• Angelina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy szombati nap reggel 9kor kerestem, kiírta, hogy 9től hívható, és 11től nyitott a találkozókra. 9:00kor hívom, fel is vette pár csörgés után, majd elég érzéki hangon megbeszéltünk mindent amit kell, 12-re tudtam menni, sajnos most csak egy fél órára. Rugalmas volt az időpontot illetően, korábban is tudott volna fogadni, de nekem a 12 volt csak jó.
  • Megközelítés:

    Belváros, annak is egy hangulatos kis utcája. Kocsival elég nehézkes az odajutás, én egy kb 5 perc sétára lévő mélygarázst találtam, bár utólag láttam, hogy az utcában, sőt a ház előtt is lett volna szabad parkoló, ugye jelenleg még ingyenesen. De hát mit lehet tenni, nem ezen múlt :) illetve egy későbbi időpontban, főleg hétköznap szerintem nem lehet sok szabad hely az utcában. Tömegközlekedéssel is kb 5 perc séta lenne a helyszín.
  • Helyszín:

    A bejutás tényleg nagyon diszkrét, utcai ajtón be, majd rögtön ott is van a lakás, nem kell a gangon jönni menni sokak szeme láttára. Lakás kicsit labirintusos, utána jöttem rá, hogy igazából körbejárható, nagy belmagasságú lakás. Fel van újítva, konyha, szobák, fürdő is, tetszetős környezet. Fürdő tiszta, van minden ami az ilyen alkalmakhoz kellhet. Szobában elég nagy ágy, kanapé, nagy tükör, szóval adott minden, hogy az ember sokmindent kipróbáljon.
  • Lány külseje:

    Mivel arcos képpel hirdet, így nagy meglepetés nem érhet senkit. Vékony, de nagyon formás csaj, nagy cicikkel, kerek popsival, vékony derék, szélesebb csípő, nekem nagyon bejött. Mindenhol arányos. Fehér színű felsőben és tangában fogadott.
  • Action:

    Megérkezéskor már az ajtóban rámtámadt, idézőjelben persze, egyből olyan nyelves csókot kaptam, hogy hirtelen azt sem tudtam hány óra van. Már ott izgatott, popsiját tolta rám, alig tudtam levenni a cipőmet :)
    Majd bevezet a szobába, ahol már nagy igyekezetemben indulnék fürdeni, de nem hagyja, ismét vad csókok, fenekét markolom közben, ő megérinti a már duzzadó farkamat a nadrágon át, hát komolyan nehéz volt fókuszálni az aktuális célomra, ami ugye minél előbb eljutni a fürdőbe :) de aztán sikerült kiszabadulnom, gyorsan ledobtam pár ruhát és kaptam egy törülközőt, irány a fürdő... Ott is incselkedik, kérdezte maradhat-e, nézhet-e... Gyors fürdés volt mit ne mondja, persze alapos is :)

    A szobába beérve folytattuk a vad csókolózást, majd térdre ereszkedik, és hátratett kézzel szopni kezd. Nyalja a rudat, beveszi, bólogat, kéz nélkül mindezt... Hát elég pornós volt, és még hol volt a vége... Rábukik a szerszámra, nem vagyok nagy, de simán eltüntetett, ott tartja a saját fejét, egészen addig míg kicsit öklendezni nem kezd... Utána engedi, hogy én nyomjam a fejét a szerszámra, persze nem voltam durva, de nagyon komoly élmény volt...

    Ágyra parancsolom, ott még folytatom a szopatást, majd megkérem hogy pucsítson, előtte gumi szájjal felrakja, majd betolom a szűk punciba... Közben a fejét teljesen leteszi az ágyra, popsi a magasban, kezei még mindig hátrakulcsolva, megragadom őket, és úgy tolom... Elfordítja a fejét és ebben a pózban néz rám, látni akarja mennyire élvezem... Tudja mi kell a férfinek, na...

    Majd pózváltás, hátára fektetem, lábait felhúzom, szemből behatolok, így tolom egy ideig, közben nyög, csukott szemmel... Vadító.. Utána fordulás, lovagló de fordított, tehát a hátát és fenekét látom, mozog rajtam, közben látom a csodaszép popsit, plusz ugye a farkamat ahogy eltűnik benne... Jó kis póz volt az is. Aztán felállok, ismét pucsításra utasítom, de ekkor elhív a kanapéhoz és ott pucsít... Nagyon küldöm neki, hangosan nyög, én pedig hirtelen azt sem tudom, hogyan menjek el, erre a gyönyörű testre, vagy gumiba, áh mindegy, annyira jó érzés volt benne lenni, hogy ebben a pózban hatalmasat élveztem a gumiba... Hagyott még pár másodpercig magában, még mozgott is kicsit... Hatalmas orgazmus volt.
  • Elszámolás:

    Lehet előre tudni, tőlem előre kérte, mert hogy még nem voltam nála, nincs ezzel problémám, sőt jobb előre letudni, utána sokszor már ködös a látásom, mint ahogy most is az volt a szex után...
  • Összkép:

    Hát eléggé pornós feeling, de közben meg olyan mintha egy vad barátnő lenne aki nem látott hosszú ideig a karantén miatt... Szóval nagyon ajánlott kategória, én nagyon remélem, hogy attól még, hogy bevállalós, mindenki vigyázni fog rá, mert ő egy ritka kincs ezen az oldalon. Remélem még hosszú ideig elérhető lesz, és a hozzáállása sem fog változni. Igyekszem visszatérni minél hamarabb, immáron egy órára :)
Happy Massage