• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvenceim közt van Nelli hirdetése, ma megláttam, hogy éppen hívható, gondoltam teszek egy próbát. Felvette!!! Ez jó jel, egy órával későbbi időpontot beszéltünk meg, elárulta, hova kell mennem, illetve megkért, ha ott vagyok, csörgessem meg a továbbiakért. Megbeszéltük a virágszálakat illetve rákérdeztem a csókra és a kölcsönösségre is.
  • Megközelítés:

    Régebben munkaügyben sokat jártam a környéken, így tudtam, hogy hogy jutok oda, bizonyosan a GPS is odatalált volna. Leparkoltam egy közeli utcában, hétvége lévén ingyenesen, könnyű volt helyet találni, hétköznap nem biztos, hogy így van. Trolival is oda lehet jutni, ez biztos, mert egy majdnem letarolt, mikor a környékre értem.
  • Helyszín:

    A ház egy régi gangos bérház, de egyértelmű volt az útmutatás a telefonban, könnyen odataláltam a földszint egyik ajtaja elé, bent egy tökéletesen más stílusú luxushatású szalon van. Mondjuk a füstölőből lehetne kevesebb, mert majdnem bekönnyeztem:) Több szoba, gondolom több lány is - illetve ez biztos, mert véletlenül belefutottunk egybe. A szoba klasszikus erotikus masszázsra kihegyezett szoba, tatami, lepedő, tükör megfelelően belőve, kisasztal, ülőalkalmatosság, ventillátor, törölközőtartó. Mind nagyon rendben volt. Fürdő. az egyik legjobb, összehasonlítva más hasonló helyekkel. Óriási kád, jó zuhany (ne nevessetek, ez tök fontos), nem olcsó tusfürdők, dezodorok, szájvíz. A törcsi viszont annyira nem törölt:)
  • Lány külseje:

    A képek miatt választottam, illetve az extrém szépsége miatt. Élőben ebből többet kaptam. a haj most rövidebb, de ilyen szép szemek, szép formák, testékszerek, tetkók, de mindenből nem ízléstelenül sok. Igazán könnyű beleszeretni a külsejébe. Szóval nagyon rendben volt. Itt azt éreztem azért, hogy a személyisége nem annyira jön át, illetve kicsit visszafogottnak éreztem, lehet, nekem szólt, vagy mindig ilyen. De nem ellenszenves, inkább csak kezdeti szenvtelenség volt talán. De a külső maximális pont nálam.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után beinvitált a szobába, elhelyezkedtem, említettem, hogy a nemrég gyógyult lábammal óvatosabban bánjon. Finom meleg olajjal masszírozott, kezdetben a lábakkal...sajnos még utána is...kicsit a lábsimogatás rész elhúzódott. Erősnek nem titulálnám a masszázst és a szakszerűt is alulról közelítette meg, de igazából jól esett. A zene miatt nagyon örültem, nem a szokásos indiai meditatív zene volt, amitől egy átlagember felvágja az ereit, hanem rock volt terítéken. Találtam egy közös pontot vele, amiről pár szóban beszéltünk is. Alig vártam a maszi végét, mert a tükörben láttam őt és én őt akartam, nem a masszázst:)
  • Levezetés:

    Végre, megfordulhattam, itt ismételten rákérdeztem a csókra és a kölcsönösségre, szerintem nem készült rá, illetve azt mondta csókolózni és a kölcsönösséget inkább a másfél órában szereti. De a jelenléte annyira vonzó volt nekem, alig bírtam magammal. Lágyan simogattam, miközben ő erotikusan játszott nekem délen. Az nagyon izgató volt, finoman nyalta, majd bevette, de a kezével is olyan érzeteket keltett, ami ritka. Nagyon jól esett. Közben lekerült a tanga is, ebben persze segítettem, mindene formás, illatos. Itt nem bírtam tovább és úgy éreztem nem viselném el, ha nem ízlelhetném meg. Nem mondott nemet. Hátradőlt és én incselkedve először csak a combjait, majd azok belső felét csókolgattam. Lassan széttárultak. Itt végre megízlelhettem a punciját, ami finom illatos volt, szép formájú, férfivadító. Elkezdtem vele játszani, egyre inkább falni, azt hittem továbbra is szenvtelen lesz, de úgy éreztem itt átadta magát a dolognak, édesen eltakarta alkarjával a szemét, sóhajtozott, lassan, majd gyorsan, csípőjét megemelve. többször úgy éreztem, hogy megremegett, majd megpihent. De őrjítő volt.
    Végül vége lett ennek is. Jó volt. Úgy érzem, hogy többet is meg lehetne ismerni belőle, de szerintem nem mindenkinek hagyja én meg a határeset lehettem.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondta, hogy mennyibe kerül egy óra. Nagyjából máshol is ennyi. Pontosan annyit fizettem, utólag. Sajnos a telefonban félreérthettem a dolgot a csók és a kölcsönösség ügyében, így nem volt tiszta, hogy benne van-e vagy nincs.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzéseim, mert szerelmes tudnék lenni a külsejébe, illetve az a pici, amit magából mutatott az tetszett, biztos, hogy jó humora van, ezt pár jó riposztjából tudom. Illetve amikor véletlenül elkáromkodta magát az is megfogott:) Igazán kedves lány, figyeli mi jó neked, masszázsból még tanulnia kell, de igazából az is kellemes volt. Szerintem én még visszatérő leszek.
Happy Massage