendégeivel, nagyon ajánlott kategória, bármikor visszamennék és minden bizonnyal fogok is!
Happy Massage