• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ritkán jutok el hozzá, mert az elérhetősége számomra problémát jelent. Hétköznap korán bezáródik a mókaház ajtaja, én pedig hoppon maradva várom a kínálkozó lehetőséget és alkalmat. Végül úgy tudtam intézni a dolgaimat, hogy pár nap múlva felé tudjak gurulni a reggeli órákban. Szerencsére neki is megfelelt az általam javasolt időpont. Egy tucat levélváltás alatt megbeszéltünk mindent, majd vtr-en megerősítettem érkezési szándékomat.
  • Megközelítés:

    Mint mindig most is autóval érkeztem hozzá vendégségbe, és jó szokásomhoz hűen a szomszédos parkolóban támasztottam le a térfigyelő kamera látószögében. Onnan már csak pár perces sétára van a kis birodalma. A parkolás még mindig ingyenes és tömegközlekedéssel is megközelíthető az ingatlan.
  • Helyszín:

    Panelház nem túl magas szintjén található a bujaság ajtaja. A lakás nagyon szépen és igényesen felújítva. Az ilyen típusú ingatlanokért nem vagyok oda, de Tia kéjkuckója nagyon tetszik. A romantika szobájában szép nagy franciaágy, ami minden vágynak teret ad.
  • Lány külseje:

    Egy kis nyári ruhában várt rám az ajtó mögött, de az sem melegítette sokáig a testét. Igaz azt reméltem, hogy fekete koktélruhában láthatom majd ismét, de így sem ért csalódás, a mosolya kárpótolt mindenért. A képek magukért beszélnek, tükrözik a valóságot. Az arcáról csak azért nem írok egy mondatot sem, mert nemrégiben egy vendéglátó hölgy azzal traktált, hogy az bizony már diszkréciót sért. Nekem tetszik és ez a lényeg!
  • Action:

    Nagyon éheztem már a közelségére, majd amikor megpillantottam az ajtóban csak azon járt a buksim, hogy ott helyben megszeretgetem. Szerencséjére féken tudtam tartani vad ösztöneimet, így be kellett érnie egy szenvedélyes csókkal. A cipőm lekerülése után a szobájába kísért, ahol minden felesleges textiltől megszabadultam, majd irányt vettem a fürdő felé. Tusolás után visszatértem, majd becsukódott mögöttem a kéj birodalmának ajtaja. Éreztem és tudtam jól, hogy végre a vágyaink elszabadulhatnak.

    Tia időközben megszabadult a ruhájától, ezért a vetkőztetésére nem kellett időt és energiát pazarolnunk. Az ágy mellett álltunk, majd közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé. A nedves textiltől megszabadított, majd finoman játszani kezdett a hímvesszőmmel. Pár perc múlva a fülébe súgtam egy kérdést, ami a francia nyelvre utalt. Határozott és pozitív válasza után az ágyra ült és ajkai ölelésébe vette péniszemet.

    Finoman nyalogatta a makkom, miközben ajkaival körülölelte hímvesszőmet. A kezét csak arra használta, hogy a tövénél megmarkolja, de attól nem kellett tartania, hogy megfutamodik a játszótársa. Pár perc után az ágyra feküdtem, majd Tia a lábaim közé került és úgy folytatta tovább a kényeztetésem. Jó volt nézni és érezni, ahogy ki-be jár a szájában a rudazat, közben a nyelvével simogatja kéjrudam.

    Báli ruháért nyúltam, aminek a felkerülésében segítettem, mert attól tartott kedves vendéglátóm, hogy a körmeivel sérülést okoz majd nekem. A felöltöztetésem után helyet foglalt rajtam, utána lovagolni kezdett. Az első percekben csak sétalovaglás volt, bemelegítettünk a vágtához, majd egy szenvedélyes csók elcsattanása után a derekánál megragadtam, és vadabb iramot diktáltunk. Ajkaink összeforrtak, de néha elkalandoztam a melleihez és élvezettel csókolgattam a szépségeket.

    Gyönyörködtem a látványban ahogy lovagol rajtam és ki-be jár benne a hancúrlécem. Éreztem, hogy közel a végállomás, nemsokára elélvezem. A fülébe súgtam a kérdést, hogy hol szeretné érezni az ejakulációmat, mert csak pillanatok választanak el tőle.

    Érezni akarta az ízét, na és persze én is a szájában szerettem volna lenyugodni, ezért lepattant rólam, majd mellém térdelt. Lehúzta rólam a gumit és a következő pillanatban a szájában láttam a hímtagomat. Élvezettel falta ágaskodó péniszem és olyan finoman pörgette a nyelvét rajta, hogy nem bírtam ellenállni az élvezeteknek és a szájába élveztem.

    Tisztálkodás után arra kértem, hogy dobja magát gerincre, mert a számat szeretném használni, de azt sem beszédre. Miután kényelembe helyezte magát az ágyon, érzéki csókokat lehelve a testére haladtam lefelé, hogy megízleljem végre. Finoman nyaltam a csiklót, s közben kezeim sem tétlenkedtek. Simogattam ahol értem és miközben a nyelvemmel kényeztettem, folyamatosan a reakcióit figyeltem. Kitartó nyelvjátékommal végül sikerült eredményt produkálnom, így az élvezetek terén kiegyenlített lett az állás.

    Orgazmusa után nem sokat pihentünk. Pár szenvedélyes csók után feltérdeltem az ágyon és vártam, hogy ismét ajkai ölelésébe kerüljek. Tia az oldalára fordult és ismét a szájába vette péniszem. Finoman játszott vele, s miután újra aktívnak éreztem magam, felhúztam a báli ruhámat.

    Szemből támadtam és a bejutás sem okozott különösebb problémát. Alkalmi vendéglátóm lábaival a győzelem jelét formálta és így adta tudtomra, hogy kerüljek beljebb a vágyai kapuján. Behatolásom után vadul szeretkeztünk. A lábait felhúztam, hogy minél mélyebb benyomásokkal adjam a tudtára, hogy nagyon tetszik a móka. Élvezettel udvaroltam és bírtam volna még szuflával, de az ágy feletti órára pillantva észre kellett vennem, hogy a játékunknak az idő lassan véget vet.

    A fülébe súgtam, hogy a francia nyelvet nagyon kedvelem, beszéljen hozzám egy kicsit, és akkor biztos meglepem valamivel... Miután kényelembe helyeztem magam az ágyon, a gumit eltávolította és mellém helyezkedve a szájában találtam magam. Arra kértem, hogy lassan csinálja és a keze se tétlenkedjen. Finom játékával nagyon ráérzett, hogy mire van szükségem, így a meglepetésem sem várhatott már sokáig. Ajkai ölelésében, simogató nyelvjátéka közben a szájába élveztem. Az ejakulációm után finoman szopta tovább és addig kényeztetett, amíg a virágom hervadni nem kezdett.

    Gyors törölgetés után elmentem zuhanyozni, majd öltözködés közben beszélgettünk. Időm leteltével elköszöntünk egymástól egy finom csókkal, utána elindultam gályázni.
  • Elszámolás:

    Vannak akik a Tia vázájában hagyott virágcsokrot az új fővárosi átlagnak hívják, én viszont a városi átlag felett mondanám. A szobában található szekrényre raktam az egyéb ajándékommal együtt.
  • Összkép:

    Tia karjaiba ritkán jutok el, pedig nagyon kedvelem a társaságát. Az utóbbi időben csak a reggeli órákban sikerült, ahogy a mostani találkozásunk is, viszont nagyon jó vele kezdeni a napot. Ismét jót szeretkeztünk egy korai órán, majd feltöltődve távoztam tőle.
Happy Massage