• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Freya hirdetése lekerült az oldalról egy időre, de örömmel tapasztaltam hogy visszatért. Hívtam is, de sajnos aznapra nem volt már időpontja ... ami nem meglepő, hisz a megadott elérhetőségi időzóna utolsó pár percében hívtam :-)
    Igyekeztem úgy szervezni az életem hogy mielőbb találkozhassunk ... így adott nap délelőtt ismét hívtam. Felvenni ugyan nem tudta, de mivel korábban találkoztunk már (ismerjük egymást), így sms-ben leegyeztettünk egy délutáni időpontot. Telefont Ő kezeli, nincs operátor.
    Szóval időpont egyeztetés, gyors, pontos, rugalmas.
  • Megközelítés:

    Régen a IX. kerületben volt elérhető, most viszont áttette székhelyét a XI. kerületbe. Térképen is megjelölte a tetthelyet: Bikás parknál, forgalmas főút melletti panelház. Cím egyértelmű, GPS pontosan odatalál. Hétköznap a délutáni órákban ingyenes parkoló is volt bőségesen. A háztól kb. 50 méterre parkoltam, de lett volna hely közelebb is. A helyszín tömegközlekedési eszközökkel is el van látva, villamosmegálló pl. van a közelben, de mivel nem használtam, erről bővebb infóm nincs. A ház felé sétálva hívtam Freyát, és már kaptam is a bejutáshoz szükséges instrukciókat.
  • Helyszín:

    A ház egy frissen szigetelt panelépület, de a lakás szerintem még nem esett át a felújításon, így annak állapota inkább csak megfelelő. Egyébként célszerűen berendezett, tiszta, minimális bútorozással. Fürdő szintén tiszta, a korából adódó apróbb elhasználódottság nyomaival. Tusfürdő többféle is választható, van illatszer, szájvíz, és tiszta törölköző. Minőségük jó, mennyiségükre nem lehet panasz. A szobában parketta, és franciaágy, mindkettő kicsit nyikorgós, de nem zavaró mértékben. Mivel nem lakást vásárolni jövünk, és a higiénia rendben van, fentiek szerintem nem sokakat érdekelnek :-)
    Freya egyébként egyedül fogadott. Elmondása szerint egy barátnővel dolgozik együtt, de "váltásban" vannak, így nincsenek zavaró körülmények
  • Lány külseje:

    Mivel voltam már nála, a szubjektív benyomás egyértelmű: nekem nagyon bejön. Vékony lány, nagy szilikon cicikkel.Bőre kellemes tapintású. Igényes NŐ. Arca a képeken is látható, meglepetés kizárva. Adatlapja szerint van tetoválása, de alig észrevehető. Melltartó és miniszoknya "szerű" ruhácska volt rajta.
    Kaptam egy törölközőt, gyors vetkőzés, alapos tusolás, és irány a vissza a szobába, ahol Freya már szinte ruha nélkül várt. Melltartó lekerült, bugyi sem volt, csak a szoknyácska maradt, ami hogy hogynem felcsúszott a derekára ...
  • Erotikus masszázs:

    Kérdezte milyen sorrendet szeretnék, de maradtam a hagyományos masszázs utáni levezetésnél 30 percben, így hasra vágtam magam az ágyon. A masszázs inkább kellemes simogatás, kis nyomkodásokkal, de nem is szeretem az erős gyúrást. Nekem ez esik jól, szóval élveztem. Közben beszélgettünk. Amellett hogy szép, egy kedves és aranyos lány is egyben. Masszázs közben a vállam fölött folyamatosan néztem a gyönyörű melleket.
    Aztán eljött a várva várt pillanat ... a fordulás.
  • Levezetés:

    Fordulás után már nem csak a szemeimet legeltettem a cickókon, hanem a kezeimet is ... simogattam, markolásztam őket. Mivel bugyi sem volt Freyán, így elkalandoztam intimebb tájakra. Nem volt ellenére a simogatás. Elméletileg kölcsönös kényeztetésre is van lehetőség, de ezt nem kérdeztem, nem éltem vele ... önző módon inkább magamra koncentráltam :-)
    A levezetés natúr franciás változatában részesülhettem, ami leírás szerint megfelelő higiénia esetén lehetséges ;-)
    Nagyon bejön a technikája. Kis simogatás után finoman a szájába veszi, kis kézimunka kíséretében nyalogatja, aztán teljesen eltünteti a szájában, cuppog, szívja ... kicsit kiveszi, kézzel ráhúz párat, majd vissza a szájába. Fokozza a tempót kicsit, aztán lassít. Melleihez csapkodja, aztán közéjük szorítja miközben fel-le mozog ...
    Végig figyel, változatosan visz a csúcs felé. Közben folyamatosan mozizom mit művel. Nem engedi hogy túl gyors végem legyen, de ezt nem lehet sokáig bírni ... a melleire "érkezem" . Nem hagyja abba amíg látja az utórezgéseket, hagy szépen lenyugodni.
    Kis takarítás aztán irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok beszámolni, nem szoktak érdekelni. Nekem fent leírtak tökéletesen megfelelnek, nem vágytam többre, így nem is kérdeztem.
    Virágszálak száma bővebb infó alatt elérhető. Nekem maximálisan megérte.
    Rangom miatt a "JÓ" nál nem tudok még jobbat adni ... pedig jobb!
  • Összkép:

    A korábbi rendelő jobban illett Freyához szerintem, de jól éreztem magam a társaságában itt is.
    Ha tehetem, még tuti keresni fogom.
Happy Massage