• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint legutóbb,ezúttal is személyes üzenetben egyeztettük le a randit.Visszajáró törzsvendége vagyok,a randi reggelén egy megerősítő smst küldtem neki,hívni pedig már csak a kapuból hívtam őt.A belépéshez használt kapukód,emelet,ajtó már fejből megy,neki csak nyitnia kellett a kaput és az ajtót.
  • Megközelítés:

    Mivel nem vagyok budapesti,így a közlekedési eszköz számomra az autó.Pár méterre sikerült ismét leparkolnom a bejárattól,és ebben a nagy hőségben kifogtam egy szabad helyet egy fa árnyékában.
  • Helyszín:

    Legutóbb március közepén jártam nála,aztán közbejött a vírusos mizéria,így kimaradt néhány hónap,de a lakás mit sem változott azóta.Ugyanaz a világos nappali és kellemes atmoszféra fogadott,mint eddig bármely más alkalommal.
    Rami megjegyezte,hogy a fürdőben kissé meleg van,mert közvetlenül az érkezésem előtt tusolt ő is.
    A szobában a tükrös szekrény ajtaja kb.egy harmadnyira volt kinyitva,pont annyira,hogy jól lehessen belőle látni,mi fog történni az ágyon.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé bújva teljesen mezítelen fogadott,mivel éppen akkor végzett a tusolással és mondta,hogy még nem volt ideje felvenni semmit.Hamar le is beszéltem őt róla,hogy ne feszélyezze magát,nekem tökéletes ez a fogadtatás és ekkora hőségben kár lenne túl öltöznie.:)
    Annyiban megegyeztünk az öltözékét illetően,hogy amíg én is letusolok addig felveszi az elengedhetetlen fekete combfixét amit imádok szexi lábain.
  • Action:

