• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, ami a második egyeztetési alkalom volt. Három hete VTR-en már bejelentkeztem, el is fogadta az időpontot, de az élet közbe szólt és le kellett mondanom. Akkor ígértem hogy rövidesen jelentkezem és ez az alkalom most érkezett el. Most a telefont hamar felvette, örült hogy előkerültem és az időpontban is könnyen megállapodtunk, amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A Marina part egyik utcájában rendel, aminek megközelítése nem okozott gondot, mivel autóval mentem és már jártam is a környéken. A parkolás persze fizetős, de legalább találtam a közelben parkolót. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, a Váci úttól pár perc kellemes sétával elérhető.
  • Helyszín:

    Egy új építésű épületben találkoztunk, egy felsőbb emeleti lakásban, ahol egy nagy előszobából nyílnak a szobák, fürdő stb. A randi szoba fő eleme egy nagy és kényelmes francia ágy, szoba inas meg egy kis szekrény az apróságoknak, ill. egy beépített szekrény polcokkal és sok funkciós lehetőséggel. A fürdőben kád zuhany függönnyel, megfelelő tusfürdő és szájvíz választékkal. Mindenhol rend és tisztaság, ahol csak jól érezheti magát a vándor.
  • Lány külseje:

    Zsuzsi arcos képekkel hirdet, így meglepetés nem érheti senkit, viszont belépve hozzá, szembesülhettem erotikus kisugárzásával, mosolyával és szép kék szemével vagyis egyből elvarázsolt. Egy sötét egyberészes mini ruhában fogadott, mely praktikus, patentos gombokkal volt deréktól felfelé ellátva, ami kiemelte karcsú derekát, a dekoltázs a gömbölyű ciciket és persze látni engedte a karcsú, sportos lábait.
  • Action:

    A mikor belépem és az ajtó mögül felbukkant Zsuzsi, a rajta lévő ruha felső részén lévő kapcsok szétpattantak a mellén és elém tárultak keblei, melyek az elkövetkező órák kellemes eltöltésének ígéretét hordozták. Jót mosolyogtunk ezen a szimpatikus kezdésen, aztán puszikkal pecsételtük meg ismeretségünket. Beinvitált a szobájába, ahol átadhattam virágaimat és apró ajándékaimat, melyeket mosolyogva fogadott, majd pusziból induló csókkal köszönte meg. A csókból többet is adtunk egymásnak, mert tetszett mindkettőnknek és kedvező jelnek tekintettük, hogy ezután csak jó dolgok következhetnek. Amíg vetkőztem mesélt a váltás okairól és kedvező benyomásairól, majd a kapott puha törölközővel bevettem a fürdőt. Alapos fürdés után az ajtóban várt és megcélozva az ágyat végig heveredve rám hasalt és csókolózni kezdtünk, miközben csípőjével le-föl csúszkálva, a családi ékszert maga alá gyűrve múlattuk az időt. Melleivel csúszkálva, bimbóimat szívogatva és csókokért mindig visszatérve istenien telt az idő, de egyszer csak nem érkezett az időszerű csók, hanem lejjebb csúszva kis barátomat kezdte csókjaival elhalmozni. Hálás lévén ágaskodni kezdett, amit Zsuzsi kihasználva nyelves csókjaival halmozott el, majd körbe-körbe nyalva le, s föl szánkázott farkamon, majd a tölténytárat megcélozva nyalta-falta isteni technikájával. Szorult helyzetemből a kölcsönösség lehetőségének felvetése által tudtam menekülni, melynek nem állt ellen drága vendéglátóm. Így hát csókjaitól búcsút véve, nyakát, melleit kényeztettem, majd cirógatva haladtam lejjebb hasán, a kéjek völgyén, belső combjain bokájáig, majd vissza, s a kéjek völgye immár fogjul ejtett. Ha már ott voltam körbe nyaltam, harapdáltam nagyobb, majd kisebb ajkait, belenyalva közéjük óvatosan fölértem a csiklóig, körözgettem, szívogattam, majd vissza a nedvek barlangjáig, bekukkantottam, majd csókolgatva, csócsálgatva, le-föl járatva nyelvem fokoztam a kéjt, amit Zsuzsi csípőmozgásával tartott helyes mederben. Az élvezetes pillanatokat cserével folytattuk, amikor is nyergembe pattanva Zsuzsi csókolózós vágtáját élvezhettem, minden domborulatának símogatása, markolászása közben. Ezután hátulról becserkészve pucsító kedvesem barlangjában vitézkedtem derekasan, miközben a drága, a csiklóját izgatva élvezkedett és hamarosan nagyon is jól érezte magát. Még a hasonfekvős, keményen pucsítós, (szemet és farkat gyönyörködtetendő) rohamaimat állta derekasan, majd a franciás befejezés következett. Isteni tekergetős, bőnyálas bólogatással fokozta kéjemet, többször csúcsra járatott mire elért a vég, ami után hozzám bújva, megbeszélve e kellemes élményeket, az élet dolgait értünk időnk végére. Tusolás majd forró búcsú és nagyon kellemes délelőtti élménnyel gazdagodva indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Ajándékomat érkezésemkor helyeztem el a szekrényen, ami távozásomig ott is maradt. Csokor mérete egyébként nyilvános, a bővebb infóban megtalálható, ami nagyon kedvező a kapott élményekért. Zsuzsi egy nagyon korrekt, sok mindenre nyitott nő, élmény Vele minden egyes pillanat.
  • Összkép:

    Zsuzsi egy nagyon figyelmes, kedves és odaadó Nő. Végig kereste, hogy hogyan járjon a kedvemben. Hamar megtaláltuk a közös hangot, azt is hogy ki mit kedvel és ez sok ponton egybe esett mindkettőnk vágyaival. Csókolózással kezdtük és fejeztük be találkánkat és ez keretbe foglalta a sok lágy érintést, izgató, örömszerző nyelvelésünk és egymásba fonódásunk, levezető beszélgetésünk. Egy randi mindig gyorsan elillan, de tudtunk sok kellemes pillanatot szerezni egymásnak, amit nagyon köszönök Zsuzsi.
Happy Massage