• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy fárasztó hét után gondoltam megpróbálom felhívni - először felvette és egy közeli időpontot egyeztettünk. Hangja bájos, stílusa nagyon kedves.
  • Megközelítés:

    A környék jól ismert BKV-val könnyű megközelíteni - Metro, Villamos, Busz, minden jár arra.
    Autóval érkeztem, könnyen találtam parkolót pontosan az épület előtt - egyébként a környéken mindig találni parkolót.
  • Helyszín:

    Újépítésű tip-top lakás - fürdő és szoba megfelelő méretű, türcsit kaptam, tusfürdő 20 féle, szájvíz és pohár a mosdónál. A szobában kellemes, meghitt világítás (ha jól emlékszem neon/lila színű volt) és ebben az időben elengedhetetlen klimatizált.
  • Lány külseje:

    Huh, mikor megérkeztem már tudtam, hogy jó helyre jöttem :) Nagy igéző szemek, karakteres csalafinta arc és bomba test! A képeken egy kicsit lett dolgozva, de minden a helyén van egy igazi bombázó :) A 30-at én inkább 30-asnak mondanám, de ez nem vesz el az összképből - nagyon dögös, pici nő! Egy fekete egyrészes body-ban volt, vadítóan sejtető és sexy!
  • Action:

    Megérkeztem és beszélgettünk, viszonylag sokat. Nagyon kellemes beszélgető partner, intelligens és kulturált minden tekintetben. Törcsi és nyomás fürdeni. Első találkozónk, így egy ismerkedős fél órára neveztem csak be. Annyira jót beszélgettem vele, hogy végül ő parancsolt a hátamra és belekezdett a franciába... Oh mon dieu! :D Lassan felülről a vállamtól lefele haladva, apró pici lágy puszikkal haladt lefelé. Amikor leért, nagyon szépen csak a nyelve hegyével kezdte el kényeztetni, miközben az alsóhasam és lábamat simogatta kezével. Igazi örömmámor. Minden mozdulata, minden csókja, simogatása az érzékiségtől rezonál... Nagyon odafigyel a partnerére és pontosan tudja, hogy merre és hogyan kell őt vezetnie. A show elkezdődött és szép lassan ahogy húzza fel az embert már észre se veszed mi történik... a lágy simogatás és puszilgatás után bekapja, kicsit megnyálazza és nyelvével körbetáncol aztán megint vissza, apró puszik... és húzza az agyad, de a legjobb leges legtökéletesebb módon és tempóban... Így eljutottunk a franciáig - itt már cuppogva lágyan bekapta, megszopkodta előszőr a végét, aztán az oldalát, aztán gyorsabban majd lassabban... Kis zacsi simogatás, kis rászorítás a dákóra... tökéletes felvezetés, amikor is elkezdődik a szopás. Nem viccelek... itt már megy a mélytorok, a nyál csorgatás, a nyelvpiercing izgatja a sisakot alul és felül, a szemedbe néz a kacér szemeivel, a nyelvére csapkodja... Őrület, de tényleg!
    Felteszi a nagy kérdést: Szeretnél gumit is húzni? Itt el el kellett gondolkoznom egy picit... Dehát ha már ismerkedünk akkor egye fene és húzzuk fel :) Ha ilyen a felvezetés nem hagynám ki a többit se! Paciba kezdtünk, kértem hogy csomagolja ki magát, mert a cicik érdekelnek - eredeti kézbevaló cicik amin bimbik a csókra lettek alkotva. Így is kezdtük - szép lassan ismét, ami aztán csattogásba is átment... Közben hol közelebb hajol, hogy csókoljam a gyönyörű cickókat ahol érem és döngölöm neki, hol hátra dől és a kezemet a melleire húzza miközben hátra nyúlva a zacsit kényezteti kicsi kezeivel és lágyan ringatózik rajtam... Ennél nem tudok jobbat kitalálni. Akkor jöhet a Chapter 3: Misszi. Fordulunk és hátra vágja magát én meg kicsit szerencsétlenkedek - oda is szól érzéki, elhaló hangon "gyere". uhh... megyek :D Nem akarom megdöngetni, bár itt úgy érzem kicsit nem is szeretné, mintha nem lenne neki kellemes ha nagyon mélyre hatolok... Sebaj, lábakat ide rakom, oda rakom miközben megjön a hangja is... és vége, FIN. Kérdezem, hogy lehet-e hosszabbítani, mondja sajnos nem... Megértem, az én hibám, hogy fél órára jöttem.
    Még beszélgetünk egy kicsit, lefürdök, beszélgetünk még egy kicsit - szerintem túl is mentem az időn már és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A telefonba mondottaknak megfelelő "új" pesti átlag - előre leraktam az éjjeli szekrényre és nem jött többé szóba.

    Annyi észrevételem ha lehetne, hogy másnap néztem és a "Bővebb Információ"-ban még a régi átlag és nem az új van feltüntetve. Engem ez nem annyira érdekel, de a fejfájás elkerülése végett ezt érdemes minél hamarabb kijavítania
  • Összkép:

    Egész biztos vagyok, hogy egy hosszabb franciára meg minden másra is visszatérek. Nagyon nagyon jól éreztem magam, egy tökéletes lezárása volt egy fárasztó hétnek!
Happy Massage