• Szofi

  • Beküldte:
  • Szofi reagálása

    Kedves Nagytudású!
    Sajnálom, hogy ennyire zavaró volt számodra a cigi , alkalmanként szoktam dohányozni csak, erre a továbbiakban oda fogok figyelni. Az elmúlt hónapokban fogytam két kilót, talán azért lehetett az a meglátásod a melleimmel kapcsolatban amit írtál, de szerintem pontosan ugyanúgy néznek ki mint a fotókon, amiken kizárólag a tetoválásaim vannak leretusálva. Nem igazán értem ezt a beszámolódat, hisz nem az elsö alkalommal voltál nálam. Elöször úgy gondolom, minden rendben lehetett ( bár arról nem írtál íly lelkesen) ha visszajöttél. Szerintem a keserü szájízt neked az elszámolás okozta, bár én úgy gondolom korrekt voltam. A telefonban azt mondtad,hogy egy órát szeretnél velem tölteni, ezért a rózsák számát ez alapján határoztam meg, hisz nem kellett volna elmenned, ha te nem döntöttél volna mégis úgy, de ez nem az én hibám volt.
    Azért köszönöm hogy idöt szántál a beszámoló megírására! Sok sikert a további keresgetéshez!
    Puszi
    Szofi

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk aznap egyből felvette és meg is beszéltük egy órával későbbre a találkozót
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem 5 percre voltam tőle . Gps pontosan oda visz. Érkezéskor emelet ajtó megadás után könnyen meglett az ajtó is. Villamos jár a ház előtt .
  • Helyszín:

    A lakás nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel tiszta,rendezett,a törölköző kicsi de nedvszívó,tusfürdő 4 vagy 5 féle
  • Lány külseje:

    Melltartóban fogadott és egy bugyiban. Az arca kedves aranyos. Magasságra is az esetem szóval első pillantásra nagyon kellemes.
  • Action:

    Megérkezésem után az ajtó mögül előbújós jelenet nagyon kellemes volt . Helyes pofi csilingelő hang kellemes stílus. Mikor a folyosón közelítettem az ablakból integetett mivel dohányzott éppen. Szóvál beszélgettünk miközben ledobtam a ruháimat aztán irány a fürdő. Mikor visszaértem nem volt még a szobában de szólt hogy azonnal jön . Gondoltam elmegy fogatmosni meg öblíteni egyet szájvízzel. Nem ment. Gondoltam hátha megoldotta a csapnál a konyhában. Nem oldotta meg. Sajnos ahogy elkezdődött dolog vagyis csókokkal ,azonnal kiderült számomra hogy ez itt nem lesz a legjobb csókcsata. Aztán áttértünk a rfanciára amit viszont nagyon jól csinált,ugyan mélytorok egyáltalán nem volt de azért így is kellemes élmény. Aztán lekerültek a ruhadarabok ahol is egy kicsit meglepett a szilikon cicik állapota . Megmondom őszintén hogy eddig csak feszes szilikon cicikkel találkoztam de itt sajnos nem ilyeneket találtam . Végül gumit kértem és azt hogy üljön rám szemből íg is lett vége. Nem szerettem volna tovább maradni ezért zuhanyoztam és elindultam.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát nemmis tudom hogy van e . A telefonban megbeszéltek szerint rendeztük a dolgot. Egy órát beszéltünk meg kaputól kapuig 30 perc volt de egy óràt kért . Nem problémáztam .
  • Összkép:

    Sajnos időről időre bele futok ilyen helyzetekbe . Még két öra múlva is olyan íze volt a számnak mintha elszívtam volna egy doboz cigit. Tudom hogy ki van írva hogy dohányzik . Nem szokott zavarni mert szokták tudni kezelni. Most itt nem sikerült . Nem leszek visszajáró vendég nála.
Happy Massage