    Szombati első vendége voltam,így éppen csak megtörölközve anyaszült meztelen nyitott nekem ajtót.
    Letettem az asztalra egy csomagot amiben egy kis finomságot hoztam neki és azon nyomban szorosan húztam is őt magamhoz,nem bírtam ellenállni a mezítelen valóságnak.Popsiját megmarkolva állva smároltunk hosszú perceken keresztül.Hiába pár hónap kimaradt és már nagyon hiányzott Rami csókja.
    Fülembe súgta,hogy amíg én tusolok bejön a fürdőbe és egy percre sem hagy magamra.Fürdés közben beszélgettünk,ő pedig szájvizezett egyet.Amíg én is ugyanezt tettem,addig keresett egy kellemes mixet a tabletjén és testünkkel szorosan összefonódva a zene ritmusára vonultunk be a szobába.Csípőjét hozzám dörgölve már ebben a helyzetben úgy felizgatott,hogy a szerszámom beton keménységűvé vált.
    Ő az ágyon térdelve én előtte állva csókolóztunk miközben kezébe vette kőkemény szerszámomat és lágyan masszírozta.Hihetetlen jól smárol,nyelveink igen komoly kardozást vívtak egymással.
    Hogy még jobban belemerüljünk az élvezetekbe az ágyra feküdtünk és végigcsókoltam őt tetőtől talpig.
    Megcsodáltam új köldök piercingjét és finoman körbepuszilgattam azt.
    Combfixes lábait szintén végigpuszilgattam,imádtam őket és kértem tőle egy footjobot amit perfektül kivitelezett.Lábcsókokkal jutalmaztam tevékenységét.
    Lábait széttárva kínálta fel punciját kényeztetésre.Ízléses fazonvonalán lefelé siklatva nyelvemet körkörös mozdulatokkal indítottam a franciámat.Eleinte lassan és lágyan érintettem nyelvem hegyével csiklóját,közben fel-fel nézve Ramira,s figyelve reakcióit.Amikor kezeivel kétoldalt megfogta a csípőjét akkor már intenzívebben járattam rajta nyelvemet,s egyik kezemmel megfogtam a mellét és masszírozni kezdtem.Láttam a tekintetén,hogy egyre jobban belemelegszik a játékba és hangot is ad ennek.Medencéjét megemelte,lábaival átkulcsolta a derekamat és kezeivel megfogta a fejemet,mire én beleadtam mindent és szaporán ténykedtem csiklóján.Hangja igencsak felerősödött,hangosan kezdett sóhajtozni,majd hirtelen mindkét kezével amennyire tudott beletúrt rövid hajamba miközben elröpült.:)
    Egy kellemes csók kíséretében mellé feküdtem amíg kifújta egy kicsit magát,de nem kellett neki sok idő és már ő folytatta a franciáját rajtam.
    Úgy helyezkedett,hogy a kissé nyitott tükrös ajtóból jól látató legyen minden.Egy hatalmas smacit adott mielőtt nekilátott a kényeztetésemnek.
    Popójával a tükör felé pucsított és bekebelezte a szerszámom,pontosabban a keblei közé vette és megmasszírozta.
    Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.
    Kellemesen szopogatni kezdett és egyre mélyebben elnyelt,kb.jó feléig bevette.Ezúttal is bókolt nekem,hogy szép méretes szerszámmal büszkélkedhetem.
    Következtek a golyók melyeket gondosan megszopogatott,majd letért a gátamhoz is.Nyelvével pöckölte ami igazán kellemes volt,leápolt mindenütt.
    Mielőtt még gumit húztunk volna rám feküdt és punciját szorosan farkamhoz dörgölve masszírozta azt miközben folyamatosan csókolóztunk.
    Elérkezettnek láttuk az időt a gumihúzáshoz,így kibontott egy óvszert amit szájjal helyezett fel rám.
    Én voltam alul,így lovagló pózzal kezdtünk.Rami hátranyúlt és kezében tartva a farkamat finoman beleült.Pár percig lassan,óvatosan lovagolt,majd ahogy tágult már ütemesebb vágtába fogott.Popsijába markolva gyönyörködtem a látványban a tükörből.Ő is észrevette,hogy nézem magunkat a tükörben,s hogy fokozza a dolgot bekapta egyik ujjamat és szopogatni kezdte.Engem is elkapott a hév és alulról kezdtem őt pumpálni.Egyre nagyobb hangot adtunk szeretkezésünknek és nem fojtottuk magunkba.Még egy ujjamat a szájába adtam amit örömmel fogadott,jó kis galoppot nyomtunk így.
    Váltottunk misszire és az ő javaslatára megfordultunk az ágyon,hogy szemben legyen a tükör.Szélesre tárva combjait visszabújtam puncijába és toltam neki.Ebben a pózban hozzáfértem a lábaihoz és a számba véve imádtam őket.
    Nyakamba véve már tövig benne voltam és fantasztikus látvány volt ahogy a tükörből nézhettem az eseményeket.
    Már igen csak a csúcsközelben jártam,de a kutyust semmiképpen sem szerettem volna kihagyni,így megkértem őt,hogy pucsítson be nekem.
    Belemarkolva popsijába biztatott,hogy adjak neki.Párszor finoman rácsaptam a fenekére és a végére egy csattogós menetben kihajtva magamból az utolsó szuszt is remegve elélveztem.Mondtam neki,hogy mindjárt összerogyok,erre ő az ágy karfájára támaszkodott és súgta nekem,hogy nyugodtan dőljek rá,hiszen nem vagyok sem egy hatalmas,sem egy mackós alkatú ember.Rádőlve,lihegve fújtam ki magam,s jó ideig még benne maradtam amíg visszatért az erőm.Csak akkor bújtam ki belőle,amikor már kezdtem elernyedni.
    Amíg levettem a gumit készített törlőkendőt és miután rendbe szedtem magam kidobta a használt óvszert a kendővel együtt.
    Amíg a fürdőben tusoltam folyamatosan szóval tartott,végig beszélgettünk,majd öltözés után még pár percig folytattuk az eszmecserét a nappaliban is.
    Aztán időmet már picit túl is lépve egy hosszas csókolózással köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Diszkréten egy borítékban az asztalra tettem a randi elején.Én mindig előre szoktam rendezni.
    Legutóbbi,márciusi látogatásomkor vittem valamit aminek nagyon örült és megígértem,hogy legközelebb ismét viszek neki hasonlót.Ezúttal is sikerült számára meglepetést,örömet szereznem.
  • Összkép:

    Örülök,hogy végre feloldották a kijárási korlátozásokat és néhány hónap után újra meglátogathattam Ramónát,ismét a vendége lehettem.Igaz kimaradt pár hónap,de a találkozónkat ez mit sem befolyásolta,mi ott folytattuk ahol abbahagytuk.
    Kedves Rami!Köszönöm a találkozót,a kellemes perceket!Legmélyebb hódolatom,imádatom,rajongásom drága csókkirálynőm!:)
Happy Massage