• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Édes Rocci!
    Örülök hogy most is jólérezted magad:-)
    A derekad rendberakása természetes dolog számomra:-)
    Súgok is neked valamit ;-) Gyógymasszőri végzetségem is van;-) Ki lehetett az a boszorkány aki elcsavarta a fejed hogy ennyire nem figyeltél;-**

    Csók Nina

  • Egyeztetés:

    A múlt héten sajnos nem tudtunk megfelelő időpontot egyeztetni, de a sors kegyes volt hozzám és most is lehetőséget adott egy randira. Másodjára fel is vette a telefont és nagyon jól esett, hogy a keresztnevemen szólított mikor felvette. Egyeztetés pikk-pakk ment. Másfél óra múlva már ismét a jól ismert ház előtt álltam
  • Megközelítés:

    Alle környéke, de azért nem túl forgalmas az utca. Tudva hogy mostanában nem egyszerű a parkolás Budapesten, és a környék amúgy sem a könnyű parkolásról híres így most úgy döntöttem tömegközlekedek. Ezt előre megkérdeztem tőle, hogy ez zavarja-e, de szerencsére rugalmas volt. 4-es metró Alle-ig majd 5 perc kellemes séta.
  • Helyszín:

    Egy rendezett környéken található bérház emeleti igényesen kialakított lakása. Aki volt már Monalisanál az előző, amúgy a mostanitól nem túl messze található szentélyében az tudja mire számhat. Varázslatos hangulat, meghittség, tisztaság, csend és nyugalom. Bár nincs nagy összehasonlításom, de szerintem ilyen széles tusfürdő választék nem sok helyen van, szájvízből is volt többféle volt, és a randevunk akatt két tiszta törülközőt is kaptam.
  • Lány külseje:

    Húú hát erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nekem nagyon tetszik Monalisa úgy ahogy van. Bár mikor beléptem az ajtón valami furcsa volt rajta, de hamar rájöttem, hogy a haja színe lett más a múltkorihoz képest. Nem tudom milyen vöröses haja lett, és bár azt mondta, hogy egy kis kavarodás miatt lett ilyen a hajszíne nem ilyet akart, de egyből mondtam neki eszébe ne jusson ezen változtatni, nagyon dögös. Nekem tetszik nagyon Monalisa. Az arca nagyon tetszik, a szeme, a mosolya, de legjobban a kisugárzása jön be nekem nagyon. És akkor még a hatalmas melleiről és formás fenekéről nem is szóltam.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem Monalisa nagyon kedvesen fogadott egy, a képein is látható sexy fekete body-ban. Ismét kaptam egy érzéki csókot megérkezésemkor, majd beinvitált a szobába, ahol üditővel kinált. Mivel rövid beszélgetésünk alatt kiderült, hogy mostanában van némi hát problémám, egyből felállt és elkezdte megvizsgálni a hátamat mint egy sportmasszőz. Majd miután kitapogatta a probléma forrását, törülközőt adott a kezembe, hogy mehetek tusolni, majd vár a masszázspadon. Visszatérvén ismét rácsodálkozhattam formás alakjára, ugyanis már csak egy sexy fehérnemű volt rajta, ami fantasztikusan állt neki. Hasonfekve elhelyezkedtem a padon, hogy kezdetét vegye a relax. Gyertyafény, halk zene, selymes ujjai a testedet masszirozzák. A vállam-hátam tájékán kicsit hosszasabban időzött. Mivel ez nálam elő-elő kerülő probléma, tehát van viszonyitása alapom más masszőzökkel, és bár elmondása szerint erre még nincs képesitése, igen profi masszázst kaptam e téren is. Mikor jól meggyúrta a hátam-vállam kért hogy feküdjek az ágyra, ott mégiscsak kellemesebb a környezet az általam már nagyon várt csúszkamasszázshoz. Erről egyszerűen nincs mit mondani, ezt át kell élni. Kár hogy csak ilyen ritkán van rá módom. Ahogy érzed a testeden azokat a hatalmas melleket, ahogy néha csak épphogy érintik a bőrödet, néha meg teljes valójukban megtapasztalod valódiságukat. Majd miután már ő is teljesen meztelen és igy csúszkál a hátadon, minden testrészével megérintve téged, elkap az a nagyon erős altáji bizsergés, miközben egyszer-kétszer emlékeztetnem kellett magam, hogy masszázs lánynál vagyok, itt vannak határok.
  • Levezetés:

    De az ő kacérságának, fantáziájának, kezdeményezőképességének nincs. Hason fekve is ugyanolyan, ha nem még nagyobb elánnal folytatta a csúszkát, de most már egyre több időt foglalkozva a velem egykorúval. majd váratlanul nekem szegezte a kérdést: hogy van a prosztatád? Sajnos az én koromban ezzel már foglalkozni kell, de megmondom őszintén eddig eléggé testidegen volt számomra az ilyen jellegű kényeztetés. EDDIG. még most is beleborzongok, midőn visszaidézem az ott történteket. Ahogy kacéram a szemembe nézett midőn egy kezével lágyan a prosztatámat maszirozta, mig a másikkal és a szájával a velem egykorút kényeztette, vigyázva arra nehogy idejekorán vége legyen ennek a fantasztikus szeánsznak. De sajnos minden remek dolog egyszer véget ér egyszer, igy én sem birtam sokáig magamban tartani az utódokat. Őszintén szólva olyan extázisban voltam, hogy azt sem tudom hogyan lett végem. Arra emlékszem hogy egyszer csak mikor már kellően lenyugodtam ő ott fekszik az ágyon mellettem és a mellemet cirógatja. Én is elkezdtem testének felfedezését, de az órára pillantva szomorúan vettem észre, hogy nekem hamarosan jelenésem lesz vhol és még rendbe kéne szedjem magam agyilag és testileg. De legközelebb.... akkor már több időt fogok én is rá forditani.
  • Elszámolás:

    Bár előre elkészitettem a rózsaszálakat megérkezésemkor, de úgy éreztem, ezért a fantasztikus prosztata masszázsért teszek mellé még pár szálat és úgy távoztam.
  • Összkép:

    Mindig meg tud valamivel lepni ez a tünemény. A múltkori randinkhoz képest most végig ő kezdeményezett, irányitott. A szó legjobb és legerotikusabb értelmében, mintha egy dominánál lettem volna. Emellett megtudtam, hogy klasszikus masszázst is igen magas fokon műveli. Hát és a prosztata masszázs....Ha tehetem, és mivel ez csak rajtam múlik, ezért igy is lesz, szóval mostantól csak és kizárólag az ŐT fogom keresni.
Happy Massage