• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Fabiom!❤

    Ne haragudj kérlek rám, hogy eddig megvárattalak az írásommal, kevés sajnos a szabadidőm, aki ismer azok tudják is, de igyekszem mindig minél hamarabb reagálni nektek. Ráadásul most kezdek visszarázódni ebbe, hiszen ha már megígérem, hogy írok akkor azt muszáj betartanom :))) Annak értelmét nem látom, hogy idelökjek nektek annyit, hogy köszönöm és várlak vissza, az nem én vagyok :D Szeretem megadni mindennek a módját ;) Ha ezt nem tudom kivitelezni akkor inkább nem írok semmit :)))

    Térjünk most már a fő lényegre, hiszen ha megered a nyelvem akkor órákig tudnám lökni neked a szöveget😁

    Nagyon szépen köszönöm neked a látogatásod és azt is, hogy vetted a fáradtságot és megírtad ezt a szuper randit egy klassz besziben. Igaz feladtam neked a leckét rendesen, szerintem Te is magadnak, mivel elég sok minden kimaradt a repertoárból.... így azért nem könnyű egy normális hosszúságú beszámolót írni :)) Minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt sikerült megcsinálnod így is!

    Örülök, hogy ennyire jól érezted magad velem, én se panaszkodhatok ezzel kapcsolatosan, élveztem nagyon is a társaságod :)) Ami meg kimaradt azt pótoljuk. Remélem, hogy minél hamarabb :P

    Szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy várlak vissza téged sok szerettel bármikor, amikor csak szeretnéd ;)


    ÖLELLEK ÉS CSÓKOLLAK SOKSZOR 😘


    Wanda Gold❤


    Vagy akinek jobban tetszik 😂


    Miss Hurrikán❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amit egyből felvett.
    Érdeklődtem a részletekről, erre készségesen válaszolt, így meg is beszéltünk egy randit 2 órával későbbre, mivel volt szabad ideje. Küldtem neki Vtr-t, amit egyből vissza is igazolt.
    Pofon egyszerű volt az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Én félig BKV-val, félig gyalog érkeztem.
    A villamos és a busz a ház előtt tesz le. Parkolni a környező utcákban lehet. Ismerős volt a ház, és miután bent voltam a lakás is. Kiderült, hogy már jártam itt évekkel ezelőtt egy másik lánynál, amit Wanda is megerősített.
  • Helyszín:

    A lakás nekem nagyon tetszett, igazi csajos.
    A fürdőszoba kádas zuhanyfüggönnyel és nagyon vagány világító zuhanyfejjel. Tusfürdő hegyek azoknak akit 10 félével akarnak zuhanyozni.
    A baszoba a Red Light District-re emlékeztetett Amszterdamból a vöröses színekkel. Kényelmes nagy franciaágy a hancúrra.
  • Lány külseje:

    Wanda tökéletesen megfelel a képeknek, amiket felrakott magáról. Kicsit husisabb lány, meg is jegyezte nekem, hogy nem gondolta volna hogy meglátogatom őt a beszámolóim alapján, mert hogy csak vékony lányoknál voltam. Megnyugtattam hogy ez nem igaz, és nem ez alapján szoktam választani, csak nem írtam mindenkiről beszámolót, mert lusta voltam. Hosszú fekete haja nagyon illik hozzá, és sokat mosolyog ami nagyon jól áll neki. Van egy durván jó kisugárzása, amivel mindenkit levesz a lábáról.
  • Action:

    Meztelenül nyitott ajtót (ezt kértem tőle :P), ami igen csak vágyfokozó volt és egy csókkal fogadott.
    Kézmosás után a ruháimat lepakoltam és elmentünk együtt zuhanyozni. Megfürdetett alaposan, majd utána én is őt. Smároltunk közben, majd bemutatkozott a kicsi énnek is. Aztán felnézett rám és kérdezte, hogy tetszik mi? Hát persze hogy tetszett. Törölközés közben majdnem levertem a polcot a cuccokkal, úgyhogy a magas embereknek vigyázni kell.
    Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt. Imádtam ahogy közben hümmögött. Mikor éreztem a végét, szóltam hogy a szájába mennék el. Hagyott lenyugodni, az utolsó cseppig eltüntette.
    Félidőben odabújt hozzám és tök jókat beszélgettünk.
    Mellkasomat puszilgatta. Nagyon aranyos, kedves lány mindenféle témáról dumáltunk. Többször szóba került a barátnője, nagyon tetszik ő is mint a ahogy a Wanda is, úgyhogy valamikor lehet benevezek egy párosra hozzájuk. :)
    Wanda kezdeményezte 2. kört, mondta hogy így nem mehetek el amíg nem lesz jó nekem másodszor is. Így nekiállt újból franciázni, én meg csak élvezkedtem, rohadt jól csinálta. El is lőttem a 2. kört is a szájába, amit szintén eltüntetett. Szex most elmaradt sajnos, mert időnk végéhez értünk, de majd legközelebb bepótoljuk.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt. Szó sem esett róla, mielőtt indultam akkor tettem le a pultra.
    A régi átlag alatt van két hajszállal.
    TP nincsen még kicsit túl is léptem az időt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magamat Wandával, szerintem ő is velem. Legalábbis én így éreztem. Biztos hogy vissza fogok hozzá térni, főleg hogy a szex most kimaradt.
    Csak pozitívan tudok az egész randirol beszélni.
Happy Massage