• Zsuzska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal korábban hívtam, első délelőtti próbálkozásaim sikertelenek voltak így VTR-ben írtam rá. Erre gyorsan reagált és a megadott időpontot elfogadta. Mivel hiányzott a cím egyszerűbb volt hívni mobilon és ekkor már fel is vette azt. Mindent megbeszéltünk és másnap a jelzett időpontban mentem. Nem kellett külön megerősítés (gondolom a VTR miatt).
  • Megközelítés:

    Tizenharmadik kerület, Marina parti társasház. Jól ismert bevezető út egyik tömbháza.
    Buszmegálló, metró megálló a közelben 5-6 perc sétára található.
    Parkolás megoldható volt, de azért itt szűk a keresztmetszet ezt nem árt figyelembe venni. Kicsit távolabb inkább lehet szabadhelyet találni. Mivel reggel voltam így találtam majdnem a háznál, de ez most mázli volt. Mivel negyedórával korábban mentem így sétáltam egyet, össze vissza, még egy szabad helyet találtam az egész Marina parton.
  • Helyszín:

    A lakás tipikus a célnak tökéletesen megfelelő. A lakásban egyedül tartózkodott, az égész most olyan érzetet árasztott, mintha egy barátnő lakására ugrottam föl egy röpke együttlétre. A szoba ahol fogadja az embert célra orientáltan berendezet, kulturált és kellemes. A fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt, funkciójának teljesen megfelelő és tiszta, kellemes dizájnú. Minden megtalálható, ami a tisztálkodáshoz szükséges. Találkozó szempontjából indifferens, de egyenlőre (amíg nem építik be az előtte lévő területet) szép kilátás nyílik a lakásból két vízparti épület közötti részen a Népszigetre. Annyiban érdekes, hogy az összbenyomást tekintve még ez az apró részlet is segíti a barátnős érzetet, nagyon nem olyan mint hasonló bérbevett lakásoknál ahol bár kvázi hasonló minden, de mégis érzi az ember, hogy szolgáltató lakásba jött.
  • Lány külseje:

    Zsuzska külsejét a képek jól vissza adják. Meglepetés nem érheti az embert, mert arccal hirdet, pontosabban mégis. Na, nem a kinézetét illetően, mert tényleg egy szép kiváló formákkal megáldott szép nő. A mellek ugyan meg lettek támogatva plasztikázás által, de minden eredeti és formás Zsuzskán.
    Ami a tényleges meglepetés a kora és mire a randi végére jut az ember addigra megtud (gondolom vendég szimpátiájától függő) néhány olyan dolgot is Zsuzskáról aminek tükrében az amúgy is perfekt kinézet még magasabb értéket kezd képviselni.
    Nem kiadva az információkat, de ugye már az adat lapján is szerepel, hogy a negyvenes éveiben járó hölgyről beszélünk és ha csak ezt az egy dolgot venném figyelembe kinézeténél már akkor is leesne az állam, hogy ennyire klasszul néz ki és rengeteg évet letagadhatna korából. De megismerve egyéb ismérveket is róla csak azt tudom mondani, hogy egy olyan rejtett genetikai képesség birtokában van amiért más nők igencsak szép summát áldoznának. Egy szó mint száz korosztálya egyik legszebb legfiatalosabb nője.
  • Action:

    Lakásba érkezéskor kedvesen fogadott és közvetlenül, annyira, hogy annak ellenére, hogy először voltam nála úgy indítottuk a beszélgetést, mintha sokadik találkozónk lett volna. Szobába érve vízzel kínált. Megbeszéltük, hogy egy kicsit még Zsuzska is keresi ennél a lakásnál a „bejárati ajtót” mert nemrég költözött ide. Miközben beszélgettünk szépen elhelyeztem a virágcsokromat, na, nem vázába, hanem egy bútordarabra speciális díszként. Nekivetkőztem, mert ugye egy ilyen szép nő mellett az embernek melege lesz és elvonultam az ide utazásom „porától” megszabadulni a fürdőbe.
    Visszaérkezésemkor még váltottunk néhány szót, miközben Zsuzska elrendezett mindent, hogy együttlétünk alatt semmilyen technikai eszköz ne zavarja meg a meghitt pillanatokat és kellemes zenét varázsolt a szobába. Míg az előkészületek zajlottak ő is megszabadult a felesleges ruha darabjaitól. Megbeszéltük, hogy hozzá fél órára nem igazán szoktak menni és én is figyelmetlen voltam a vtr –nél így a fél óra ne is fél óra legyen, hanem kerek egy. Mázlim volt mert nem volt közvetlenül utánam vendég. Mikor végeztünk az előkészületekkel még így egymás mellé érve megsimogattam a vállát, a karját és a hátát majd egy lágy csókot leheltem ajkaira, miközben gyengéden átöleltem. Éreztem, hogy szájra puszim alatt ajkai nyilak így a puszilkodásból rögtön az elején átváltottunk igazi erotikus nyelves csókba. Majd újra meg újra csók következet, de már mindkettőnk keze elkezdte a másik testét felfedezni. Még így állva elkezdtem mellbimbóját nyelvemmel kényeztetni és kezemmel simogattam, enyhén markolásztam „ikreit”.
    Az egész indítás kvázi olyan volt, mint amikor két titkos szerető találkozik, és alig várja, hogy egymás karjaiban legyen. Valahogy az ágyra keveredtünk és folytattuk egymás kényeztetését, pontosabban itt már Zsuzska volt az aktívabb és, hogy hogyan jutott el szájjal a velem egykorúhoz azt igazából már nem is tudom, de eljutott és nem kellett sok, hogy férfiasságomat a szájában érezzem. Szépen szájjal és kézzel kényeztetett, aminek meg is lett az eredménye, gumírozható állapotba kerültem.
    Alapvetően nekem, hogy kétszer tudjak minőségileg is elmenni több idő kell mint egy óra. Most annyira gyorsan kerültem harckész állapotban, hogy átfutott agyamon, hogy egy gyors kielégülés után még mindig ott lesz az időnk fele, de azért ez így részemről inkább csak két „ürítésről” fog szólni és nagyon korlátossá válik az én kedvenc játékom a kölcsönös francia. Ez utóbbi mellett döntöttem.
    Elhelyezkedtünk egy kényelmesebb módba az ágyon és én kezdtem kényeztetni Zsuzskát. Csókolóztunk újra és utána testét csókoltam végig, mígnem eljutottam szép igazi „asszonyos” kelyhéhez. Körbecsókoltam nagyajkait kisajkait amiket már nyelvem is feltérképeztem. Mikor már élvezetek kertjének „megismerésével” végeztem kissé célra orientáltabban fókuszáltam Zsuzska kényeztetésére. Először csak nyelvvel, majd kézzel is. Mindenhogy csináltam lassan gyorsan, közepesen, mind sebességben, mind erősségben, hol a csiklóra koncentráltan, hol a hüvelybemenetre, hol a g pontra. Zsuzska nagyon aktívan mozgott és arcának vonásaiból lehetett érezni, hogy nem meg játssza magát hanem valóban kellemes neki. Végül kezdtem érezni, hogy melyik két variáció sor az ami leginkább aktivizálta önkéntes mozgását és hang kibocsájtását. Mivel érezhető volt, hogy nem megjátszásról van szó így türelmes volt és nagyon hosszan kényeztettem. Már majdnem feladtam amikor még utolsó rohamként egy nyelv ujjak együttes kényeztetésének még intenzívebb módozatára kapcsoltam aminek hatására már egészen önkéntelenül és egyre intenzívebben mozgott Zsuzska így megéreztem, hogy most már nem szabad abba hagyni, mert el fog tudni élvezni. A legnagyobb örömömre Zsuzska felért a csúcsra.
    Hagytam lenyugodni, majd mielőtt az én elröpítésemre került volna a sor átvezetésként megbeszéltük, hogy bizony Zsuzska azért alapjaiban meglehetősen ritkán jut fel a csúcsra vendégek által.
    Átmentem lustába, már csak azért is mert nagyon kevés időnk maradt. Hanyatt feküdtem és hagytam, hogy most már direktbe csak a legérzékenyebb erogén zónámra koncentráljon Zsuzska. Finoman lágyan a golyókat majd a vesszőt simogatta és csak ezek után vette szájába. Élveztem franciájának minden másodpercét, mert nem csak a klasszikus mozgássort kaptam meg, hanem nyelvének játékát is. Most azért egy kicsit többet kellett „dolgoznia” mint a kezdeti lépésekkor, hogy gumizható állapotba kerüljek, de Zsuzska rutinosan oldotta meg ezt a kérdést is. Gumi fel én meg be. Nem vittem túlzásba a pozíciókat. A misszionárius póz alapvetően két alternatívájaként voltunk együtt. Először térdelve, mert így láthattam, ahogy ki be járok szép gyönyör kertjében, de számomra a legkényelmesebb és legélvezetesebb a klasszikus módozat így arra váltottam. Végig így maradtunk egészen az én kéjemnek bekövetkeztéig.

    Letisztogatott és egymáshoz szorosan fekve még beszélgettünk. Komolyabb témákat is érintve, hiszen élet tapasztaltak vagyunk már mind a ketten. Megtaláltunk néhány közös metszéspontot annak ellenére, hogy nagyon más utat jártunk be. Jó volt a nyíltsága mert nagyon barátnőssé tette a hangulatot.
    Mint minden ilyen eseménynél az idő lejárt, én még el fürödni , egy kis levezető beszélgetés, de siettem, mert láttam, hogy a telefon nagyon aktívvá vált ( nem csörgött mert le volt halkítva) és nem akartam makktársaimat feltartóztatni abban, hogy hasonló nagyon kellemes élményben részesüljenek Zsuzska által.
  • Elszámolás:

    Telefonon szóban mindenről tájékoztatott Zsuzska. Korrekt átlagos a rózsacsokor mértéke. Előre adtam érkezésem után, mint mindig. Többet nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Zsuzska egy nagyszerű szolgáltató. Remek külső megjelenéssel és abszolút közvetlen stílussal megáldott hölgy. Teljesen barátnős érzést nyújt, így az elejétől a végéig maximálisan barátnős érzést kaptam. Nem tudom, hogy masszázs időszakában milyen volt, de a kategória váltás szerintem az ő esetében nagyszerű lépés volt elsődlegesen mi vendégek szerencséjére. Régóta az a véleményem, hogy az ilyen típusú szolgáltatásra is születni kell mint minden más tevékenységre, szerintem Zsuzska esetében is ez áll fenn. Ő született szolgáltató és ezért olyan hiteles a barátnő feeling nála.
Happy Massage