• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat. Az külön öröm ha sikerült a lelkedet is feltöltenem :)) Én is nagyon jól éreztem magam :) Tudod hol találsz ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam ahol kedvesen elmondott minden részletet. Innentől pedig rekordot döntöttem a hívás és a látogatás közti időt tekintve mert 10 perccel később már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A térkép pontosan mutatja a helyet. Ebből látható, hogy nem éppen autó barát a helyszín. Én a bevásárlóközpontban parkoltam és inkább gyalogoltam.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi körúti épület felső emeleti lakása, amit diszkréten lehet elérni. A lakás minden része szépen fel van újítva és nagyon kellemesen berendezve. A szobában van masszázspad, tatami és persze szép nagy tükrök.
  • Lány külseje:

    A külsőt leírni nehéz mert mindenki másképpen látja ugyanazt a hölgyet, ráadásul a képek alapján nem ismerném meg az utcán. Azonban ha Jázminra gondolok akkor nem is a külseje hanem a megjelenése és kisugárzása jut elsőre eszembe. Jázmin egy csupa mosoly, életvidám tünemény, aki mellett mindenkinek garantáltan jó kedve lesz.
    A külseje összefoglalva: nagyon kedves arc, szép feszes mellek, gyönyörű test.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején még tiszta a kép, hogy a masszázshoz megkért, hogy másszak fel a masszázspadra. Viszont azt már nem tudom, hogy testápolót vagy olajat használt. Az biztos, hogy a lábamtól indított és a hátamat is masszírozta de bevallom nem tudok részletekkel szolgálni. Az történt ugyanis, hogy elkezdtünk beszélgetni és csak a mosolygós arcára tudtam figyelni, amit a tükrön keresztül bámultam. Mindenféléről csacsogtunk de a fent említett életvidám kisugárzása teljesen megfogott és csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jól érzem magam Jázmin társaságában.
  • Levezetés:

    Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy nem kényelmetlen-e hason feküdni a padon és hát mivel az volt, ezért inkább lekászálódtam mellé. Magamhoz akartam ölelni de ő előbb kibújt a piros body-jából. Aztán hozzám bújt és innen nem volt megállás. Úgy érzem elég jól működött a kémia. Ölelkeztünk és vadul csókoltuk egymást. Feszes testét simogattam ahol értem de már el is indultunk a tatamira. Ő hanyatt feküdt én pedig szépen felfedeztem a testét a számmal. Nagyon szép formás mellei vannak amiktől nehéz elszakadni. Kényeztettem ahogy tudtam és elnézve/hallgatva őt úgy láttam, hogy ez nagyon is jól esett neki.
    Helycserés támadás után én kerültem alulra ő pedig közölte, hogy a szájába akar venni. Megadtam magam. Hihetetlen érzéki volt ahogy kényeztetett és közben a mosolygó szemeivel rám nézett. Ezt nagyon sokáig tudtam volna élvezni bár nem hiszem, hogy sokáig bírtam volna tartani magam. Jázmin felemelte a fejét és huncutul megkérdezte, hogy mit szólnék egy 69-hez. Válaszolni se volt nagyon időm és már rajtam volt, amit rendkívül élveztem. Egymást kényeztetve lett végem. Hatalmasat élveztem a szájában.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megbeszéltek szerint a végén történt. Letettem a masszázspadra.
  • Összkép:

    Remélem átjött, hogy mennyire jól éreztem magam. Jázmin teljesen elvarázsolt. A kisugárzása feltölti a lelket, az érintése pedig gyógyír a testnek. Hatalmas mosollyal az arcomon távoztam tőle. Köszönöm Jázmin!
Happy Massage