• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en vettem föl vele a kapcsolatot, szinte azonnal reagált, el is fogadta a másnapi időpontkérésemet. Egyszerű, és nagyszerű módszer a szervezésre, nem kell hívogatni :)
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, könnyű odatalálni. Pláne, ha valaki ismeri a tizenharmadik kerületet. Parkolni sem volt nehéz, akadtak helyek az utcában. Fizetős, de a város nagy része már az...
    Bkk-val sem vészes odatalálni. Villamos is, busz is jár arra, Béke tér környéke.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, ötödik emelet. Jobbra ledobod a cipődet. Szőnyeg van a parkettán. Tisztaság, és rend uralkodik, látszik, hogy az, aki ért hozzá!
    Fürdőben tusfürdő választék, jó vastag kilépő van. Tetszett a kis műanyag poharas megoldás a szájvízre. És volt kikészítve pár deo is. Mivel elején-végén zuhanyoztam, mindkétszer száraz törölközőt kaptam, köszönöm! ;)
  • Lány külseje:

    Első látásra elragadó tüneménnyel áltam szemben. Mivel a képeken is látszik, és a beszámolókat is olvasva kitűnik, hogy nem az a "ropi" alkat. Szépen gömbölyödnek a vonalak. És kedves kis huncut mosolya van. A fenekén szerencsére van mit markolászni, és a cicikbe is nagyon jó érzés "belegabajodni"
    Szóval olyan lány nyitott ajtót, mint akit elképzeltem (arckitakarás). Sőt még szebb is!
    Egy szál, na jó. Két szál combfixben fogadott. Egyből hangulatba kerül az ember
  • Erotikus masszázs:

    A masszírkodásra a két levezetés között került sor. Közben kellemesen elcseverésztünk a világ dolgairól, nyaralásról, satöbbi. Bár az én ízlésemnek picit tolakodóan hangos volt a rádió, de nem tettem szóvá. Inkább rá próbáltam figyelni.
    Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt. A vállaimat különös műgonddal vette kezelésbe, szóltam is, hogy mennyire jól esik. Köszönöm még egyszer!
  • Levezetés:

    Már az elején tisztáztuk, hogy két levezetés lesz, vagyis egy fel, és egy le :)
    Hanyatt feküdtem, és el kezdte olajozni a cickókat, és a velem egykorút. Finoman símogatott, és puszilgatott. Aztán jött a csúszka rész, cicikkel símogatta a lécet, hasam, mindenem. Közben a fenekét markolásztam. Néha néha be-be vette a szájába a szerszámom, majd 69-be fordult és úgy folytatta a francia nyelvleckét. A látvány fantasztikus volt, az orrom előtt volt a kelyhe, nem bírtam ki, hogy ne kezdjek el nyalakodni. Aztán így ebben a helyzetben lett végem.
    Törölközés után jött a masszír, majd a levezetés, hasonló koreográfiával. Mindkét alkalommal a nyalakodásomat kellemes nyögdécseléssel nyugtázta.
  • Elszámolás:

    Mivel a bővebb infóban minden is(!) olvasható, így látható, hogy milyen az elszámolás. De a virágcsokor megadva rovatban is olvasható.
    Érkezéskor a komódra helyeztem a pénzt, majd gyors kézfertőtlenítés után lehetett folytatni a mindent.
  • Összkép:

    Összbenyomás? Aranyos, csacsogó csajszi, kedves, mosolygós. Pozitív életszemlélettel. Kis angyalka! Örülök, hogy rátaláltam!
Happy Massage