• Zsuzska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Akkor elkezdeném mesémet. Bár, lehet, nem mese. Így meghagytam az esélyt arra, hogy mindenki eldöntse, mese, vagy sem. Az ismerkedésünk Zsuzskával mondhatni hónapokra nyúlik vissza. Ez mind beszélgetés és levelek formájában kezdődött. Elismerem, nem vagyok egy egyszerű eset, de ha valamit megigérek a randival kapcsolatban, akkor az úgy van. Persze hajtott a vágy, hogy megismerjem végtelenül kedves személyiségét. De, nehezen tudtam megoldani kora esti szabadidőmet, legfőképp hétköznap. Így egy hírtelen ötlettől vezérelve küldtem egy vtr-t, amit elfogadott a drága. Tudtam, hogy vissza kell jönnöm Budapestre az előző nap, így a kedd 18 órát javasoltam.
  • Megközelítés:

    Láss csodát, BKV-val érkeztem. Mégpedig pontosan metroval, ami után egy pár perc egészségügyi séta és már a kapuban is voltam. Szerintem rém egyszerű. Marina-part egyik utcája, azon belül egy társasháza, és láss csodát, egyik bejárata.
  • Helyszín:

    A lakás nem hagy semmi kívánalmat maga után. Tiszta szép fürdő, amiben sorakoznak a kozmetikumok, egy, hangsúlyozom egy pohár az öblítéshez!! Ez számomra fontos, hogy ne tizesével sokasodjanak. Az illúzió romboló. A törülköző nekem nagyon bejött, mert miután megtörülköztem nem voltam vizes. Hihetetlen. A baszoba nem volt, viszont volt egy háló nagy franciaággyal a közepén, a falon tükör és a sarokban egy szobainas található.
  • Lány külseje:

    Zsuzska egy nagyon jó NŐ! És ezt tetézi még az a mérhetetlen kedvesség, ami árad belőle. A képeinek nem hogy megfelel, még túl is szárnyalja. Engem a mosolya, a kisugárzása annyira megfogott, hogy fogalmam sincs mi volt rajta, amiben ajtót nyitott nekem. De a szemei elvarázsoltak, az biztos. És a már említett mosoly.
  • Action:

    Előre meg kell említenem, hogy rám egyáltalán nem jellemzően, feszült idegállapotban érkeztem meg. Ami aznap összeesküdhetett ellenem, az minden rosszul sült el. De, beléptem a lakásba, és megnyugodtam. Neki köszönhetően. A szokásos személyes bemutatkozásomat két puszival fogadta, elhelyeztem amit ilyenkor illik, majd egy kis ajándék átadása után a szobába mentünk, ahol beszélgetni kezdtünk. Majd közben levettem rongyaimat, elhelyeztem a szobainasra, és irány a fürdő. A fürdőből visszatérve már meztelenül várt rám a kedvesem, így mondhatni hamar egymásba gabalyodtunk. Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját / most a rózsa nem volt ott/ majd szép lassan az ágyra feküdtünk. Csókjával nehezen teltem be, de ettől függetlenül érezni akartam a számmal minden testrészét. A mellei pikánsak voltak nekem akkor és ott, majd megtapasztaltam, hogy a pocija környékén csiklandós, így haladtam finom combjai majd kelyhe irányába. Puncija isteni ízvilággal szolgált, ez volt a desszert számomra. Ekkor már csípője is mozogni kezdett, egy pár sóhaj elhagyta ajkait is. Zsuzska időnként lenyúlt a puncijához kezecskéjével, ami kifejezetten izgató volt számomra. Habzsoltam kelyhét, ami egyre forróbb és egyre nedvesebb lett. Itt szeretnék őszinte lenni, fogalmam sincs, hogy jó volt neki vagy sem, mármint felért-e a csúcsra vagy sem, pedig a magam módján megpróbáltam mindent elkövetni. Majd mellé bújtam, és átöleltem. Ekkor gondolt egyet, majd Ő kezdte el testemen fenomenális nyelvjátékát. Nagyon jó érzésekkel halmozott el, majd szájával a péniszemhez ért és elkezdte ördöngős játékát. Figyeltem és szemmel is élveztem minden pillanatot. Azt kell írjam. nagyon jó volt. A kényeztetéséből egyetlen milliméter sem maradt ki nemesebbik szervemen. Egy mondhatni gyors gumihúzás után belém ült végtelenül kecsesen. Ezek után így ebben a poziturában szeretkeztünk egy ideig, miközben kezeimmel simogattam hol popsiját, hol melleit. Majd két kézzel megfogtam fenekét, és csak húztam magamra. A lovastúra után átfordultunk misszionárius pózba, majd így hatoltam egyre mélyebben kelyhe mélységeibe. Lábait a vállamra vettem, és így folytattuk egymás kényeztetését. Néha lehajoltam csókot lopni, majd újra és újra. Ekkor már nagyon fel voltam ajzva, de szerettem volna még hátulról is megcsodálni testét, így mögé térdeltem majd így hatoltam egyre mélyebben ekkor már tűzforró puncijába. És megérkeztek a fülemnek is kedves hangok, Zsuzska ajkai közül. Hol oldara fordulva a tükörből néztem amint átadja magát nekem, hol csak egyszerűen a szép hátát néztem, miközben egyre gyorsabban húztam popsiját magamra. A hangok a látvány és a péniszem egyre gyorsabb mozgása elsegített ekkor a csodák mezejére. Kedves, azt kell írjam, ritka nagyot élveztem. Köszönöm Neked ezt a kellemes együttlétet. Egy kicsit még beszélgettünk, majd sajnos időm vége felé közeledett így vissza kellett térnem a való világba.
  • Elszámolás:

    Szóra sem érdemes. Az a kedvesség és jókedv, amit Zsuzskától kaptam, az viszont igen. Én nagyon jól éreztem magam a társaságában. Teljesen felszabadultam. Az, hogy Zsuzska is így vélekedik-e, mármint a társaságomról, ezt csak Ő tudja. Én csak hálával tartozom.
  • Összkép:

    Az érzéseim a következők. Zsuzska egy angyali teremtés, aki mindent elkövetett, hogy jól érezzem magam. Szeretkezhettem vele egy nagyon jót és ez számomra akkor nagy pluszt adott. Eljövetelem után valahogy megoldódott minden aznapi problémám. Lehet, ebben is részt vállalt valahol? Személyiségéből még ez is kitelik. Szerintem. Az élmény pedig segített abban, hogy legelső beszámoló írásom a megfelelő helyre kerüljön. Leghátra.
Happy Massage