• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mióta felkerült az oldalra Nelli a csodás arcos képeivel, már csak idő kérdése volt hogy mikor látogatom meg. A telefonragadás halogatása egy előnnyel járt, hogy kiderült hogy stabil hirdető. Előző nap este 7kor hivtam akkor semmi, másnap fél 11kor viszont sikerült egy másfélórás alkalmat lebeszélni 4re. Két levezetés is lehet ebben az időkeretben. Nem faggattam sokat telefonon, az nekem már elég volt hogy atom cuki a hangja, az nekem tök fontos.
  • Megközelítés:

    Városliget csücskénél van a szalonka, ehhez mérten van tömegközelkedés bőven. Valami Abony utcában tudtam csak simán parkolni, de a főúton már neccesebb és tuti, hogy 0 árnyék. Szóval egy kört megéri menni. Fizetős zóna de nem vész. Negyed órát rászántam, plusz a pár perces gyaloglás a kapuig. Nelli egyböl felvette mikor pontban 4kor hívtam. Szóval nem kellett téblábolni szerencsére. Végig vonalban maradt, hogy tuti megtaláljam az ajtót, ezt értékelem mert simán el tudok tévedni.
  • Helyszín:

    Normál pesti ház, de amint beléptem az ajtón egy full modern lakás fogadott. Nelli az ajtó mögött bújt. Legalább 2 szoba van, és közöttük van egy ablak, az mondjuk vicces. Szerencsére több méter magasan, csak megkadt rajta a szemem. Az előszobában füstölő. Cipőt az ajtóban le is dobtam.

    A maszobában is célirányos berendezés, tatami, minimál kanapé a ruháknak, hangulatfények, gyertya, de nem volt azért sötétség. Simán lehetett látni mindent mi szem s szájnak ingere. Asztalka ásványvízzel, nekem kikészítve. Aszittem itt majd vadabb zenét fog csapatni Nelli, de nem. Pihentető dallam szólt a hangkeltőről, nem rádió (szerencsére).

    Fürdőben egyből csekkolta a kilépő állapotát és kirakott nekem egy újat. Kádas tisztálkodási lehetőség végtelen melegvízzel, tusfürdő-erdővel. Csapnál listerine, pohárkák, dezodor. Nagyon patent kis szalon, tiszta és full modern. Szerintem van forgalom rendesen, pörög a mosás... De ügyesen intézik nem találkoztam senkivel magunkon kivül, hangokat is kb csak odaképzeltem.
  • Lány külseje:

    Már nem szines a haja, hanem barna. Isteni illata van és sokkal szelídebb hatást kelt élőben mint a képeken. A zöld hajas képek szerintem nem sikerültek olyan jól. A lilás rózsaszínesek jobbak, és a 15ösön ahol csikos háttér elött van, azon hasonlit magára a legjobban. Ékszerei épphogy csak feltűntek, illenek hozzá, egyáltalán nem zavaróak. Tetkója a karján olyan mint egy szép henna csak maradandóbb. A nyaka alatt a hátán van egy tök jó és különleges, jót mosolyogtam rajta. Az fedezzétek fel ti, hogy mi is az :P


    Nelli adottságai nagyon rendben vannak. Kimelném az arcát dehát az látszik. Ami rejtett az gyönyörű punci ami olyan mint tavasszal a tulipán mielőtt kinyílna, csak egy vonal. Ilyen szépet még életemben nem láttam, öröm volt kicsit hozzá férkőzni. Cicik abszolut természetesek, szép bimbikkel, nem nagy udvarral, aranyosan reagáltak is. Fiatalos a tartásuk, nem túl kicsik, nekem nagyon tetszettek. Hibátlan feszes bőrének simogatását vétek kihagyni. Karjai, lábai kecsesek. Hasikája pont annyira lapos hogy nem csontkollekció, de felesleg sincs. Popsiján látszott a sportos múlt, nincs elhanyagolva, nagyon szépen kerekedik, öröm volt masszírozni és befogadni a látványt.
  • Erotikus masszázs:

    Nem okleveles masszőz, de ahhoz képest nagyon jól esően megnyomkodta a vádlim, combom, fenekem és a hátam-nyakam. Egész erősen ráadásul. Többi rész az kimaradt, de nem baj nem akartam ezt tovább nyújtani amúgy sem. A program közepén került erre sor, bő fél óráig. Közben beszélgettünk kicsit, sportról ilyesmi de nem csacsogtuk végig. Nem faggatott én meg csendben élveztem inkább és moziztam a tükörben. Fel volt tűzve a haja neki. Én is megmasztam a magam módján, ami átcsapott kényeztetésbe természetesen. Ez tette ki a harmadik félórát.
  • Levezetés:

    No ezzel kezdtünk, mert úgy volt, hogy kettőt kérek, de a másodikat én adtam neki. Miután az út porát lepucoltam magamról, és kortyoltam egyet a vizemből, Nelli vetkőzni kezdett. Fekete mini kétrészes ruha volt rajta de az sem sokáig. Mondta helyezzem magam kényelembe, de nekem a kényelmes az egyelőre az volt, hogy elé állok és átölelem.

