• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága Uram! :)


    Köszönöm a kitüntető,személyre szóló figyelmet amivel minden alkalommal kitüntetsz.

    Bár most kissé kaotikus a közlekedés,ez sem szabott gátat kettőnk közé;)
    Minden találkára készülvén,próbálok olyan rucit választani számodra,ami
    szinte előjátékként is megállja a helyét..:P

    Nagyon köszönöm hogy betűrendbe volt alkalmad szedni közös élményünket.:)

    Csók: Valika:*

  • Egyeztetés:

    Ismeretségünk nem új keletű, megkeresésemre könnyen találunk mindkettőnk számára ideális időpontot. Most is így történt, napokkal előtte írtam neki, szokott incselkedő válasza már egy jó kezdés esetében , és már csak várnom kellett a napok múlását...Mivel egyedül rendel, a telefont ő kezeli, bár most nem volt rá szükség.
  • Megközelítés:

    Ideális hely ,Nagyvárad tér szomszédsága,tömegközlekedési csomópont(busz,villamos metró),parkolás fizetős de van árnyék is a szomszédos kis utcákban !
    A pontos cím birtokában nem lehet eltéveszteni,Waze mindig ellavíroz hozzá akár a kertek alján is. A kapucsengő és a kapott útmutató segítségével már irány a jól ismert "kuckó" !
  • Helyszín:

    Új építésű ,remek beosztású,hangulatos ,világos, tágas és csendes.Ami meglepő bár nem láttam légkondit de ebben a szélsőséges kánikulában sem volt meleg benne.
    Nagy franciaágy,friss lepedő,kispárnák , ruhának egy karfás szék,amúgy az amerikai konyha asztalán számos kis finomságok,kérésre hideg víz vagy üdítő a hűtőből.A kézbe kapott friss illatos törölközővel a ritka nagy fürdőszoba számtalan kelléke fogad.Nem sorolom,minden szükséges kellék ott van.Kis flakon férfi dezodor is akár. Az idő múlását két óra is avatott mutatni,az egyik néha elfárad,de a másik lépést tart a valódi idővel...
  • Lány külseje:

    Kicsiny kis formás Hölgy,arányos és meglepően jó genetikájának köszönhetően valódi tini testtel rendelkezik ! Mosolygós,kedves,halk szavú.Mindig másként fogad, készül a randira, ruhatárát is felvonultatva,mindent megtesz hogy már belépésedtől levegyen a lábadról .Nem ecsetelném külön a testét, ha azt állítom hogy csinos ,az a képekből is átjön. Biztos vagyok benne senkit nem ér meglepetés ha "gardrobja " lehull róla....
  • Action:

    Egy hétfői nap fenekestül felforgatta a jól bevált találka formát ! Hatalmas forgalmi csúcsba futottunk bele mindketten. Ő tömegközlekedéssel araszolt,én autóval. Ennek köszönhetően szinte egyszerre késtünk el a közös randinkról :( Menet közben sms-ben tájékoztattuk egymást ki hol jár...Mondanom sem kell nem egy ideális kezdet. Egy közös fürdés lehetőségét is megvillantva ő biztatott a kitartásra. Megérkezvén tényleg majdnem egyszerre mint két jó ismerős ,mindenki tette a dolgát egy üdvözlő puszi után. Ne tessék semmi extrára gondolni,inkább csak a tisztálkodás volt akkor a lényeg,hiszen nem kis késésben voltunk . És ekkor csiribi-csiribá, mintegy varázsszóra egymásnak estünk ! Találkáink egyik legjobbja kerekedett belőle..
    Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának . Mármint a kis öcskös. Rögtön elfelejtettem a világ bajait, Kedvesem ebben a formában ragaszkodott a hangulatom felvidításához ,sikerült is neki ! Olyannyira,hogy egyszer csak eltűnt a kedvenc testrészem.Ettől kezdve pusztán önszorgalomból,vagy a hét első vendégének való kedveskedés gyanánt egy folytonos franciázásban volt részem ! Többnyire mély torkosan,keresvén az ideális pózt ,hogy az a mély torok az is legyen.Szeretem benne ezt a szorgalmat.,valamint azt,hogy mindkettőnknek jól legyen. Az volt,sőt, hogy mentsem a menthetőt,időt kérvén viszonozni szerettem volna a magam módján egy kicsit. Mint kiderült sikeres volt a nekifutásom,erre vérszemet kaptam és 69 -be mentünk át. Ez fenomenális vele ! Nyalakodom , Ő élvezi,de mikor elélvez teli szájjal az maga a szexuális érzés csúcsa.... ,meg-meg rándulásai a már régen nem kicsi öcskösön keresztül mikor elér az ágyékomig,az leírhatatlan ! Néha áttekintvén rá láttam amit éreztem is folyvást ,tolta rá magát a péniszemre,cuppogtatva a golyókat,izgatván a gátat,remek kényeztetésben volt részem.Mikor jeleztem,ezt nem lehet tovább bírni,akkor ajkaival felhelyezte a gumit,és beleült ! Csak úgy. Pillanatokig megpihent,mosolyogva le-lehajolt,csókjai még pluszba izgatták az amúgy is izgatott testemet. És lassan elkezdett körözni. Mélyen ,komótosan, nem akartam hinni szememnek,ennek a kicsi Nőnek a torka elnyelt,most a már a péniszem is eltűnt. Tövig. Mi lesz itt ? Hazajutok -e hiánytalanul ? Látván elkerekedett szemeim,megmozdult lassan és *megdugott* ! Látványa,kéjes mosolya,élvezete mind egy plusz amit csak néztem és én is élveztem.Igen így ,nemes egyszerűséggel megdugott. ! Nem az a lovaglós , le-fel ugrálós, legyünk hamar túl rajta .Már-már végem volt majdnem,ezért kértem egy utolsó lehetőséget és átfordultunk miszibe . Itt is gyönyörködtem abban ahogy ő élvezi a szexet,tapad,húz,szorít,kapaszkodik beléd, megérintve a golyókat is.Sajnos ennek a folytonos élvezkedésemnek eredménye lett az eredménytelenség ! Elfáradtam,de nem jutottam oda ahova Kedvesem többször is...Franciás befejést kértem,ami már csak hab a tortán ,de nélkülözhetetlen "íz" ! Mély torkos elemekkel fűszerezve olyan orbitális élvezetben volt részem,hogy bizony első szavam a víz volt !
    Ahogy kezdődött a randink ,álmomban sem gondoltam volna ilyen felejthetetlen élményre ! Kedves vendéglátóm kitett magáért,profizmusát dicséri esetünk :))
  • Elszámolás:

    Elenyésző.Mármint a kapott élményhez viszonyítva. Nála állandó és kiszámítható úgy a tiszteletdíj mint a kapott kedvesség. Ez utóbbi része a tömény erotika is !
    Megérkezésem első mozdulata,hogy el ne feledkezzem róla, a kis ajándék,ami ott létem alatt végig az asztal dísze marad.
  • Összkép:

    Valéria szereti a szexet. Talán ez is a siker kulcsa.Ezt ott akkor érezhető.Lehet összepasszolunk az ágyban,a csillagjegyekben, talán ilyen egyszerű egy randi sikere ! Ajánlom mindenkinek,hogy eszerint döntsön. Jó ha van egy két biztos pont az ember életében,Valéria az. Sokadik randink mondatja velem ezt....
    Köszönöm az eddigieket, és remélhetőleg lesznek még a mostanihoz hasonlóak !
Happy Massage