• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetet írtam hogy szeretném meglátogatni a fájós hátam és lapockám környéke miatt. Majd hogy biztosra menjek, hívtam is kicsivel később, és szerencsémre felvette. Mázlim volt és még aznap tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést választottam az odajutáshoz. Egyszerű volt, semmi nehézség, villamosmegállótól 3 perc séta. Hétköznap, napközben látogattam el Vikihez, bőven volt ebben az időszakban parkolóhely.
  • Helyszín:

    Pár emeletes ház nem túl magas szintje. Viki az előszobán át a tett helyszínére vezetett, ami egy hangulatosan berendezett szoba egy darab tatamival, egy darab székkel és szobainassal, valamint az egyik kedvencemmel, egy Kallax tárolópolcos bútordarabbal. A fürdő is teljesen rendben volt, itt kád segíti a tisztálkodás végrehajtását. Egy ici-pici hiányérzet volt csak a zuhanyfüggöny hiánya miatt, de az új helyszínen még nincs minden úgy ahogy megálmodták, szóval ez is felkerül majd a helyére előbb-utóbb.
  • Lány külseje:

    Azért nem szeretnék ide semmit írni azon kívül hogy Gyönyörű, mert félek hogy írói képességeim nem elégségesek arra hogy visszaadják Viki szépségét.
    Egy könnyű, világos színű kis nyári ruhában fogadott életem egyik felejthetetlen élményének okozója. A szobában, miközben megbeszéltük a részleteket vehettem először jobban szemügyre ezt az igazi nagybetűs nőt, de ekkor még csak a bájos arcában és a sportos, szexi lábaiban gyönyörködhettem. Később mikor hozzám öltözött a masszázs elkezdéséhez kaptam az első sokkot. Csodálatos alak, tökéletes napbarnított bőr, majd amikor átfordult a masszázs valami másba, érezhettem hogy mennyire feszes mindenhol ahol csak kell. Minden várakozásomat felülmúlta, teljesen elvarázsolt a külseje... is.
  • Erotikus masszázs:

    Alapvetően a szakszerű masszázs reményében jöttem elsősorban. Úgy voltam vele hogy ha az jó, akkor az már félsiker. Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.
    Maga a masszázs mindenféle krém és olaj használata nélkül történt. Törölköző a fenéken, és így lettem végigdolgozva a talpaktól kezdve egészen, szinte a fejtetőig.
    Ami most történt a masszázs részben az nem az erotikáról szólt elsősorban, hanem a gyógyításról. Ugyanakkor ötösre értékeltem az erotika részt is, mert már csak önmagában ennek a csodálatos meztelen női testnek az érintése is elég volt ahhoz hogy tudjam, a jót, valami még jobb fogja követni.
  • Levezetés:

    A masszázs után megfordulhattam, és Viki mellém telepedett. Elkezdte simogatni először a combomat, aztán a törölközőn végigszánkáztak az ujjai a felsőtestemre, majd vissza. Körülbelül két, max. három ilyen kör után a testemet fedő textildarab eldeformálódott és többé már nem volt szükség rá. Kézzel, nagyon finoman folytatódott a az örömszerzés. Viki megkérdezte hogy mit szeretnék, és én azt feleltem hogy teljesen rábízom magam, tegyen velem amit jónak lát. Egy idő után ő a hátára, én pedig mellé és így folytatta tovább a kézi kényeztetést, miközben a kezemet megfogta és határozottan délre irányította a testén. Iszonyat jó érzés őt izgatni. Így ténykedtünk egy darabig majd miután Viki teste jelezte hogy foglalkozásom elérte célját, térdre parancsolt, szembetérdelt velem és így folytatta munkásságát. Nagyon élveztem ezt a felállást is, így mindkét kezem több teret kapott bársonyos bőrének felfedezéséhez, valamint ajkaimmal jobban elértem testének olyan részeit, amit az előbbi pozícióban nem. A végére még hanyatt fektetett, hogy ő háttal a felsőtestemre tudjon ülni és így fokozni tovább azt, ami már így is nagyon jó volt. Egyszerűen isteni volt amit kaptam, és nem akartam vagy nem tudtam még elmenni mikor Viki egyszer csak megfordult és azt mondta hogy sajnálja hogy nem tudtam elmenni...

    Szabadkoztam hogy teljesen elszállt az időérzékem és hogy nem vettem észre óra híján, hogy mennyire elszaladt az idő, majd ekkor pillantottam meg az órát amit addig nem láttam.
    Tényleg nagyon kevés idő volt már hátra, de Viki tett egy utolsó kísérletet, fölém hajolt, a mellei közé fogta a falloszom majd így indult egy utolsó utáni rohamra.
    Te jó ég, amit itt kaptam! Ilyen nincs, gondoltam. Annyira jól csinálta, és még azzal is fokozta az élvezetet hogy már-már pornósan elkezdte szuggerálni a játszópajtást hogy odakéri a mellére a végét, odaszereti...
    Amikor elkezdtek zsibbadni a végtagjaim, már tudtam hogy nemsokára itt a beteljesülés. Remegve élveztem el...
    Életem egyik legerotikusabb élményében volt részem. Annak ellenére hogy még soha nem volt benne részem, azt hiszem ilyen egy tökéletes lingam.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, igazából szerintem én még az alapból sem vettem igénybe mindent. Telefonon nem beszéltünk róla, és csak a végén kérdeztem rá, illetve adtam át az ajándékkal együtt a csokrot. Abszolút megérte, korrektség 10 out of 10.
  • Összkép:

    Első beszámoló révén nem tudok jobb értékelést adni mint jó. Természetesen sokkal fantasztikusabb élményt kaptam mint szimplán jó, remélem ez érezhető.

    Szóval!
    Annyi mindent tudnék ide írni erről a fantasztikus emberi lényről, de igazából az elhivatottságát szeretném csak kiemelni most. Mire kiléptem az ajtón már bőven túlléptük a két óra hosszát, de abszolút semmi tp. Még ő nyugtatgatott a végén hogy ne stresszeljek, tényleg nem probléma.
    Amikor már szinte lejárt az időnk és én még nem értem révbe...
    Azt a türelmet, akarást és energiát, amit itt még belefektetett...
    Nem tudom mivel érdemeltem ki mindezt. Köszönöm!
Happy Massage