• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Szexxmanó!)


    Nagyon örülök neki hogy ismét meg tudtuk egymást ajándékozni buja élményekkel:*

    Én is remekül éreztem Magam ez röpke boldog óra alkalmával.

    Köszönöm,hogy időt tudtál szánni randevúnk megírására.

    Külön köszönet a nasiért,nagyon finom:P

    Végtelen figyelmességed,kedvességed fényében szívesen látlak vendégül újra;)

    Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Telon egyeztettünk még előző nap délután másnap reggelre minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolásról annyit, hogy most sikerült pont a parkoló óra előtt szabadhelyet találni, de ez nem mindig van így. Erre ne alapozzon senki aki autóval megy, hogy egyből talál. GPS is pontosan odanavigál teszteltem már régebben. BKV járnűveivel is negközelíthető a tetthely.
  • Helyszín:

    A lakásról nem irok, mert újat nem tudok mondani az előttem írótól. De annyit azért mondok, hogy minden rendben volt higiéniailag is. Kényelem is adott több lehetőség is van arra, hogy a ruháimat letegyem. Célnak tökéletesen megfelelt. A fürdőben is mint mindig több féle tusfürrdőből lehet válogatni. Szájízzel is el volt látva kicsike műanyag pohárral együtt. Minden rendben volt itt is.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken bár arc nélkül hirdet, de nekem nem jelentett gondot, mivel már ismerjük egymást régóta. Nekem teljesen megfelelt, mindent megkapok mindig nem ér csalódás. Egy törölköző volt csak rajta mikor megérkeztem.
  • Action:

    Mint írtam már a fogadtatás is remek volt. Egy igazi csókkal fogadott. A csókja nagyon finom ritka lány tud így csókolózni mint ő. Igényli és szereti is úgy vettem észre. Egy gyors tusolást követően már az ágy mellett újabb csókolózásba bonyolodtunk egyszer csak azt vettem észre, hogy az ágyon fekszünk én pedig végig csókoltam a testét míg nem elérkeztem a finom puncijához ahol elidőztem egy kicsit hol az ujjaimmal hol pedig nyelvemmel munkálkodtam eredményesen egy pici popót is belevittem egy ujjal óvatosan, hogy ne fájjon neki és ne legyen kellemetlen. Amikor már megizzasztottam mindkét helyet akkor egyszerre ujjaztam mindkettőt. Ott már nem volt probléma benedvesedett rendesen csúsztak is az ujjaim, így nem dörzsöltem és nem volt kellemetlen neki se. Többször is sikerült élveznie. Mondta is hogy nagyon jó a nyelvem. Ezekután átadtam a terepet neki és egy mélytorokkal egybekötött kellemes franciával ajándékozott meg a golyszlikat is bevonva a játékba. Érezhette, hogy nem sok lehet hátra így gumit húzott barátomra és szemből ült bele közben csókoloztunk, nem lehetett kihagyni. Isteni a csókja. Először úgy terveztem, hogy kutyusba fejezzük be, de nem bírtam ki és eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott magában majd óvatosan leszállt a barátomról, majd gondosan megtörölgetett. Mivel második menetet nem éreztem magamban így a maradék időt trécseléssel mulattuk el, mert lehet vele értelmesen is beszélgetni. Felöltöztem és indultam utamra, búcsú csókot kapva. Mint írtam többször is a csókja isteni.
  • Elszámolás:

    Mindent utólag rendeztem, mivel már ismerjük egymást régóta így nem volt gond csak a neki vitt nasit adtam át neki az ő megérdemelt rózsaszálait utólag távozásom előtt tettem a nasi közé téve. A kapott élményekhez képest baráti elszámolás.
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom akik nőként kezelik a lányokat és egy minden téren korrekt lánnyal akarnak eltölteni egy kevés időt. Köszönöm szépen a fogadtatást. Csókok tudod hová? Csókollak.
Happy Massage