    Elölről és hátulról is átkaroltam puszikat helyezve a nyakára arcára. Talán az első alkalmas távolságtartás, vagy a külső alapján nem sejtett szendeség, de kicsit passzívnak-óvatosnak éreztem. Igaz nem várom el a nyakambaugrást (semmit se). Olvastam korábban, hogy a korona miatt/alatt nem volt csók, ezt nem is kérdeztem, így csak szájra pusziig jutottunk és nem faltuk fel egymást.

    Miután körbeölelgettem Nellit, elterültem a hátamon és kezdetét vette a nfvsz, mindennemű masz és olaj előtt. Annak, hogy ez az első mozzanat, van egy olyan előnye hogy ha tényleg 2 élvezést szeretnél akkor maximalizálja a 2 közti időt (hogy sikerüljön). Meg kell említsem a mesterien pozicionált (teljesen padlóig érő) hosszú tükröt amiben tökéletesen lehetett mozizni. Négykézláb elém helyezkedett a lábam közé (én ezt jobban szeretem mint az oldalrólt). Csodás volt, ahogy puha ajkai elnyelnek kb félig. Eleinte kéz nélkült csinálta sokat, de a vége felé már használta a kacsóit is. Ügyesen pörgette a makkon a nyelvét a száján belül, tán ott is van ékszer? Teljesen körülvett ajkaival, tökre nem a tátott szájas bólogatás volt ez. Amolyan barátnős, viszonylag ráérős kényeztetés, semmi pornós csorgatás és cuppogás. Pont erre vágytam nomeg hogy a szájába élvezzek és ez teljesült is. Azért rákérdeztem menet közben és a fület gyönyörködtető igenlő válasz után rövidesen telelőttem a szájacskáját, kincs a ilyen lány, semmi finnya. Rajtam ebből adódóan nem is volt mit takaritani, ő elintézte a dolgot a szilvia barátnőjével. Amit kicsit hiányoltam az a szemkontakt és a cukkolás, erogén zónák feltérképzeése, környék ápolása. Persze néma gyerek voltam szóval nem szemrehányás.

    Ezután jött a masszázs (csúszka és benyúlások valahogy nem voltak), majd én léptem a tettek mezejére. Nem egy hangos teremtés, csendesen élvezte, kezei általában "supergirl repül" pózban feje fölött kinyújtva voltak. Először a hasán feküdt, akkor masztam a lábától a nyakáig, és lebűvöltem a fekete fehérneműjét. Megfordítottam, simogattam ahol értem és az ikrekkel is jól eljátszadoztam. Közben szájra csókokat loptam hellyel-közzel. Szabadott volt megkóstolni a kelyhét, ami mint mondottam gyönyörű. Amúgy nem széttet lábakkal várt, nekem kellett oda férkőzni. Ujjazási kisérletem hamar visszavontam úgy éreztem nem szeretné, elég a nyelvem. Arra járt egy keze hogyha sok lennék akkor jelezze. Ígyhát csak csókolóztam a puncijával ami jó ízű és illatos, borotvált, és hamar a kedvenc játékommá avanzsált. Remélem tudtam örömet szerezni Nellinek, a jelek: magasra emelkedő has, fejem satuba szorítása, fülem combjára cuppanása, remegések majd az utóérzékenység legalábbis ezt sejtették. Utána kiropogtatta a tagjait és feltápászkodott.

    Olyan jól elvoltam a testének cirógatásásval és felfedezésével hogy a második levezetésre nem jutott idő. Nem kamu/TP, tényleg így jött ki a koppra 90 perc ajtótól ajtóig. Gyors zuhany a végén. Aztán a szobában öltözéskor a hangulatfény megváltozott piros szivecskére. Majd az ajtóban ölelés és puszival búcsúztunk, de még kicsit mesélt a hajáról. Rövidesen vissza a valóságba és a fél6os pösti dugóba.
  • Elszámolás:

    Vetkőzés közben oda tüztem a csokrot, ami átlagosan korrekt. Ott maradt az asztalkán végig, nem említettük, nem kell elrontani a varázst. Extráról vagy az egyórás bokrétáról nem tudok semmit. Arányok kapcsán: én nem vagyok amolyan bigdick masszázsról-lányt-lebeszélő ember hogy "jobban megérje". Viszont a lehetőségekhez mérten ügyesen bánt az idővel, volt minden. A második nekem amúgysem garantált, inkább legyen 1-1 az eredmény, adok-kapok okés.
  • Összkép:

    Vártam pár napot a beszivel hogy kevésbé legyen rózsaszínködös. Ügyes, végtelenül édes, nagyon szép lánnyal lehettem. Már a hangja is tutajos, mindenképp érdemes felhívni. Felfedezhettem Nelli testét, viszonozva a kedvességét ahogy az ajkaival-kezeivel elrepített a szájába. Luxus és tiszta szalonban fogadott, ügyelt a diszkrécióra. Jól éreztem magam nála, de a kását/kémiát én egy csipetnyit forróbban szeretem, talán több alkalom kell nem tudom. Mindenképpen kielégülten távoztam, mosollyal az arcomon és szebbé tette a napom. Tetszett.
Happy Massage