• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramónával telefonon keresztül értekeztünk.
    Könnyen elérhető, borzalmasan rugalmas. A telefonban mindenre kiterjedő, alapos felvilágosítást kaptam, semmilyen kérdésem nem maradt. Előre leegyeztettünk egy franciás programot.
  • Megközelítés:

    XIII. Kerület a helyszín annak minden előnyével, hátrányával.
    Meg sem mertem volna álmodni de éppen a bejárati ajtóval szemben találtam magamnak egy szabad parkolót, este 8 lévén Gratis parkolással.
  • Helyszín:

    A rendelő helyszinéül egy nagypolgári lakás szolgál, mindennel felszerelt amit a szolgáltatás megkíván. A fürdő nem mai gyerek, de maradéktalanul ellátja a feladatát. Tusfürdő választék széles, a törölköző nagy és száraz.
    Baszobában kanapéra raktam a motyóim, ami egy jól megvilágított, méretes franciaággyal szemben áll. Az ágy mellett az éjjeli szekrényekre minden szükséges kiegészítő kéz közelben előkészítve, valamint egy masszázs ágy vár még esetleges szolgálattételre. Kellemes hangerejű, tetszés szerinti zene kíséri végig az együttlétet.
  • Lány külseje:

    Ramóna külseje mindenben pontosan megegyezik a képeken látottakkal. Az arcáról a képei alapján és a teljes profilja átböngészése után egészen megegyező elképzelésem volt. Élőben enyhe pozitív csalódás volt Ramónával találkozni. Az első 2 perc után már a személyiségével, hozzáállásával alaposan turbózza fölfelé az összképet.
  • Action:

    Érkezés után, sőt már a liftben neki áll Ramóna az embernek Incselkedik, "rosszalkodik" elég nyíltan elé állít annak ami rád vár, el ejt egy két megjegyzést ami sejteti, hogy az előzőleg olvasottak és a legjobb reményeidtől is jobb élmény vár rád. Nem szégyenlős egy kicsit sem.
    Szépen elkalauzol a fürdőbe, majd amíg ott végzel, mindent értelemszerűen előkészít neked.
    Fürdőből kilépve, mindenféle átmenet nélkül a legnagyobb természetességgel kerülsz az ágyba majd Ramóna karmai és ajkai közé, mintha mindennap ezt gyakorolnátok. Nulla feszélyezettség, teljes figyelmed Neki és az általa okozott gyönyörökre szegezheted.
    Hihetetlen természetességgel kezd az embernek és már bőven sóhajtozol miközben tisztázzátok mit és hogyan szeretsz-kivánsz, amelyeket Ramóna maradéktalanul meg is valósít. Némelyeket olyan szinten mutat be, amiről fogalmad sem volt, hogy ezt ennyire jól is lehet csinálni, pedig már egy páran gyakorolták rajtad.
    Ha leírnám,hogy mit és hogyan tett velem Ramóna akkor csak egy ferde képet kapnál arról milyen is ő valójában, és hogy én mit kaptam tőle, ezért azt ajánlom, hogy képzeld el alapfelállásnak az egyik legfinomabb franciát amit valaha kaptál. Majd képzeld hozzá, hogy bármilyen egyéb igényed van, bármit is egy icipicit máshogy kivánsz: erősebben/gyorsabban/lágyabban/lassabban vagy nyálasabban, kézzel vagy anélkül azt Ramóna mind pontosan úgy hajtja majd végre neked.
    Teljes és minden igényt maximálisan kielégítö szolgáltató.
    Egyetlen dologban maradt hiányérzetem sajnos, ez pedig a mélytorok volt, minden előző beszámolója ellenére. Már a fürcsi után megjegyezte, hogy itt aztán "fuldokolhat" majd, későbbiekben pedig a próbálkozásai során jelezte is, "igen, és ott a Kopp"! Tényleg nem volt sok hátra, egy-két ujjnyi "kintlévőségem" azonban maradt.
    Mindezek ellenére egy oltári jó szopást kaptam, és itt gyakorlatilag minden pozitív jelzőt felsorolhatnék amivel valaha ember egy szopást csak jellemzett.
    Fenomenális élmény volt, agyzsibbasztó élvezéssel természetesen csak is a szájába.
  • Elszámolás:

    Akció és zuhany után rendeztük, gyakorlatilag a szájával bármit művelsz, extra nincs, bőven Pesti átlag alatt.
  • Összkép:

    Ramóna vér profi szolgáltató és még jobb szerető. Tényleg érted van és ezt a létező összes módon meg is tapasztalhatod.
    Remek élménnyel lettem gazdagabb! Köszönöm neked Ramóna, remélem visz még feléd az utam.
Happy Massage